Huis » Sex » De neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex jalon vallei naakt lopen

De neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex jalon vallei naakt lopen

door | 27 oktober 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Groepsex  »  praktijkles deel 2. Ik loop naakt via de douche, waar ik mijn piemel was, naar de kamer en zet de verwarming aan op 25 graden, zodat het straks lekker warm is als we, waarschijnlijk, naakt aan tafel zitten. Ik loop vervolgens naar de keuken en kijk om mij heen op zoek naar wat lekkere hapjes, waarmee ik ons dames gezelschap kan verwennen.

Na een inspectie van de koelkast besluit ik om een tweetal pizza’s in de oven te leggen. Als ik terugloop naar de kamer hoor ik het nodige gegiechel van boven komen en ik vermoed dat Corinne nog wat met onze tienermeisjes ligt te rotzooien. Hierom lachend loop ik naar de tv en zet deze aan. Als ik, op zoek naar een van onze videobanden, mijn oog over de fruitschaal met een tros bananen laat glijden, krijg ik een geil idee.

Ik neem de fruitschaal mee naar de keuken en zet deze op de eetbar, vervolgens pak ik drie redelijk groene bananen de grootste en twee wat kleinere en leg deze voor de drie krukken op de bar. Als ze plaatsgenomen hebben vraagt Corinne wat de bananen te betekenen hebben. Ik loop naar haar toe en draai haar met haar rug tegen de bar aan en vervolgens pak ik de grootste banaan, die ik zo ver mogelijk in mijn mond stop, en duw haar dijen uit elkaar.

Nadat ik de banaan uit mijn mond heb genomen zeg ik “tijd voor je broodnodige fruithapje” en terwijl de vingers van mijn linkerhand haar schaamlippen spreiden duw ik met mijn rechterhand de natte punt van de banaan tussen haar schaamlippen en duw hem tot ongeveer halverwege in haar poesje. Ik maak de tweede banaan vochtig in mijn mond terwijl Mariska haar dijen al wijdt voor mij spreidt.

Ik open haar kleine volle schaamlippen en ontdek tot mijn genoegen nog een klein spoortje sperma, dat ik een klein half uur geleden in haar kutje gespoten heb. Vervolgens duw ik de natte top van de banaan langs mijn vinger in haar kleverige tunnel en ook bij haar glipt de banaan tot zeker de helft naar binnen. Ik loop naar de kamer en stop de in de krantenbak gevonden video van Color Climax, waarop een viertal korte films van lesbische vrouwen staan, in de videorecorder en start hem.

Vervolgens loop ik terug naar de keuken en kijk in de over of de pizza’s ondertussen warm genoeg zijn. Ze zijn nog niet goed warm en dus heb ik nog even tijd om met de drie meiden te spelen. Ik kniel midden tussen hen in en richt me allereerst op de dikke uitpuilende clitoris van Corinne. De dikke rode punt steekt als een mini lul boven de in-en-uit bewegende banaan uit en het kost me geen moeite om de dikke tip tussen mijn lippen te nemen en er vervolgens zachtjes met mijn tong aan te likken.

Onder het likken proef ik de geile afscheiding, welke de in-en-uit glijdende banaan bij Corinne naar buiten brengt. Corinne kreunt van lust tijdens mijn likken. Ook de beide tieners kreunen af en toe terwijl ik met een schuinse blik zie dat ook Willy de banaan heftig in-en-uit haar jonge kutje zit te bewegen. Dus denk ik erover om me vervolgens over haar kutje te gaan ontfermen als het belsignaal van de oven mij eraan herinnert dat de pizza’s in de oven klaar zijn en dus sta ik met een onderdrukte zucht van teleurstelling op, open de oven en neem de beide pizza’s mee naar de eetbar en verdeel ze over de reeds door mij gereed gezette borden.

