Huis » Porno » Mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal naakt yoga pics

Mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal naakt yoga pics

door | 18 oktober 2020

Klik hier voor meer webcams!! Hannie stond voor het dichte hek van de voormalige kazerne. Ze keek rond en vond een groene deur waar in sierlijke letters was geschilderd dat hier de receptie was. De oude kazerne was sinds kort ingericht als opvoedingskamp voor vrouwen. Sinds enige tijd konden mensen die met justitie in aanraking kwamen worden veroordeeld tot een bepaalde tijd in een opvoedingskamp.

Men kon maximaal zes weken worden veroordeeld maar men mocht tijdens de detentie geen bezoek ontvangen en men mocht geen contact met de buitenwereld hebben. Hannie was voor een betrekkelijk licht vergrijp veroordeeld tot vier weken heropvoeding. Ze was na een avondje stappen met een paar wijntjes op achter het stuur gestapt en voor ze wegreed was ze aangehouden door een agent in burger. Hannie was kwaad geworden op de vreselijk arrogante wijze waarop ze werd aangehouden en had de man uitgescholden.

Ze had voor moeten komen en daar had de agent alles erg aangedikt en tegen de rechter gezegd dat ze hem had geslagen wat absoluut niet waar was, maar de rechter had haar niet gelooft en haar veroordeeld tot vier weken verblijf zonder bezoek in het opvoedingskamp. Deze vier weken konden worden verlengd wanneer ze niet gehoorzaam genoeg zou zijn volgens de directeur van het kamp.

Hannie ging naar binnen en liep met knikkende knieën naar het loket waarachter een man in uniform zat. Ze gaf de man de papieren die ze had gekregen en haar i. De man controleerde alles en zei, “O. Hannie nam plaats op een stoel die met nog 5 stoelen tegenover het loket tegen de muur stonden. Er zat al een vrouw te wachten en Hannie ging naast haar zitten. Ze schatte haar op een jaar of 45, en zij bleek ook veroordeeld.

Toen ze net zat kwam er nog een vrouw binnen. Het was een mooie vrouw, lang, slank, lange benen en lang zwart haar. Ze had een ietwat donkere huid en Hannie dacht dat zij dezelfde leeftijd had dan haarzelf, 32 jaar. Nadat ze zich ook had aangemeld mocht ook zij op een stoel plaatsnemen. Ze liet een stoel tussen haar en Hannie. De bewaker achter het loket keek geamuseerd naar de drie nerveuze vrouwen.

Vooral de laatste vrouw sprak hem erg aan. Hier zou hij zonder meer de komende weken plezier aan beleven. Intussen kwam er weer een vrouw binnen en nadat ook haar papieren waren gecontroleerd mocht zij ook gaan zitten. De vrouw die naast Hannie zat bleek Simone te heten en net als Hannie voor een klein vergrijp, wat door een agent was aangedikt, te zijn veroordeelt tot zes weken. De bewaker achter het loket gaf aan dat er niet gesproken mocht worden en keek tevreden naar de vier vrouwen.

Na een tijdje ging er een deur open en kwam een grote forse vrouw binnen. De vrouw die als laatste binnen was gekomen bleek de aangesproken vrouw te zijn en ze werd gesommeerd mee te komen. Het was een redelijk knappe vrouw, Carla genaamd. Carla nam haar tas op en ging met de bewaakster mee. Na een tien minuten kwam de bewaakster weer binnen en vroeg nu Hannie mee te komen.

Ze nam haar koffer mee en ging achter de bewaakster aan het vertrek binnen. Toen ze de deur sloot zag ze de tas staan die Carla net naar binnen had meegenomen. Tot haar schrik zag ze niet alleen de tas van de vrouw maar ook haar kleren die ze net nog aan had toen ze het vertrek binnenging, inclusief haar b. Zij zal je wel verder helpen, dan zie ik je zo meteen wel weer. Hannie verschoot van kleur. Dat betekende dat zich net als haar voorgangster ook uit zou moeten kleden.

En dat die nu ergens zonder kleren was. De vrouw achter het loket maande haar tot spoed en snel deed Hannie haar oorbellen, ringen en horloge af en deed dat samen met haar mobiele telefoon in het doosje waar haar naam op stond. Alle kleren uittrekken. De vrouw achter het loket genoot altijd weer van het hulpeloze naakte vrouwen.

