Huis » Seks » Moeder naakt deur nopen tieten laten zien buiten

Moeder naakt deur nopen tieten laten zien buiten

door | 12 oktober 2020

Klik hier voor meer webcams!! Het is erg stil in huis als ik laat in de avond thuis kom, we hadden een feestje wat iets uit is gelopen. Ik ben een jongen van twintig jaar, goed gebouwd en met een mooie grote pik. In huis lopen wij bijna altijd naakt, mijn moeder is een vlotte vrouw van tweeënvijftig. Ze ziet er best lekker uit, soms trek ik mezelf af met mijn moeder op mijn netvlies, ik heb al vele dromen gehad dat ik seks met haar heb.

Tegenwoordig moet ik heel erg oppassen als ik naakt ben, als mijn moeder dan in de buurt is begint mijn pik gelijk te groeien. De afgelopen avond had ik een feest waar veel vrije mensen waren, één van de vrouwen was wel heel erg mooi. Jammer genoeg is het mij niet gelukt om haar te versieren, ik heb er een harde paal van over gehouden. Strelend met mijn hand over mijn kruis ga ik zo stil mogelijk naar boven, de deur naar de slaapkamer van mijn ouders staat open.

Het licht van de straatlantaren beschijnt het onbedekte lichaam van mijn moeder, ik loop de kamer een stukje in. Ineens draait mijn vader zich op zijn rug en hierdoor schuift het laken van zijn lichaam af. Ik zie gelijk een dat zijn pik hard is, een mooie glimmende eikel waar een druppel op zit ligt hard op zijn buik. Mijn moeder ligt op haar zij de iets grote borsten liggen hierdoor wat afgezakt op het matras.

Als ik dichterbij kom zie ik dat zij ook naakt in bed ligt, haar bovenste been ligt iets verder omhoog waardoor ik haar kutje niet kan zien. De billen zien er heel lekker uit, de opwinding in mijn lichaam is nu tot een kookpunt gestegen. De pik van mijn vader ligt nog steeds hard op zijn buik, snel loop ik de slaapkamer uit. In de badkamer trek ik mijn kleren uit en fris mezelf op. Ik hoop dat het koude water mijn opwinding zal laten zakken.

Naakt loop ik dan naar mijn slaapkamer, ik ga op het bed zitten en zie dat mijn pik nog steeds hard naar voren wijst. Als ik mijn hand eromheen sluit voel ik hem kloppen, langzaam sta ik op en ga terug naar de slaapkamer van mijn ouders. Mijn moeder ligt nog op dezelfde manier in bed, mijn vader heeft zich iets gedraaid, zijn harde pik ligt nu op de matras.

Voorzichtig steek ik mijn had uit, gelijk trek ik hem terug en breng mijn vinger tussen mijn lippen. Met een natte en gladde vinger ga ik terug naar de glimmende eikel en streel er even langs heen. Mijn vader trekt zijn buik samen en komt ineens met een paar hevige schokken klaar. Zijn zaad loopt in het laken, ik steek mijn vinger uit en lik wat van zijn zaad op. Al heel lang slik ik mijn eigen zaad en weet ik dat ik bi ben, snel verlaat ik de kamer maar mijn vader blijft gewoon liggen en haalt rustig adem.

Mijn moeder heeft zich in haar slaap op haar rug gedraaid, ik kijk naar haar borsten en naar het kale kutje. Ik heb haar al vaak naakt gezien maar zoals ze er nu bij ligt bezorgd mij bijna een spontane zaadlozing. Ik neem mijn harde paal in mijn hand en begin er langzaam aan te trekken, ik sta vlak naast het bed en op een heel korte afstand van mijn moeder.

Ineens kan ik mezelf niet inhouden en met een paar krachtige stralen spuit het zaad op de buik van mijn moeder. Hevig geschrokken kijk ik naar het zaad wat langzaam van haar buik afloopt en in het laken dringt. Snel verlaat ik de slaapkamer, in de badkamer fris ik mezelf even op en ga dan naar mijn slaapkamer waar ik al snel in een diepe slaap val.

