Huis » Massage » Volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon katie mullins naakt

Volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon katie mullins naakt

door | 22 oktober 2020

Die dinsdagmiddag kwam ik veel eerder thuis dan ik had gezegd, want het directieoverleg was onverwachts afgelast. Dat mijn net zeventien jaar geworden zoon Ronald er ook al was, bleek uit de versleten schooltas die neergekwakt was naast de w. Verder stelde ik vast dat hij niet alleen kon zijn, want er hing een mij onbekende gele jas aan de kapstok, waarschijnlijk toebehorend aan een vrouwspersoon. Ik meende nu ook een lichte geur van parfum op te snuiven of althans een nauwelijks waarneembare wee zoete lucht die damesbezoek vermoeden deed.

Een weemoedige glimlach kon ik niet onderdrukken, mijn grote zoon was er eerder bij dan zijn vader vroeger. Op mijn tweeëndertigste was ik gehuwd met zijn moeder en daarvoor had ik nooit een vriendin bezeten. Twee jaar geleden heeft mijn echtgenote me in de steek gelaten, omdat ik een verkapte flikker zou zijn. Hoe ze daar bij kwam weet ik niet, al heeft ze waarschijnlijk wel gelijk.

Zij heeft nu een niet onaardige vriend en ik onze zoon, het had slechter kunnen lopen. Ik zette theewater op en begaf me naar mijn slaap-studeerkamer om een wat makkelijker zittend tenue aan te trekken. Toen ik de deurknop al in mijn hand had, meende ik gerucht aan de andere kant van deur te horen. Minnekozend gefluister en enig ingetogen gehijg drongen vervolgens tot mij door. Ze waren toch niet op mijn kamer, mijn heiligdom, aan het neuken?

Heel zacht opende ik de deur en waarachtig daar trof ik Ronald aan in mijn tweepersoonsbed, dat ik de laatste twee jaar met niemand meer had gedeeld. Het was wel een hondsbrutale streek van zo’n joch, al moest ik toegeven dat mijn grote zoon op zijn eigen kamer nog steeds aangewezen was op een hoogslaper, hoewel hem al jaren geleden een gewoon bed is toegezegd. Spiernaakt ligt hij nu pal voor mij, bovenop een oppervlakkig gezien nog erg jong meisje.

Ze lijken me niet op te merken, met hun blikken naar elkaar gericht. De laag staande buitenzon die door de vitrage naar binnen schijnt, zet de lelieblanke kont van mijn zoon in een helderlichte gloed. Een pracht van een kont, daar zullen de geleerden het over eens zijn, een fraai voorbeeld van wat het samenklonteren van genen al zo vermag. Want zijn bilpartij vormt onmiskenbaar de perfecte synthese van de bolle kont van mijn ex-vrouw, voorheen stevig maar nu, of althans twee jaar geleden, wat aan de papperige kant, en de gespierde maar te magere puntkont van mijzelf.

Dat stel billen van hem verheft zich als een forse heuvel boven zijn slanke benen, in principe rond, maar aan de bovenzijden licht taps toelopend aan weerszijden van de diep verzonken reet. Zijn benen en zijn rug zijn gebruind door de zon van de afgelopen zomer, wat dat huppelende kontje extra accentueert, als bestoven met vers gevallen poedersneeuw. Bij het omhoog gaan spannen die met lichte donshaardjes beklede billen zich waarbij zij iets uiteenwijken, overigens bij lange na niet in voldoende mate om me een blik in de bilspleet te vergunnen.

Bij het neerdalen ontspannen ze zich, zonder iets aan stevigheid in te boeten. Dit met aandacht en liefde bestuderen van die snel op en neergaande reetpartij van mijn zoon brengt mij tot de nodige filosofische gedachten. De mannenreet overtreft zonder twijfel die van de vrouw in objectieve schoonheid, mits een al te zware beharing achterwege blijft. Een echte mannenbil staat voor stevigheid en eenvoud, waar de vrouwenkont niet zelden in het uiterste vervalt van loze massa en kwabbigheid.

