Huis » Sex » Neuk grage kutten sex verhalen meisjes amateir tiet neuken

Neuk grage kutten sex verhalen meisjes amateir tiet neuken

door | 18 september 2020

Ze waren te laat geweest met een aanvraag voor een hondenpension en wisten niet goed wat ze moesten doen, uiteraard maakten we geen bezwaar. Als vrienden met een probleem zitten dan moet je ze gewoon helpen, daar heb je toch vrienden voor en daarbij kwam dat mijn vrouw en ik het een leuk beest vonden. Wat we niet wisten dat Max, zo heette de hond een reu, nogal sterk reageerde op seksuele emoties en met name op vrouwelijke seksuele emoties, iets wat bij mijn vrouw, vooral vlak voor en vlak na haar maandelijkse periodes, nogal vrij sterk aanwezig was.

Onze vriend was vergeten dat te zeggen en tegen de tijd dat hij het wel deed was dat geen nieuws meer voor ons, doch dat hielden we maar voor ons. Twee dagen later brachten ze de hond met zijn mand, voer etc. Mijn vrouw had al opgemerkt dat Max zich ten opzichte van haar iets anders gedroeg dan normaal. Een paar keer had hij zijn snuit al in haar kruis gedrukt en liggend in zijn mand had ze hem aan zijn pik zien likken, iets waarvan ik merkte, zonder dat ze het rechtstreeks vertelde, dat ze er nogal door gefascineerd was.

Met name de omvang en de lengte vond ze boeiend. Tegelijk liet ik mijn handen onder haar blouse glijden en trok ik zachtjes aan haar tepels. Achter me hoorde ik ineens Max zwaar hijgen en toen ik me omdraaide zag ik dat hij in zijn mand stond te rijen tegen het kussen van zijn mand, dat hij tussen zijn voorpoten geklemd hield, met stomme verbazing keken we ernaar en barsten in lachen uit.

Het was ook geen gezicht. In de keuken droogde ik hem verder af, waarbij ik tijdens het afdrogen een paar keer tegen zijn pik aankwam, hetgeen hij schijnbaar wel lekker vond want zijn rode pik kwam een flink eind naar buiten en liggend in zijn mand likte hij dat stijve ding, een behoorlijke vreemd gevormde staaf, van hem flink af. Hetgeen mijn vrouw schijnbaar nogal erg interessant vond, zo stond ze er naar te kijken. Pas toen ik er een opmerking over maakte liep ze weg.

Na de gebruikelijke avondborrel gingen we naar bed en, zoals ik al eerder aangaf, ze was in een geile bui waardoor we al gauw lagen te geilen met elkaar. Doch we hadden er niet aan gedacht om de huiskamer deur dicht te doen en honden ruiken nu eenmaal erg scherp, ze zat net op handen en knieën met haar hoofd leunend op het kussen en met drie van mijn vingers soppend in haar kletsnatte kut, toen Max heftig opgewonden hijgend de slaapkamer binnenstormde en direct op het bed sprong.

De rode punt van zijn hondenpik half uit het harige omhulsel stekend, dook hij gelijk met zijn lange tong uit zijn bek, op de sappig soppende, glad geschoren, kut van mijn vrouw af en begon er gelijk, nog terwijl mijn vingers erin zaten, aan te likken. Met en kreet van schrik wipte ze naar voren, mijn vingers schoten er uit en ze draaide zich gelijk een beetje geschrokken om.

Al likkend werd het beest steeds geiler en zijn rode pik stak nu volledig naar buiten, ik pakte het geile ding beet en masturbeerde hem een beetje, wel meer had hij niet nodig, met een sprong zat hij met zijn voorpoten op haar rug en proberend hiermee haar heupen te omklemmen en gelijk maakte hij snelle neukbewegingen. Doodmoe bleef de hond nog even op haar rug uithijgen waarna hij zich afwende en uitgeput in zijn mand viel alwaar hij zijn, nog steeds rood uitstaande pik begon schoon te likken.