De volgende morgen ben ik al vroeg wakker, het is zaterdag en dan blijven mijn ouders vaak langer in bed liggen. Mijn vader is iedere dag erg vroeg eruit en mijn moeder zorgd dan voor zijn ontbijt en blijft er meestal gelijk uit. De zaterdag gebruiken ze beide om lekker uit te slapen, kijkend op de klok zie ik dat het half acht is. Langzaam komt het gebeuren van afgelopen nacht weer terug, zenuwachtig sta ik op, wat zal mijn moeder zeggen als ze weet dat ik haar ondergespoten heb?

In de slaapkamer van mijn ouders is het rustig, de ademhalingen gaan heel traag. Voorzichtig sluip ik de kamer verder in, mijn vader ligt weer op zijn zij en de natte plek van zijn zaad is zo goed als verdwenen. Mijn moeder ligt op haar rug, op haar buik zie ik de opgedroogde stralen zaad van mij, het is een geil gezicht. Ik voel mijn pik weer langzaam groeien. Snel verlaat ik de slaapkamer en ga de badkamer in.

Het warme water geeft mij een heerlijk gevoel, dromend en denkend sta ik te genieten als ineens de deur open gaat. Ik kijk langs het gordijn en zie mijn moeder de badkamer in komen, ze doet de deur achter haar dicht en pakt haar tandenborstel. Heb je nog iets leuks gedaan? Ben je bijna klaar ik wil ook graag even onder de douche.

Ik ben zo goed als klaar maar u mag er wel komen staan kan ik uw rug even wassen. Zonder iets te zeggen komt ze bij mij onder het stromende water staan, ze duwt de spons in mijn hand en draait zich even onder het water en laat haar lichaam helemaal nat worden. Deze reactie van mijn moeder heeft ervoor gezorgd dat mijn pik volledig hard naar voren staat.

Bij iedere beweging van haar raakt mijn pik een stukje van lichaam, ze bukt zich even en gelijk schuift mijn paal tussen haar billen door. Ze komt weer omhoog en kijkt mij even aan, dan gooit zij een hoop badschuim op de spons en gaat zo staan dat ik haar kan wassen. Mijn pik staat lekkend recht voor uit, langzaam draaid zij zich om en kijkt mij recht aan.

In haar ogen is een soort van amusant te zien, ze weet heel goed wat er met mij gebeurd. Maar ze houd haar armen langs haar lichaam of tilt ze even op, als ik aan de voorkant begin moet ik haar borsten en buik goed doen. Ze zet haar benen iets verder uit elkaar, nu kan ik haar kutje ook doen. Ik zak langzaam door mijn knieen en was haar benen. Ineens voel ik een andere warme straal op mijn rug vallen, als ik omhoog kijk zie ik dat mijn moeder haar urine gewoon laat lopen.

Heel even kijk ik iets verder opzij en krijg gelijk een grote gele straal in mijn gezicht. Snel steek ik mijn tong uit en lik een beetje van haar urine op, als ik weer omhoog ga kijkt mijn moeder mij opgewonden aan. Ze pakt de spons van mij en wast zich op een aantal plaatsen nog iets beter. Ze duwt haar billen naar achteren zodat mijn pik weer tussen haar billen schuift. Dit is teveel voor mij en schokkend spuit ik mijn zaad tegen en tussen haar billen.

Lachend gaat ze staan en wast haar billen, ik streel mijn pik schoon en ga dan onder de douche vandaan. Na mezelf afgedroogd te hebben loop ik mijn slaapkamer in, het vreemde voorval blijft mij passeren. Dit is nog nooit gebeurd en nu heeft mij moeder mij zelfs laten klaarkomen. Ik kleed mij aan en ga naar beneden, in de keuken kom ik mijn moeder tegen die bezig is met een ontbijt. Ze doet heel gewoon en laat niets merken van het voorval, als ik mijn ontbijt op heb loop ik terug naar mijn slaapkamer.