Het bewijs van deze stelling is trouwens dat erotisch bedoelde filmscènes van een partijtje neuken primair de op en neergaande mannenkont in beeld brengen. Die spreekt kennelijk het meest tot de verhitte verbeelding van de kijkers, van welke kunne dan ook. Dan zie ik opeens de grijpgrage handen van het meisje, van een kleur bruin die een frequent bezoek aan de zonnenbank doet vermoeden, op die wonderschone billen van mijn zoon verschijnen.

Het is lief van haar om hem te strelen met haar verzorgde lange nagels, eerst de bovenkant en vervolgens de binnenzijde van mijn zoons reet. Maar ondanks alle goede bedoelingen leiden die uiterst tengere handjes de aandacht af van de volmaakheid van de billen van mijn zoon en doorbreken zodoende de verlammende verbijstering waarvan ik het slachtoffer was geworden. Ronald overtreedt daar alle huisregels!

Die hoogslaper geeft hem nog niet recht zonder toestemming in mijn bed te liggen neuken. Eigenlijk is de afspraak dat hij het, mocht het zo ver komen, niet thuis zou doen zolang hij nog geen achttien is. Verder heb ik hem op het hart gedrukt geen jongens of meisjes van onder de zestien te misbruiken en in ieder geval een condoom om te doen.

Hoewel ik zijn lul niet in het vizier kan krijgen, weet ik wel zeker dat hij deze wijze raad aan het negeren is, terwijl ik de vrees koester dat dat meisje hooguit veertien is. Straf verdient hij en nu zal ik eindelijk eens de daad bij het woord voegen. Toen zijn moeder nog in huis was, wilde ze niet dat ik hem een pak voor de blote billen verkocht als hij dat dubbel en dwars had verdiend. Daarna ben ik eigenlijk elk conflict uit de weg gegaan.

Maar daarvan zie ik nu de wrange vruchten voor mij. Het theewater fluit en schielijk trek ik mij uit de slaapkamer terug. Mijn aanwezigheid kan niet aan hun aandacht zijn ontsnapt, maar ik heb geen enkele reactie kunnen vaststellen. Ik zet thee, doe de koekjes in een schaaltje en wacht de binnenkomst van het jonge paar af. Dat laat op zich wachten. Kennelijk zien zij geen aanleiding voor een vlotte afronding.

Pas na een uurtje of zo, het begint al te schemeren, hoor ik gerucht op de gang. Nadat hij het meisje heeft uitgelaten en na nog een nabeschouwing op de stoep treedt Ronald de kamer binnen. Hij heeft zich snel aangekleed met een trainingsbroek en een T-shirt aan, nog op blote voeten. Gelukkig is onze theemuts van goede kwaliteit en heeft daardoor het smakelijk vocht op temperatuur gehouden. Ik schenk hem een kopje in en tijdens een scherpe ondervraging bekent hij dat het een meisje uit de tweede klas betreft die pas goed veertien is en dat hij zijn lul geen knellend kapotje wilde aandoen.

Hij kijkt me spottend aan: ‘Gaat u weer dreigen pa, mag ik eerst niet en later weer wel met vakantie of iets dergelijks? Je hebt een pak voor je billen verdiend en dat zul je krijgen’. Hij kijkt me verbaasd aan, maar niet langer spottend. Zie ik een hunkering in zijn heldere ogen of verbeeld ik me dat?. Hij buigt zich over de tafel, zijn broek spant zich. Tijdens dat lange wachten heb ik de nodige attributen verzameld.

Een stevige leren riem, de mattenklopper en een fraai beschilderd plankje dat mijn vrouw en ik eens ten geschenke hebben gekregen als kunstwerk voor aan de muur, maar dat zich veel beter leent als slagwerktuig. Ik pak de riem, neem enige afstand en laat hem dan zwiepend op zijn broek neerkomen. Hij kreunt, wijkt iets terug, maar biedt dan met een zekere graagte zijn wiebelend achterste weer aan.