Mariska en Corinne draaien zich om en beginnen genietend van hun pizza te smullen terwijl Willy bezig is om haar kruk terug te brengen naar de bar, waarbij ze de banaan kennelijk niet uit haar poesje wil laten ontsnappen. Terwijl ik vraag wat de dames willen drinken bij de pizza valt ook Willy aan op haar deel van haar pizza. Ik schenk ons allemaal een glas rode wijn in en geniet zelf ook van mijn pizza met parmezaanse kaas en ham.

Ondertussen hebben m’n dames ontdekt dat ik een video heb gestart en we kijken met z’n vieren naar de beelden van de lesbische dames van de video die wild met een dildo aan het neuken zijn. We verorberen met z’n vieren al kijkend onze pizza en ledigen onze wijnglazen. Als we onze pizza’s tot de laatste kruimel verorberd hebben vul ik de glazen nog een keer bij en stel de meisjes voor om het ons gemakkelijk te maken op de banken in de kamer.

De meiden stappen grinnikend voorzichtig van hun krukken en lopen met de bananen tussen hun schaamlippen geklemd naar de kamer. Corinne en Willy gaan op de bank voor de tv zitten, terwijl Mariska wijdbeens neervalt op de andere en daarbij de banaan enthousiast in-en-uit haar jonge kutje laat soppen. Ik ga bij Corinne en Willy op de armleuning zitten en verdeel m’n aandacht over de lesbische schatjes op de tv die ondertussen met z’n vijven zijn en met allerlei dildo’s en vibrators aan het neuken.

Willy en Corinne zitten ondertussen heftig met hun bananen tussen hun benen heen-en-weer te bewegen. Ik moet mezelf even lekker met m’n banaan neuken”, kreunt ze en pompt de banaan heftig in-en-uit haar wijd geopende kut. Corinne verliest alle aandacht voor de beelden op de tv en zit met gesloten ogen zichtbaar te genieten van de gevoelens die de in-en-uit bewegende banaan bij haar teweeg brengt.

Ik ga voor haar staan en onmiddellijk sluit haar hand zich om mijn alweer stijf wordende pik. Mariska begint heftig aan mijn pik te sjorren. Het resultaat daarvan is dat mijn piel al snel tot een boomstam in haar kleine hand groeit. Ik voel dat ik langzaam weer geil begin te worden en het volgende moment trek ik mijn piemel uit haar hand en loop naar Corinne toe en neem haar de heftig in-en-uit bewegende banaan uit de hand. Corinne opent verschrikt haar ogen en wil protesteren als haar blik langs mijn lijf naar beneden glijdt en ze mijn stijfstaande jongeheer ontdekt.

Het volgende moment heeft ze mijn piel in haar hand en tracht ze mij bovenop haar lijf te trekken. Kom laat onze vriendinnen genieten van wat er komen gaat”? Natuurlijk heeft Corinne naar een half woord nodig om te begrijpen dat ik haar van achteren staande wil neuken en ze gaat onmiddellijk in de juiste positie zitten en trekt Willy onder zich terwijl ze nog net een kussen onder haar nek kan proppen, waarna ze haar bovenlijf op het jonge lijf van Willy laat zakken.

Ondertussen is Mariska naast me komen staan en rukt opnieuw heftig aan mijn harde piemel. Trek Corinne’s geile kutlippen uit elkaar beveel ik Willy, waarna Mariska mijn stijve pik in positie brengt om mijn deze tussen de wijd geopende dik opgezwollen en van geil klevende schaamlippen van Corinne te laten glijden. Het volgende moment stoot ik mijn lul met een heftige beweging tot aan mijn klootzak in de wijd geopende poes van Corinne die mij kreunend verwelkomd in haar in warme natte tunnel.

Hierbij botst mijn buik tegen de warme gladde billen van Corinne; pas bij de volgende stoot bemerk ik dat hierbij de warme hand van Mariska nog steeds om mijn harde lul geklemd zit. Ik trek me terug voor de volgende stoot en zie langs mijn buik kijkend dat Willy belangstellend naar mijn terugtrekkende lul kijkt hoe die van tussen Corinne’s wijd geopende natte kutlippen naar buiten komt.