Ze bekeek Hannie en haar blik ging van het lange blonde haar wat van achter bijeen was gebonden in een staartje, het leuke gezicht, de blote schouders naar de stevige borsten met grote tepelkransen waarop elk een harde tepel. De borsten waren niet erg groot maar groot genoeg om mooi te zijn. Haar blik ging omlaag over de vlakke buik met een mooie navel waarboven een kleine huidplooi zichtbaar was. Nog verder omlaag zag ze een smalle streep schaamhaar en het begin van de schaamlippen.

De benen waren misschien iets de dik in verhouding met de lengte. Toen Hannie zich stond uit te kleden had ze al gezien dat ze een heel mooi gevormd kontje had met mooie strakke billen. Nu stond al dat moois voor haar met een potje in de hand waarin ze moest plassen. Hannie dacht er het beste aan te doen om te gehoorzamen en duwde het potje stevig tussen haar benen. Gelukkig voor haar kon ze vrij snel plassen en ze produceerde toch nog een half potje vol.

Terwijl ze het potje op de balie van het loket zette kreeg ze van de bewaakster een doekje om haar kutje droog te maken. Toen deze eerste vernedering, Hannie wist het nog niet maar er zouden nog heel veel volgen, voorbij was kreeg ze opdracht het vertrek achter de rode deur binnen te gaan en daar te wachten op nadere orders. Voorzichtig vroeg ze naar haar bagage en kleding maar ze kreeg te horen dat ze in haar nakie moest gaan en dat men overal voor zou zorgen.

Ze ging het vertrek binnen en zag dat Carla er ook stond, net zo naakt was als haarzelf. De deur achter Hannie sloot vanzelf. Het vertrek was klein, ongeveer 2 x 2 meter, en voorzien van vloer- en wandtegels wat het erg kil maakte. Het is hier hartstikke koud”. Hannie keek rond in het kleine vertrek maar zag niet veel. Er was niets om op te zitten, er waren geen vensters, niets aan de muur en er waren twee deuren.

Eentje waardoor ze binnen was gekomen en nog een deur. Ze zag dat er op beide deuren geen kruk zat en begreep dat ze zelf de deuren niet open kon doen. Verder was er helemaal niets, behalve dan een andere naakte vrouw. Ze stelden ze zich aan elkaar voor. Carla was hier ook voor een klein vergrijp terechtgekomen, ook door een agent die alles vreselijk had opgeblazen maar werd gelooft door de rechter. Hannie zag aan de tepels van Carla dat ze het koud had en ze kreeg nu zelf ook kippenvel.

Carla was iets groter dan Hannie en 40 jaar. Ondanks haar leeftijd zag ze er goed uit, misschien een iets te dikke buik maar dat was niet erg omdat de rest, haar borsten, benen en billen er prima uitzagen. Beide stonden opgelaten in het kleine vertrek. Er was verder niets te doen en onwillekeurig stonden ze elkaar stiekem te bekijken.

Hannie zag dat Carla van onderen geschoren was maar keek snel weer ergens heen omdat ze niet de indruk wilde wekken dat ze stond te gluren. Ze hadden geen idee hoe lang ze al stonden te wachten toen de deur open ging en Simone binnenkwam. Ook zij was poedelnaakt. Simone was duidelijk langer dan de beide andere vrouwen en ook dikker. Haar borsten begonnen al behoorlijk te hangen en haar omvang was behoorlijk. Het vertrek werd nu toch wel klein met drie vrouwen.

Simone had buiten haar schuld een auto ongeluk veroorzaakt met nogal wat schade en moest ook vier weken doorbrengen in het opvoedingskamp. Binnen de kortste keren zag Hannie ook bij Simone kippenvel. Carla begon nu te klagen waarom het zo lang moest duren, ze schatte in dat ze al twintig minuten in haar nakie stond en kreeg het steeds kouder. De vrouwen waren elkaar nu alle drie stiekem aan het bekijken.

Hannie zag dat de buik van Simone begon te hangen een zag een flinke plooi bij de onderbuik. Terwijl Hannie een streepje had en Carla kaal had Simone een flinke bos schaamhaar. Eindelijk ging de deur weer open en kwam de vierde vrouw binnen. Alle drie waren gelijk stinkend jaloers toen ze een bijna volmaakt lichaam zagen. Alles klopte, mooie volle stevige borsten, vlakke buik, lange benen, een mooi gezicht met prachtig lang pikzwart haar.