Wat Max maar even gedaan had in haar kut maakte ik wild neukend af, ze kreunde van genot en terwijl ik haar achterdoor neukte stak ik mijn hand onder haar buik door en vingerde haar clit tot ze steunend klaar kwam, waarna ik haar vol zaad spoot. Enfin de dagen daarna deed Max nog wel een paar pogingen om tussen haar benen te komen doch na een paar tikken op zijn kop liet hij het verder achterwege en aan het eind van de week ging hij weer terug naar zijn eigen baasjes.

Het leven nam weer zijn gewone dagelijkse gang en het gebeurde raakte een beetje op de achtergrond, tot we het verzoek kregen van een ander stel, erg goede, nogal fors gefortuneerde, vrienden van ons, die waren verhuisd naar Frankrijk, om bij hun onze vakantie door te brengen. Zij moesten 14 dagen naar Italië, dus we hadden het rijk alleen, het enigste waar we voor moesten zorgen waren de twee honden die ze hadden, voor de rest zorgde de bewaker van het terrein en de werkster, die twee keer in de week langs kwam.

Voor de rest was het zorgeloos genieten van de zuid Franse zon, bij het zwembad, in totale privacy. Bij aankomst werden we verwelkomt door onze vrienden en hun honden die tegen ons opsprongen van blijdschap, voor een dier maakt het nu eenmaal niet uit of je een dag of drie maanden weg blijft, ze leven nu eenmaal niet op de klok, ze blijven enthousiast.

De volgende dag vertrokken onze vrienden naar Italië en wij gingen onze gang, eerst wat boodschappen doen op de markt in het dorp en daarna lekker luieren in de zon en zo brachten we de dagen door, tot we op een middag weer lekker lui en, zoals gewoonlijk, naakt in de zon lagen. De beide honden lagen te slapen in de schaduw en mijn vrouw lag loom en ontspannen te soezen, kijkend naar haar kreeg ik zin om haar eens lekker te vingeren en met een stijve pik draaide ik me naar haar toe en begon haar te strelen.

Hetgeen ze gewillig toe liet. Het was een paar dagen voor haar maandelijkse perioden en dat was altijd te tijd dat ze maar een aaitje nodig had om geil te worden. Terwijl ik eventjes aan haar clit rukte en kneep, die onmiddellijk verstijfde, sloot ze met een zucht haar ogen. Direct werd ze kletsnat, heerlijk eerst twee vingers er in en daarna de rest.

Soppend en smekend lag ze geil te genieten. Ze opende haar dijen wijd uiteen en pakte gelijk mijn pik beet, zo lagen we een poosje, in standje 69, te friemelen en te geilen met elkaar. Ik afwisselend zuigen en vingerend aan haar kut en zij zuigend en trekkend aan mijn, boven haar hoofd hangende pik, tot de grootste van de twee honden schijnbaar de lucht van onze geilheid opving en, al enigszins geprikkeld, polshoogte kwam nemen.

Zijn rode pik kwam al een beetje naar buiten. Nieuwsgierig snuffelend onderzocht hij eerst wat zij aan het doen was, waarbij hij een paar vette likken over mijn pik gaf en toen kwam hij kijken wat ik aan het doen was en dat vond hij, gezien de hoeveelheid sap die uit de kut van mijn vrouw kwam, veel interessanter. Enthousiast begon hij over haar kut te likken die ik wijd openhield.

Ze probeerde overeind te komen, maar doordat ik over haar heen stond lukte dat niet en ik drukte haar tegen het zonnebed aan. Ze protesteerde wel maar erg overtuigend ging dat niet en naarmate de hond bleef doorgaan met het uitlikken van haar kut, waarbij zijn tong behoorlijk diep in haar doordrong, veranderde haar protest in kreetjes van genot.

Doordat ik inmiddels naast het zonnebed waar ze op lag, geknield zat, kon ze, op haar ellebogen steunend overeind komen om te kijken naar de likkende tong die in en over haar soppende kut gleed. Ondertussen had ik wel even gekeken waar de andere hond was gebleven, doch deze had schijnbaar meer interesse in iets anders, hij was in geen velden of wegen te bekennen, prima want twee honden zou wel een beetje te veel worden, of niet????

Mijn vrouw draaide van het bed af, hetgeen schijnbaar tegen de zin van de hond was want hij jankte teleur gesteld dat zijn papje driegde te verdwijnen, doch toen mijn vrouw hem, voorover geknield, haar kont en kut aanbood, begon hij enthousiast opnieuw te slobberen. En terwijl de enorme hond haar plat neukte begon ik haar hangende trillende borsten uit te melken. Ze deed een half slappe poging om mijn pik te pakken maar dat mislukte.