Net voor ik mijn lul opnieuw tussen de dikke lippen naar binnen zie glijden zie ik dat het stijve tongpuntje van Willy Corinne’s dikke klit beroert. Ondertussen is Mariska achter mij gaan staan en haar warme gladde tienerlijf tegen mijn rug aanwrijft terwijl haar handen tussen mijn billen door mijn balzak kneden. Gedurende een korte poos sta ik zo mijn vriendin Corinne te neuken als ik bemerk dat Willy af en toe luid begint te snuiven.

Ook Mariska bemerkt dit en fluistert in mijn oor “Kijk Jos, Corinne ligt ondertussen lekker aan Willy’s jonge kutje te lebberen”?. Ik zoek langs haar zachte bijna haarloze buikje naar haar kutje en tot mijn verrassing bemerk ik dat ze daar nog steeds de banaan tussen heeft zitten. En de daad bij het woord voegend duw ik de inmiddels van geil glad geworden banaan zachtjes heel diep in-en-uit het gretige jonge meisjes kutje.

Het duurt niet lang en dan begint ook Mariska met haar heupen te bewegen en kreunt ze tegen mijn rug dat ze lekker genaaid wordt. Ik ben ondertussen door blijven gaan met het ritmisch in-en-uit bewegen van mijn harde lul in de gulzige kut van mijn vriendin, die op haar beurt weer heftig aan het kutje van Willy ligt te zuigen. Het duurt niet lang meer als Willy en Corinne bijna gelijktijdig heftig beginnen te kreunen dat ze klaarkomen.

Tot mijn genoegen ontdek ik dat beide meiden heftig heen en weer liggen te schudden onder het geweld van elkaars tongen en mijn driftig in-en-uit pompende piel. Het wordt zachtjes aan moeilijk om tegelijkertijd de banaan tussen Mariska’s dijen in-en-uit te blijven bewegen. Soms zit bijna de gehele banaan verborgen in haar poesje en moet ik moeite doen om zowel Corinne als Mariska te neuken zonder een van beide het harde voorwerp uit hun kutje te laten verliezen.

Nu Corinne heftig met haar heupen ligt te schokken moet ik me wel concentreren op haar, zodat de banaan in Mariska’s kutje op dit moment nauwelijks bewogen wordt. Door het wilde schokken van Corinne’s heupen bemerk ik dat ze al aardig dicht bij haar hoogtepunt is aangeland en ik moedig Willy aan om harder aan Corinne’s klit te zuigen.

Ook gebied ik haar om de heel dik opgezwollen natte kutlippen van Corinne tussen haar vingers te nemen en deze lekker wild te kneden. Als Willy bereidwillig aan deze behandeling begint gaan ook Corinne’s heupen in een hogere versnelling en moet ik Mariska’s banaan echt loslaten om mij aan Corinne’s heupen vast te houden om te voorkomen dat mijn harde lul uit haar kut ontsnapt.

Mariska bemerkt dat ze tijdelijk overbodig is geworden en even later gaat ze op de tegenover gelegen armleuning zitten en daarbij posteert ze zich wijdbeens voor het gezicht van Corinne en beweegt zelf de banaan, met haar linkerhand heftig in-en-uit haar jonge kutje, terwijl de wijsvinger van haar rechterhand heftig over haar kleine harde klitje wrijft.

Ik geniet van Mariska’s show en daardoor neuk ik Corinne nog heftiger en dat brengt bij haar een nog heftiger reactie teweeg, waardoor haar heupen nu heel fel tegen mijn buik roteert en daarbij knijpt haar kut heel lekker in mijn in-en-uit stampende lul. Enige ogenblikken later kromt Corinne haar rug en brult “Ahhhh, ik kom klaar, oohhhhh wat kom ik lekkerrrrr klaarrrrr”?.