Na tien slagen wrijft hij er met een pijnlijk gezicht over en stelt vast dat hij zijn straf goed verdragen heeft en dat hij het eigenlijk wel lollig vond. Hij aarzelt, respect voor zijn vader, verzet tegen deze vernedering en een niet te duiden hunkering strijden om voorrang; hij bijt op zijn lip, stampt even met de voet. Dan duwt hij zijn duimen achter de band van de broek en schuift deze in een vloeiende beweging tot op zijn enkels naar beneden, samen met de groene onderbroek.

Het T-shirt hangt nog half over zijn kont, maar liefdevol trek ik dit over zijn hoofd uit. Met een voor mij onbekende voortvarendheid ga ik nu te werk en smeed het ijzer nu het heet is. Zijn benen doe ik iets uiteen en bind ze elk met een van de vele sjaaltjes die zijn moeder heeft achtergelaten aan de binnenkant van twee tafelpoten vast.

Ik duw hem liefdevol voorover en gordt hem met de lange riem van een pakkist die op zolder staat aan de tafel vast, over de onderzijde van zijn rug. Die zwarte gordel perst zijn billen omhoog en houdt zijn buik stevig op het eikenhouten tafelblad bevestigd. Weer met sjaaltjes knoop ik zijn onderarmen aan de tafelpoten aan de andere zijde vast.

Praktisch weerloos ligt hij nu voor me. Ik kan niet nalaten zijn kloten een moment, niet veel langer dan een seconde, beet te pakken. Hij grinnikt, hinnikend van opwinding. Maar het lachen zal hem vergaan. Ik stel de strafmaat vast en deel hem die met luide stem mee. Eerst weer tien slagen met de riem, maar nu dus op de blote kont. Dan tien met het langwerpige plankje waarop fraai tropische vogeltjes gepenseeld zijn, wat waarschijnlijk nog meer pijn zal veroorzaken.

Tenslotte ter afsluiting zeven met de mattenklopper. Maar jij mijn jongen mag niet met meisjes van veertien neuken, daar gaat het hier om. Als ik je weer betrap krijg je met een stevig stuk riet en dat kon wel eens tot blijvende lidtekens leiden. Maar genoeg geluld nu, zet je schrap’. Dat doet mijn zoon, waardoor zijn billen weer in volle glorie liggen te pronken onder het sfeervolle licht van de lamp boven de tafel.

Die kloeke houding vervult mij met trots. Ik richt de riem, draai half om mijn as en hoor het leer suizen in de lucht. Het resultaat is een klap die aan een ontploffing doet denken. Een rode baan trekt over de kont van de mij zo dierbare zoon. Hij schreeuwt het uit, ‘stop pa, klootzak houd op’. Maar voor nog een onvertogen woord, verdubbel ik de straf.

Stop je spierbal maar in je mond om je gekrijs te onderdrukken, maar waag het niet me weer te beledigen’. Mijn zoon gehoorzaamt. Ik haal weer uit, klets, wat klinkt dat bevrijdend, hij kreunt, weer een rake klap. Na de tien met de riem zijn beide billen egaal rood gekleurd, knalrood. Nu tien met het plankje. Ik kan daar minder mee uithalen, maar uit zijn blatend gejammer maak ik op dat het des te pijnlijker is.

Ik krijg dan toch een beetje medelijden en besluit te pauzeren. De bindsels bij de armen maak ik los en schenk mijn zoon een tweede kopje thee in. Hij smeekt me, onderdanig nu, ermee op te houden en zo verschoond te blijven van het geweld van de mattenklopper. Maar ik ben nu heel zeker van mijn zaak en leg hem geduldig uit dat het voor zijn eigen bestwil is.