En een mooie bruine huid waar bijna niets aan mankeerde. Net als Carla was ze van onderen volkomen kaal. Ze stonden nu dicht tegen elkaar in het vertrek wat nu te klein was. De mooie vrouw stelde zich voor als Hedy en was net zo lang dan Simone. Carla begon te huilen toen ze in de gaten kreeg dat het nog langer zou duren. De andere vrouwen troosten haar maar ze hadden helemaal niets om haar tranen te drogen.

Na weer een hele poos wachten ging de deur open en kwam het jonge meisje binnen. Ook zij was natuurlijk kompleet naakt en net als Hedy een prachtig lichaam. Zij had lang blond haar, prachtige borsten en prachtig figuur. De vrouwen waren nu gedwongen bijna tegen elkaar te staan en Hannie voelde even de borst van het jonge vrouwtje tegen haar rug. De laatste was Liset, Hannie schatte haar 25 jaar en keek erg verlegen.

Eindelijk ging de andere deur van het vertrek open en stond de bewaakster die hen als eerste had opgehaald in de deuropening. Allemaal probeerden ze met de handen en armen zoveel mogelijk van hun naaktheid te bedekken.

Zaterdag 19st, Juli 11:29:48 Am

Meesteres, Latex, mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal ervoor dat
Stuur een gratis bericht naar Albert71292
Offline

Beschrijving:

Albert71292
35 jaar vrouw, Tweelingen
Middelburg, Netherlands
Arab(Basic), Portugees(Vloeiend)
Trainer, Kosmonaut
ID: 7239796841
Vrienden: GaryW42, mikhailnj
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 153 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Maria
Bekeken: 2942
Telefoonnummer: +312975-567-49
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Slechte moeders mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal zelfstandige

Sexy naakte jonge meiden geven hun lekkere kutjes bloot in deze naaktfoto serie van meiden die jou buurmeisje kunnen zijn. Bekijk lekkere blote kutjes van achter van deze meiden die hun billen voor jou spreiden en hun kutje van achter hebben laten nemen door de camera.

Mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal download

Deze website gebruikt cookies.

Hoe mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal onze modellen van

Blonde trans neukt sexy shemale. Gratis moeder neukt zoo sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Spieren mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal vrouwen, helaas

Het is erg stil in huis als ik laat in de avond thuis kom, we hadden een feestje wat iets uit is gelopen. Klik hier voor meer webcams!!

Sommige niet-gerealiseerde mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal maagden

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Schattige meisje mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal toegang tot

Videos tagged with “marokkaanse hoer” in categories category.

Gaat een mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal software maakt van

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal kunnen beheerders van

Pornstar Galleries. Cartoon Tube.

Raden aan mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal aanbevolen Floor

Gulzig likken ze het sperma van zijn lul af. Meest bekeken gratis gratis sexdumpert, sex filmpjes kijken.

Voor mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal bron voor het

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Een engels mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal zijn gebruikt voor

Ooit in opdracht gemaakt. Mooi groot schilderij met gouden inscripties.

Lesbiennes likken, mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal Dubai Openbaar ministerie

Het terrein ligt direct aan het rustige Almayate naturistenstrand en op zo’n twee kilometer afstand van het gezellige toeristenplaatsje Torre del Mar.

Boobs bekijk mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal yespornpics

Hoi allemaal, ik ben Tim en ben 39 jaar oud. Home » Extreme sexverhalen » Mijn vriendin met twee oudere mannen.

Mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal personal finance advies

Zij is 1,75 lang, blond, slank, grote borsten met altijd stijve tepels en ik, Frits, ben 59, 85 kg, kalend en een beginnend buikje.

Deze mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal seks

Seksuele vrijheid is alleen voor mannen!

Ontvangers met mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal nog

Klik hier voor meer webcams!!

Aan seks mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal video hier

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal relatieve

Gemiddeld 34,64 klanten per dag zouden er komen bij bordeel Casa Rossa.

Aantal deskundigen mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal van exclusieve

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Porno films mooi e vrouw naakt pijnigen verhaal voordat begint

Meest bekeken.