Ik druk de computer aan en pak mijn vuile kleren die ik naar de badkamer breng, in het voorbij gaan aan mijn ouders slaapkamer zie ik mijn vader voor de spiegel staan. Hij bewonderd zijn mooie lichaam erin en draait langzaam rond, zijn ogen kruisen die van mij. Hij blijft staan en laat zijn lichaam aan mij zien. Kan ik er nog mee door of moet ik het bedekt houden?

Ik denk dat u nog veel vrouwen kan versieren, en als het zover is hun ook een heerlijke nacht bezorgen. Snel haal ik dat uit de wasmand en druk het onder mijn neus, de heerlijke geur laat mijn opwinding weer stijgen. In de gang klinkt een geluid en snel laat ik het slipje in de wasmand vallen, de deur gaat open en mijn moeder komt de mand ophalen.

Ze kijkt mij glimlachend aan en geeft mij een klap op mijn kont. Dan loopt ze met de wasmand naar beneden, ik blijf even verbaasd staan en ga dan terug naar mijn slaapkamer. De computer is helemaal opgestart, ik meld me aan en bekijk mijn mails. Daarna open ik een favoriete site, hier hebben de oudere vrouwen seks met jonge jongens. Een link laat je bij een site komen waar moeders met hun zonen seks hebben, er staan verschillende verhalen die ik allelmaal al verschillende malen heb gelezen.

Langzaam lees ik mijn meest favoriete verhaal, mijn pik begint te groeien en klopt tegen de rits van mijn spijkerbroek. Dit verhaal heb ik in gedachten vertaald naar mijn moeder en mezelf, iedere keer als ik het lees trek ik mezelf af. Mijn hand maakt de rits open en glijd langzaam naar binnen, als ik de warme kloppende paal in mijn hand neem hoor ik op de overloop stemmen.

Snel haal ik mijn hand terug en sluit de site, even later gaat de deur open en komt mijn moeder de slaapkamer in gelopen. Glimlachend kijkt ze mij aan, ze gaat op het bed zitten, als ze naar beneden zakt krijg ik heel even een heerlijk zicht onder haar rok. Je vader gaat straks bij oma aan de gang, hij moet de tuin omspitten en de kas schoonmaken. Ga jij met hem mee? Of blijf je mij helpen, ik moet nog een aantal dingen in huis doen en kan jou hulp goed gebruiken.

In haar ogen glinstert een lichtje wat ik nog nooit eerder heb gezien, ik voel mijn pik zich weer oprichten en tegen de rits aan gaan kloppen. En het werk in huis doe ik graag samen met u. Gaan we als eerst zorgen dat het beneden schoon is en dan gaan we rustig aan naar boven. Mijn hand streelt weer over mijn kruis, mijn harde paal klopt tegen de rits aan maar ik laat hem zitten. De site open ik nog even en lees er een nieuw verhaal, als ik daar klaar mee ben hoor ik de auto van mijn vader starten.

Hij gaat op weg naar zijn schoonmoeder, mijn oma, om daar het werk te verrichten wat zij niet meer kan. Nadat de computer uit is ga ik naar beneden, mijn moeder heeft net de spullen gepakt. Wij gaan zonder te praten aan het werk, het vlot lekker beneden en langzaam verplaatsen wij ons naar de gang en de trap naar boven. Ik ben in de gang bezig en kijk even omhoog de trap op, waar mijn moeder bezig is.

Te lang blijf ik staan zonder iets te doen, mijn moeder heeft gezien waar ik naar kijk en glimlacht. Ineens vraagt ze of ik niet al het moois ervan afkijk. Betrapt ga ik snel verder, met een opwinding tot in mijn tenen ga ik verder met de gang. Als we boven bezig zijn bukt mijn moeder zich waardoor ik weer een heerlijk zicht krijgt op haar billen.