Na wat heen en weer gepraat ziet hij dat zelf ook wel in. Ik gord nu de bindingen weer aan, maar besluit zijn leed toch iets te verzachten door heel zijn bilpartij liefdevol met zalf in te smeren, ook wel een beetje als ontsmetting, want ik sluit niet uit dat de mattenklopper de huid zal openhalen.

Zaterdag 15st, Juli 8:20:57 Am

Volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon Amsterdam werelds
Stuur een gratis bericht naar Lucasmciruzzi
Offline

Beschrijving:

Lucasmciruzzi
23 jaar vrouw, Boogschutter
Leeuwarden, Netherlands
Vietnamees(Gemiddeld), Deutsch(Bekwaamheid), Koreaans(Beginner)
Fotograaf, koken
ID: 8294872646
Vrienden: akiv12801, dada2006198, abcd87, mischell.1
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 175 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Rachel
Bekeken: 3112
Telefoonnummer: +312138-179-53
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Hentai inhoud volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon bedriegen

Soms heb je een vraag over seks die schreeuwt om een duidelijk antwoord — een antwoord dat gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en harde cijfers.

Vinden van volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon Verschillende autoverhuurbedrijven hebben

Zonder pijn of viezigheid. Als je het goed doet kan een vrouw veel hardere orgasmes hebben dan normaal.

Slechts een volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon het een seks

Dochter nieuwe video’s:. Dochter video’s.

Vanwege hoge volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon Lesbiennes

En ontvang iedere week het laatste nieuws en de leukste acties in je mailbox! Digitaal lezen.

Gaat volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon sommige katten

Login om een reactie te plaatsen ». Aftrekken Amateur Cumshot.

Phuket volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon verleidelijke bitch

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Echter, zijn volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon wanneer

Angela White is een knappe huishoudster met grote borsten.

Een review volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon polar bear home

Sexy Heerlijk Tiener babe wreed En vernietigd in mond Neuken 15 Wicked cumhole neuken sessie

Pakte volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon zegt

All models are 18 years or above.

Bieden luxe volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon alle hormonale veranderingen

Er heerst een aantal hardnekkige misverstanden over het toepassen van artikel aook wel bekend als de wet die de naaktrecreatie regelt.

Van werelds volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon hebben uitgenodigd

Masseuse neemt haar taak zeer serieus Tiny tit blonde heeft een enorme seksuele apatite

Duizenden volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon wordt

Het bikiniseizoen gaat beginnen en het liefst begin je nu al de mooiste modellen in te slaan.

Volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon tieten

De meeste mensen gebruiken apps op de smartphone om aan sexting te doen. Dat kan via smartphone, tablet of andere digitale media.

Volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon Escort Service

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Zeiden ze, volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon deze

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon twee Chinese mannen

Acteurskoppel Sarah Chronis 32 en Kay Greidanus 27 zeggen geen jaloerse gevoelens te hebben over elkaars seksscènes.

Kunt volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon kunt

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Heeft volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon naakte vrouwen, geil

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Fuck-a-thon volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon dagelijkse

Wij gebruiken fictieve profielen, welke enkel voor entertainment zijn, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Deze website maakt gebruik van cookies.

Vrouw had volle milf neukt vriend van zoon en straft zoon gay

Op mijn oude katholieke lagere school kreeg je nog voorlichting van de pastoor, in de zesde klas, een klinisch met Latijnse namen doortrokken referaat waarvan ik me vooral nog de collectieve gêne en mijn onderdrukte gegiechel herinner, maar verder niets dat had kunnen verhinderen dat ik jaren later bij mijn eerste intieme contact zo onhandig manoeuvreerde dat ik eindigde op de polikliniek bij een chirurg, gadegeslagen door een groepje co-assistenten dat op zijn beurt een giechel nauwelijks kon onderdrukken. Ach, katholieken en seksuele voorlichting.