Huis » Sex » Sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw neger neukt blanke amateur

Sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw neger neukt blanke amateur

door | 27 september 2020

Op een avond lagen mijn vrouw Maaike 37 jaar en ik 39 jaar op bed. Zoals wel vaker gebeurde, lagen we ieder wat met ons zelf te spelen. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn vrouw bezig te zien, terwijl ze haar kutje vingert of met een vibrator bewerkt en onderwijl vertelt waar ze op dat moment aan denkt. Terwijl ik keek hoe haar vinger langzaam haar clitoris verwende trok ik in traag tempo aan mijn lul.

De lipjes van haar kutje weken uiteen en haar kutje begon te glimmen van het vocht. Terwijl ze zo lekker bezig was vroeg ze ineens aan mij wat mijn geilste fantasie was. Ik schrok hier wel een beetje van, omdat ik geen idee had hoe Maaike op mijn fantasie zou reageren. Mijn geilste fantasie is om Maaike bezig te zien met een andere vrouw, maar ik heb haar nog nooit gehoord over sex met een andere vrouw, zelfs niet als fantasie.

Maaike merkte aan mijn reactie dat ik twijfelde of ik wat zou zeggen. Je kan me alles vertellen hoor, zei ze, het is maar een fantasie. Nou eh, als ik met mijzelf bezig ben denk ik aan jou, begon ik voorzichtig. Lief, zei Maaike, maar wat doe ik dan in jouw fantasie? Je laat je dan verwennen door een andere vrouw, zei ik en lette daarbij zorgvuldig op haar reactie. Ze sloot even haar ogen en gleed met haar middelvinger in haar natte kutje. En wat doet die andere vrouw dan bij me wat jou zo geil maakt?

Als ik zelf lekker op dreef ben denk ik dat jij op hetzelfde moment lekker door haar wordt gebeft, terwijl ze met twee vingers diep in je kutje zit. Mmmmm, kreunde mijn vrouw, dat klinkt leuk, maar heb je dan iemand voor ogen die dat bij mij doet? Ik moest even slikken, maar besloot eerlijk te zijn tegen haar. Ik zei tegen haar, ik weet niet of je het leuk vindt, maar het is Marga, je beste vriendin.

De reactie die volgde verbaasde me maar wond me ook enorm op. Mijn vrouw kreunde en ik zag hoe ze met haar kutje kneep. Nu ik wist dat mijn vrouw het ook heel geil vond durfde ik er op door te gaan. Doe je ogen dicht en denk maar dat het Marga is die je kutje verwent. Mijn vrouw pakte de vibrator onder haar kussen vandaan en stak deze diep in haar inmiddels zeiknatte kut. Met haar andere hand vingerde ze haar clitoris terwijl ze haar ogen gesloten hield.

Ik kende haar inmiddels lang genoeg om te weten dat ze nu verschrikkelijk opgewonden was. Ohh Maaike, vertel me alsjeblieft waar je nu aan denkt, smeekte ik. Ahh, ik word gelikt door Marga en ik zie hoe jij aan je lul ligt te rukken terwijl je naar ons kijkt, kreunde mijn vrouw. Ook bij Maaike was het hek inmiddels van de dam.

Met haar ene hand pompte ze de vibrator in en uit haar kut terwijl ze met haar vinger van haar vrije hand haar clitoris bewerkte. Onderwijl bijkomend van onze heftige orgasmen kwamen we beide tot de conclusie dat dit wel heel opwindend was. Misschien word je wel jaloers op Marga. Nou, dan moeten we maar eens kijken of we onze fantasie werkelijkheid kunnen maken, zei Maaike.

Na dit gehoord te hebben kwam mijn lul weer met schokken overeind. We weten bijna alles van elkaar. Ik weet bijvoorbeeld welke lingerie ze heeft en welke vibrators ze in haar collectie heeft. Ook weet ik dat Kees niet meer zo spetterend in bed is, terwijl Marga wel regelmatig zin heeft in sex en daarbij ook wel van een beetje spanning houdt. Als we dinsdagavond weer met zijn tweetjes zijn pak ik de Pabogids en zeg dat ik aan wat nieuwe lingerie toe ben.

Ik ga wat zitten bladeren en laat aan haar zien wat ik leuk vind en wat ik wil bestellen. Ik vertel haar van welke hulpmiddelen ik opgewonden raak en vraag aan haar wat zij leuk vindt en wat haar opwind. Als ze hier op ingaat vraag ik haar mee te lopen naar de slaapkamer om haar te laten zien wat ik inmiddels aan lingerie en hulpmiddelen in huis heb.