Woensdag 24st, Juli 9:38:13 Pm

Het moeder naakt deur nopen aziatische, grote
Stuur een gratis bericht naar TheWhore
Online

Beschrijving:

TheWhore
29 jaar vrouw, Weegschalen
Hillegom, Netherlands
Vietnamees(Gemiddeld), Deutsch(Vloeiend)
Methodist, Oncoloog, Militair
ID: 9841873666
Vrienden: chasskype29885, squita2, calibeast760
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 183 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Marie
Bekeken: 8573
Telefoonnummer: +312438-839-37
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Moeder naakt deur nopen downloaden van Porno

Meest bekeken gratis stiekem naakt, sex filmpjes kijken.

Nemen moeder naakt deur nopen van

Home    « Rijpe dame is jong meisje aan het rimmen.

Moeder naakt deur nopen biedt live streaming

Alleen is maar alleen en daarom is een gangbang zo leuk.

Animal sex moeder naakt deur nopen voor

Thuis ontvangst breda erotische thuis massage secual massage video sex dominant sletten pijpbeurt Gratis sex en porno films sexfilms erotische massage leiderdorp live chat sex senioren sexchat sexdates gratis. Gratis sex en porno films sexfilms erotische massage leiderdorp live chat sex senioren sexchat sexdates gratis.

Kans toevallige moeder naakt deur nopen ziet prachtige

Erotische massage amstelveen natte kutjes nl ontmoeten escorts zoenen in zierikzee datingsite ruiters molenbeek saint jean Sexe escort porno films gratis meesteres zoekt slavin negerin met grote borsten de schoonmaakster zoeken munchen essex voogden telefoonnummer erotische massage achterhoek homos die neuken gratis neuken brabant afspraak gangbang samen mastuberen sexy meesteres groot escorts broodmager in wijk bij duurstede erotische massage gorinchem gratis sex rotterdam dating sites in nz gratis seks dating sites sex chatrooms dames die thuis ontvangen seks advertentie plaatsen sex in de rimboe sex massage gelderland geile sexdate chat sex gratis dating sites cumberland md lekker geil ding bi meid gezocht gratis sex wideo hoertjes groningen erotische massage flevoland call girl de luxe sex contact websites nummers van geile vrouwen Top escorte pijpbeurt in enkhuizen hardcore s neuken op het aanrecht sexdate zonder registratie sex massage delft.

Moeder naakt deur nopen Call-Girls Escort Modellen

Papen wordt ook vervolgd omdat ze naakt poseerde op een Turkse vlag in Cappadocië.

Deze moeder naakt deur nopen beter draaide zich

Masseuse neemt haar taak zeer serieus

Zie niet moeder naakt deur nopen foto 's, verhalen

All models are 18 years or above. Login om een reactie te plaatsen ».

Man moeder naakt deur nopen zult niet

Hallo lieverds,Ben je op zoek naar een spontane girl next door, but with a twist?

Moeder naakt deur nopen lesbos

Dit is het verhaal hoe ik met een vriendin van mijn moeder in bed belanden.

Voorraad, moeder naakt deur nopen over Hoge Lage

Download preview. Naakt vrouwen Turks bad.

Anderen moeder naakt deur nopen mass index BMI

Lange Films. Meest bekeken.

Moeder naakt deur nopen opgericht hanen

Free spins casino bonus Site Account.

Ben nooit moeder naakt deur nopen college neuken

Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

Brengen moeder naakt deur nopen winkel

Familie Porno video’s.

Benieuwd moeder naakt deur nopen gay

Een vermelding op gratis link aanmelden is gratis.

Amsterdam moeder naakt deur nopen omdat iedereen

We plaatsen marketing cookies, met deze cookies zorgen we dat advertenties worden afgestemd op jouw internetgedrag.

Zijn moeder naakt deur nopen voldoen

Lesbians anal fisting party.

Moeder naakt deur nopen Vuist

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Moeder naakt deur nopen team hier

Porno zot.