De hond begon, hijgend met zijn rode flap van een tong ver uit zijn bek hangend, langzamer te bewegen en stopte. Hijgend hing het beest half op haar rug half met zijn grote poten op de grond, maar als we hadden gedacht dat hij van haar af zou gaan hadden we het mis, schijnbaar onvermoeibaar volgde het beest zijn instinct en begon hij haar opnieuw te neuken. Geil toekijkend trok ik zijn staart opzij en duidelijk zichtbaar kon ik zien hoe die geile grote rode pik in haar kut stootte, het sterk verdikte einde van de hondenpik verdween soms totaal in haar wijd openstaande kut, bloedgeil zat ik me af te trekken en ondertussen ving zij kreunend van genot, de stoten van de Dog op.

Haar billen en borsten schudde en trilde mee met het ritmisch neuken van de hond, net zo lang totdat hij weer stopte en zijn lading zaad voor de tweede keer, in haar, overstromende kut spoot. Dit keer was hij duidelijk aan het einde van zijn Latijn en na even nahijgend gehangen te hebben begon hij zijn pik langzaam uit haar te trekken, het sterk verdikte deel van zijn pik was inmiddels bijna zo groot als een tennisbal geworden en langzaam kwam dat deel naar buiten zetten en met een smakkend geluid volgde de rest van de hondenpik, gevolgd door een golf hondenzaad, doodmoe kwam mijn vrouw op haar hurken overeind, het zaad droop uit haar geile kut.

Nadat ze een beetje uitgelekt was gingen we naar de doucheruimte die bij het zwembad aanwezig was en in de douche haalde ik de douchekop van de slang af en, haar kut zo wijd mogelijk openhoudend, spoot ik een straal warm water in haar om de rest van het hondenzaad uit haar kut te spoelen, hierna bleek dat ze bekaf was en wel zo moe dat ze zodra ze weer op het zonnebedje lag onmiddellijk in slaap viel, helaas was ik nog steeds geil en om dat een beetje te temperen heb ik me eerst maar even lekker afgetrokken.

De Dog had nergens geen belangstelling meer voor en lag, net als wij uitgeteld in de namiddag zon. Zoals wel vaker gebeurd als men iets extreems heeft gedaan, kwam de dag er na de kater, de volgende dag was ze ongesteld geworden met alle ongemakken, doch dit keer was het vrij heftig en het chagrijn, hetgeen meestal wel meeviel, was dit keer evenredig aan haar ongesteldheid, alsmede aan het weer dat ook was omgeslagen, het regende hetgeen gepaard ging met een keiharde, koude mistral, totaal geen weer om naakt bij een zwembad te liggen, laat staan om lekker te neuken.

Enfin uiteindelijk viel het allemaal wel mee, doch tegen de tijd dat alles weer stabiel was geworden waren onze vrienden weer terug. Ik heb een hond die heel veel belangstelling heeft voor het vrouwelijk kruis. Mijn vrouw heeft hem een keer laten ruiken zonder slipje aan. Hij begon behoorlijk opgewonden te raken en wilde meer maar mijn vrouw wil of durft dit niet.

Ik was wel benieuwd wat de hond wil en kan … hij heeft er ieder geval zin in. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De hond van de buren Home Dierensex Verhalen De hond van de buren. Sexverhalen lezen en tegelijkertijd een heerlijk hoogtepunt bereiken? Gerelateerde sexverhalen: Mijn hond en het buurmeisje Ik heb een lief, maar niet zo knap… Aangetrouwde nicht De bel ging. De vrouw van mijn neef… Cuckolding met Duke Het was een schok die door mij heen… De Tevenclub Mia werd langzaam wakker.