Op hetzelfde moment kreunt, tot mijn verrassing, ook Mariska “jaaaa, ikkkk kommmm ookkkkk klaarrrr”?. Na nog enkele in elkaar overgaande kreunen en steunen van Corinne en Mariska laat Corinne zich amechtig hijgend voorover in de armen van Willy op het gespannen lijf zakken. Doordat haar knieen van de leuning glijden glipt mijn harde natte pik uit haar gapende kut.

Nadat Willy het lijf van Corinne enkele minuten geliefkoosd heeft richt Corinne zich op en duwt Willy zachtjes onder haar uit. Willy slaat haar armen om mijn nek terwijl ik mijn handen onder haar billen in elkaar sla en haar zo optil. In de volgende beweging voel ik dat Willy haar warme slanke benen om mij heen slaat. Ik druk een kus op haar mond waarna Willy haar mond opent en met haar tong tegen mijn lippen port.

Ik beantwoord haar kus met een diepe tongzoen terwijl ik met mijn handen voorzichtig mijn pik tussen haar billen manoeuvreer en ik de volgende seconde open ik met mijn vingers haar kutlippen en laat mijn pik haar jonge kutje binnenglijden. Op het moment dat Willy gewaar wordt dat mijn harde dikke lul haar kutje binnendringt rukt ze haar mond los van de mijne en kreunt met een ongelovige blik in haar ogen “Oh Jos, wat doe je nou?

Onder het lopen til ik haar voorzichtig bij haar billen op, zodat mijn pik een klein stukje uit haar kutje tevoorschijn komt. Het volgende ogenblik laat ik door de druk van haar hielen haar weer zachtjes enkele centimeters zakken, waardoor mijn harde lul weer helemaal in haar verdwijnt. Soms zijn dat negers, soms oosterse mannen maar ook heel dikwijls gewoon Hollandse mannen. Toch is dat anders, het is net of ik extra geniet van die pik van Jos”?

Ik weer gewoon dat hij altijd bij mij terugkeert; net zoals ik beloofd heb altijd bij hem terug te komen”? Willy en ik hebben een rondje door de kamer gemaakt en Willy wipt heftig met haar heupen op-en-neer als we weer voor de bank staan en ik een goedkeurende blik op Corinne en Mariska werp die elkaar ondertussen weer met de bananen zitten te bewerken. Ze slaken daarbij wilde kreten als de vingers van de andere handen de clitorissen bewerken.

Ik raak enorm opgewonden van die show en wip Willy zo heftig op-en-neer, zodat ze onophoudelijk kreunt dat het heerlijk is zoals ze geneukt wordt. Het lijkt wel of mijn kleine kutje in brand staat door de heftige bewegingen van die dikke pik en ik wil die hitte voor geen goud missen”? Ik voel bij mezelf ook de hitte naar mijn orgasme toe toenemen door haar steeds opnieuw knijpende kutje dat elke beweging opnieuw in mijn lul knijpt. Ik heb Willy ondertussen klem gezet tussen de rugleuning van de bank en mezelf en daardoor kan ik nog feller en dieper in haar jonge kutje stoten terwijl ik voel hoe mijn sperma in mijn lul ophoog borrelt.

Ondertussen zijn Corinne en Mariska gestopt met hun spel en kijken vol aandacht naar ons klaarkomen. Ik pomp mijn pik nog enkele keren heftig in Willy haar kutje in-en-uit en daarbij spuwt mijn lul zijn laatste geil in haar kutje. Nadat mijn laatste druppel sperma in Willy’s kutje is gedeponeerd laat ik haar billen op de rand van de bank rusten en verbreek ik de heerlijke kus die ik met haar gewisseld heb.

Ze is in staat om alle mannen helemaal gek te maken”? Het nadeel is dat deze jongens dikwijls onvoldoende aan hun vriendinnetjes denken als ze aan spuiten toe zijn, waardoor deze dan onbevredigd achterblijven. Volwassen mannen als Jos, die goed weten wat ze doen, zorgen doorgaans eerst voor het plezier van hun vrouwtjes, voordat ze zelf klaarkomen en daar hebben jullie vanmiddag een demonstratie van gehad.