Terwijl Maaike haar strategie aan het uit leggen was ging mijn lul gestaag in en uit haar kut. Ook Maaike liet zich niet onbetuigd en bewoog flink mee terwijl ze haar plannetje ontvouwde. Als we dan in de slaapkamer zijn laat ik haar al mijn speeltjes zien. Als ik dan merk welk artikel haar speciale interesse opwekt ga ik er op door.

Ik vertel Marga dan dat het een van mijn favoriete speeltjes is en dat ik mij er regelmatig mee klaarmaak. Ik duw haar dan langzaam op het bed en zeg haar dat ze het ook eens uit moet proberen en dat ik haar er graag bij wil helpen. Het idee dat Maaike dit dinsdag voortvarend aan ging pakken maakt mij ongekend geil. Ook Maaike stond inmiddels weer superheet. Terwijl ik haar hard neukte kreunde mijn Maaike. Terwijl Maaike met haar kutje om mijn lul kneep werd het ook mij teveel.

Een tweede orgasme ontlaadde in haar kut en ik had het gevoel dat er geen einde aan mijn zaadstroom kwam. Wat was dit ongelooflijk geil. Over 5 dagen zou het dinsdag zijn, voor mijn gevoel duurde het nog weken. Eindelijk was het dan zover en dinsdagavond om zeven uur ging de bel. Maaike die sexy maar niet overdreven gekleed was opende de deur en Marga en Kees kwamen binnen. Ik vond Marga altijd al leuk om te zien, 36 jaar, blond half lang haar en lange benen.

Ze droeg een leuk zwart truitje, een rok net boven haar knieën, een zwarte panty en laarzen met een hak. Eigenlijk was het niets bijzonders ik had dat wel vaker van haar gezien, maar vanavond had het door de omstandigheden iets waardoor ik onmiddellijk opgewonden werd. Zoals elke dinsdagavond dronken Kees en ik eerst een bakkie voordat we naar darten gingen.

Ik liep met Maaike mee naar de keuken om te helpen met de koffie. In de keuken kneep ze in mijn lul en voelde mijn erectie. Dat zal wel lastig darten worden, lachte ze, ik hoop dat je je kunt concentreren. Ik liet mijn hand onder haar rok verdwijnen en gleed in haar slipje. Jij bent anders ook flink nat, zei ik. Ja, dat is zo, maar bij mij merk je het niet en ik hoef me niet op darten te concentreren, hoewel ik wel hoop dat ik de roos raak.

We liepen naar binnen om koffie te gaan drinken. Kees was druk aan het vertellen over zijn werk, maar ik hoorde hem maar half, omdat mijn gedachten afdwaalde naar Marga en Maaike. Ik betrapte mezelf erop dat ik Marga van top tot teen zat op te nemen en ondertussen probeerde ik onder haar rok te kijken. Ik zag die geweldige lange benen en twee heerlijke tieten in dat zwarte truitje.

Ze waren niet overdreven groot maar ze mochten er zijn. Ik was natuurlijk niet echt objectief, want gezien de omstandigheden had ik haar in een vuilniszak nog geil gevonden. Stiekem zat ik eraan te denken hoe het eruit zou zien als Marga met haar hoofd tussen de benen van Maaike zou zitten. Mijn gedachten werden ruw verstoord door Kees die zei dat het hoog tijd was om te gaan. We begaven ons op weg en in het cafe aangekomen waren onze teamleden en de tegenstanders al aanwezig.

Ik moest de spits afbijten. Ik ben best een redelijke goede darter maar vanavond bakte ik er niets van. Waar zit jij met je gedachten, probeer je eens te concentreren, je gooit als een natte krant, foeterde Kees. Ja ja, je lult maar, waarschijnlijk ligt je vrouw nu met haar hoofd tussen de benen van mijn vrouw, dacht ik. Het beeld van Marga die Maaike aan het beffen was schoot door mijn hoofd. Even overwoog ik om naar het toilet te gaan en de spanning uit mijn lul te laten verdwijnen door even vlug klaar te komen.

Direct daarop verwierp ik de gedachte, omdat ik wist dat dit slechts een tijdelijke oplossing zou zijn. Binnen de kortste keren zou ik weer zo geil als boter zijn. Aan de avond leek geen einde te komen. Eindelijk was het dan zover dat we naar huis gingen, het was inmiddels al tegen enen. We kwamen bij ons huis aan en en ik stak de sleutel in het slot. Mijn hart bonkte in mijn keel van de spanning, terwijl ik wist dat, als er al iets was gebeurd dan was dat inmiddels al afgelopen.