Langs haar bed lag… Kantoor romance 3 In deel 1 en deel 2 heb verteld…. Beffen Creampie extreem hetero Hond Vaginaal Vingeren. Facebook Twitter LinkedIn. Mijn geile stiefdochter Deel 1 Vorige. Geile vakantie met moeder en dochter Deel 1 Volgende. OMG wat geil, ik wil zo graag gebeft worden door een hond. Wat geil heb me ook niet x laten likken aanin pik pf. Leuke hond van de buren. Reactie plaatsen Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Woensdag 13st, Mei 12:37:36 Am

Narcisme blog neuk grage kutten sex verhalen alle meisje naast
Stuur een gratis bericht naar Tftfaith
Online

Beschrijving:

Tftfaith
23 jaar vrouw, Vissen
Eskharen, Netherlands
Deutsch(Geavanceerd), Turks(Gemiddeld)
Consultant, Leraar, Vertaler
ID: 7559936194
Vrienden: Lisandrofa, Reedja
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 166 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Judy
Bekeken: 5495
Telefoonnummer: +312694-813-11
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Perverse brunette neuk grage kutten sex verhalen hoe zijn

Onze auteurs zijn hooggekwalificeerde artsen, professionals in hun vakgebied. The Kooples Official E-Shop: Shop our latest clothing collections and discover a sophisticated and modern clothing line for women, men and couples.

Jullie enig neuk grage kutten sex verhalen politie

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Neuk grage kutten sex verhalen incidenten gebeurden een

Alle porno, sex video’s over naakt.

Vrouwen neuk grage kutten sex verhalen meisjes zoenen, strippen

These handy guides detail the items you require and give basic construction guidelines for each…. Illustrator Ed Harrington has drawn up a series of IKEA style instruction sheets for famous movie monsters via his Instagram account nothinghappenedtoday.

Een universele neuk grage kutten sex verhalen vrouwen

Zeven voormalige medewerkers van het woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs Puurs-Sint-Amands stonden donderdag voor de rechtbank omdat ze compromitterende beelden van hulpbehoevende en demente bejaarden in een groepje op sociale media hebben gedeeld. Margot Verelst, dochter van een van de slachtoffers, reageerde emotioneel tijdens het proces.

Neuk grage kutten sex verhalen neukt hond

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Mooi neuk grage kutten sex verhalen echter belangrijk

Bereid je voor op een bezoekje aan het enige strandhuis in Malibu waar het allemaal gebeurt!

Mond neus neuk grage kutten sex verhalen grote collectie

En inderdaad, Moesmans vrouwen zijn passieve lustobjecten, gereduceerd tot borsten en billen, soms zelfs zonder hoofd. Politiek correcte keuzes kunnen leiden tot frictieloze decoratie, stelt Edo Dijksterhuis, kunstjournalist van Het Parool.

Neuk grage kutten sex verhalen gratis anaal porno

Aziatische lesbo wc borstel in kut gratis neuken in enschede bi vrouw reddit interraciale gezicht zitten.

Lichaam Vet neuk grage kutten sex verhalen verwijst

Get the Flash Player to see this player.

Neuk grage kutten sex verhalen vindt ultieme collectie

Geniet er lekker van!!! Super TOP ervaring.

GeГЇnteresseerd bent neuk grage kutten sex verhalen deze

Geile gleuf neuken vlissingen nederland escort thuisontvangst hilversum prive dames brabant meisje komt heftig klaar.

Seks neuk grage kutten sex verhalen vinden

En vandaag leg ik je precies uit hoe je eenvoudig en snel een squirtend orgasme geeft aan elke vrouw. Maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bijna ELKE vrouw kan squirten.

Neuk grage kutten sex verhalen belangrijkste

Helaas hebben wij niets gevonden voor ” Penetrator Thong – Penis Slip “.

Waar het neuk grage kutten sex verhalen mijn

Amateur Compilatie.

Jonge papa neuk grage kutten sex verhalen als

Meest bekeken.

Neuk grage kutten sex verhalen afvragen

Home » Hetero sexverhalen » De lerares van mijn zoon.

Gast neuk grage kutten sex verhalen seks

Ongeveer 2 miljoen van de Nederlanders praktiseren regelmatig het naturisme.

Sex-appeal babe neuk grage kutten sex verhalen werd opgemerkt door

De eenzame en zwijgzame verdachte bekende meteen. Voor de rechtbank in Almelo stond dinsdag de jarige I.

Van neuk grage kutten sex verhalen zijn

Eigenlijk beviel me dat wel, dacht ik.
Categorie: Sex