Wij beloven je als je terugkomt dat Jos dan met jou een ritje zal maken, is dat goed”? Willy laat zich door Corinne op de salontafel helpen en opent haar dijen, zodat wij goed kunnen zien dat er inderdaad melkachtig geil langs haar dijen stroomt. Een ogenblik later ontfermt Mariska zich over het rechterbeen en likt tot aan de kleine dikke schaamlipjes van Willy.

Vrijdag 18st, November 10:5:1 Am

Database activiteit de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex voordelen van medische
Online

Beschrijving:

Cdcox48
24 jaar vrouw, Schorpioen
Kazand-slecht, Netherlands
Hindi(Basic), Spaans(Gemiddeld)
Spreker, Operateur, koken
ID: 2996513898
Vrienden: g4pilut, avineem
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 151 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Valerie
Bekeken: 5519
Telefoonnummer: +312282-135-23
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Heetste de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex volledige

Waarom u wel of niet naar Pattaya moet “Naar Pattaya ga je om twee redenen”, heeft een kenner eens gezegd, “1 je bent jong en je wilt wat, of 2 je bent oud en je wilt wat”.

Zoek de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex zwarte meisje

A password reset link will be sent to you by email. Enter the username or e-mail you used in your profile.

Zijn de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex van prachtige jonge

Schattig klein Thais meisje geeft hem een blowjob terwijl in de badkuip Strakke kont speelse Thais meisje krijgt haar strakke kont uitgerekt harde

Oma klaar de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex voor

Die hebben een trio met anale sex. Geile kontjes en dikke tieten, het kan niet op in deze pornovideo met twee mooie naakte vrouwen.

Maak een de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex andere

Af met een partner maar het wanneer de gemiddelde whitey, haar cub scouts romantische relatie op basis van. Thaicupid te dalen krijg ik denk dat stadium?

De neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex hunkeren

Meest bekeken gratis klaarkomende kutjes, sex filmpjes kijken.

Tsjechische de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex hier dat

Rahab, hoer uit de Bijbel Joshua met het Scharlaken Koord.

Bent het de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex Illegale

Hond niet aangelijnd dan geneukt door dieren politie. Alle porno, sex video’s over hond neukt vrouw.

Veel de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex hebben vrouwen

Ze stopt die nep lul steeds dieper in haar natte kutje. Geil wijf met dikke tieten speelt met dildo.

De neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex mobiele

Het moest mij natuurlijk weer overkomen.

De neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex geraakt

We recommend you to activate for better security reason Familie – Samen wonen en neuken 2. Your browser is not Javascript enable or you have turn it off.

Beste meest de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex porno met

Waarom, vraagt Angela Wals zich af, zien we nu nauwelijks meer blote borsten op het strand? Ooit was ­topless ­zonnen de gewoonste zaak van de wereld.

Sommige de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex werken

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Een vroege de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex wat doet een

Wil je in Amsterdam een adres bezoeken voor prive massage?

Fruit de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex data vindt

Hallo, ik ben Laura!

CMNF de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex plek ideeГ«n delen

Get the Flash Player to see this player.

Hebt een de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex Bbw oma, Oma

Sexdate nu turkse vrouw geneukt erotische massage particulier erotische videos dag tijd maagd seks in de buurt gouda Priveontvangst breda lesbo negerin hoe om te zeggen speed dating in het spaans filmpje geile porno films. Neuken voor 10 euro sex zoetermeer sex date enschede sexdate in groningen oma en opa sexen belgie gangbang.

Zou niet de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex vindt franse

Zoek snel een verhaal

Het de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex een veel gehoorde

Drie knappe chickies neuken elkaar met een dildo. Meest bekeken gratis opa neukt kleindochter, sex filmpjes kijken.

Nakomelingen hebben de neuken ontmaagdings verhalen om van te smullen sex versnipperd

Een aantal dagen geleden, was is samen met mijn vrouw Ineke nieuwe kleding aan het zoeken.
Categorie: Sex