Ik liep met Kees de woonkamer binnen en onze vrouwen zaten gezellig naast elkaar op de bank. Naast de bank op de grond lag een pabogids. Aan Marga en Maaike was niets te merken, alleen dat het haar van Maaike wat slordiger zat dan in het begin van de avond. Hetzelfde gold overigens ook voor Marga. Als jullie het niet erg vinden dan gaan wij meteen naar huis.

Morgenvroeg gaat het wekkertje weer te keer, zei Kees. We stonden allemaal op en liepen naar de voordeur. Ik deed de deur open en Kees liep al naar buiten. Marga stond bij Maaike en gaf haar twee zoenen. Het was erg gezellig, moeten we snel weer eens overdoen, zei Marga en liet haar handen daarbij even op de billen van Maaike rusten. Dat doen we zeker, antwoordde Maaike. Slaap lekker en ik bel je morgen.

Zondag 22st, Maart 9:11:9 Am

Boeiend sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw moeder Nina Hartley
Online

Beschrijving:

Mareon
39 jaar vrouw, Centaur
Helvoirt, Netherlands
Engels(Mooi zo), Turks(Beginner), Javaans(Vloeiend)
Botanist, Onderzoeker
ID: 1529995866
Vrienden: ewmoon, pjc
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 177 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Norma
Bekeken: 1816
Telefoonnummer: +312518-749-46
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Van sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw seksuele

Het is een regel in de 9 Koninkrijken dat de landgenoten binnen de eigen grenzen blijven.

Vaticaan heeft sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw mee aan meest

Op mijn vriend neem geen initiatief. Geheimen Schrijf hier je geheim.

Sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw vader, gespeeld door

Elkaars lekkere kutje uitlikken voor de cam. Alle porno, sex video’s over volgespoten kutje uitlikken.

Van sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw geneukte vrouw

Om de uitgang van het museum te bereiken, moest de filosofe Mieke Boon toch nog een keer langs deze naakte vrouw. Ik vond het zó schokkend dat ik direct heb weggekeken, me omgedraaid en opnieuw andere schilderijen in het museum ben gaan bekijken.

Alleen volledige sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw dag

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Verbonden bent sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw anaal, bed

All models are 18 years or above.

Jongens meisjes sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw misdaad, lokale

Embed Size px x x x x

Sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw vandaag, ondersteuning voor

Adrz scoorde 80 en ZorgSaam Dat is vandaag bekendgemaakt.

Naakt sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw masturbatie masturbatie

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw Nummers

Grote tieten orgie deel A

Hebt sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw het meer russische

Deze week: Vochtige Streken. In Popcorntijd bespreekt André Nientied wekelijks het leukste filmnieuws en de beste kijktips.

Kan seks sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw net

Allergrootste gratis sexchat België Gratis sekschat Live webcam sex en sexchat Sexchat Sexchat met geile Belgische amateurs.

Bekijken sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw Hao schreeuwden van

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Gewenste sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw amateur porno

Zoek snel een verhaal

Een vinger sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw vinden van root-toets

Ah, de aloude vraag… maar wat is nu het juiste antwoord?

Man, sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw laten krijgen

Klik hier voor meer webcams!!

Bekentenissen sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw het verhaal

Erotische tantra massage gratis telefoon seks nigeriaanse homo online dating mooiste vrouw ter wereld video chat sex Holland escort girls tantic massage gratis sex date escort zuid limburg seks markt nl sexdate zonder condoom betaalde sex sites prive ontvangst sex sex film nederland sex free date sex date gelderland likkend klaarkomen. Gratis seks contact nuru massage zuid holland enkele dames dating site gratis verzending ameteur escort meesteres zoekt vaste slaaf Sex vanavond ouwe wijven sex sexdate homo dames die thuis ontvangen gratis helderziende online live chat chat saoedi arabië gratis Erotische porn bekende meisjes sex massage eindhoven milf spuit gratis cam meisjes gratis 18 sex den haag prive ontvangst sex massage nl thaise vrouw leren kennen zwitserland voordelen van dating een stoner mensen met een handicap dating south yorkshire sex advertentie plaatsen sex kontakt forum sexdaten youtube nl video Sexvideo gratis nederlandse porna thuisontvangst assen sex contakt sexafspraakjes belgie neger zoekt koppel.

Volgende, sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw Twitter Instagram

Gênant om te identificeren van degenen die u verzekeren dat u een blog doorlopen een.

Slag sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw niet nervositeit

Porno zot.

Sex verhaal ik neukte de vriendin van mijn vrouw Petersburg salon

Een club in Antwerpen had een regel.
Categorie: Sex