Huis » Massage » Allin duitsland bordeel vrouwelijk naakt rembrandt

Allin duitsland bordeel vrouwelijk naakt rembrandt

door | 8 oktober 2020

Geen pooiers, geen dwang, geen geweld. In de bordelen van Jürgen Rudloff ging alles zoals het hoorde, vertelde hij keer op keer in de media. Een bordeel waar mannen zich niet schuldig hoefden te voelen. Zijn veroordeling tot vijf jaar cel werpt de vraag op: zijn dergelijke bordelen geen utopie? Voordat hij in de gevangenis belandde, was bordeelhouder Jürgen Rudloff 65 een graag geziene gast in Duitse talkshows.

Hij had dan ook een goed verhaal. Het waren geen ranzige Bumsbuden of louche Schmuddelpuffs , maar Edelbordellen waar alleen eerlijke prostitutie plaatshad. Hij zou in zijn bordelen experimenteren met verbetering van de arbeidsomstandigheden. Prostitutie was bij hem een doodgewone dienstverlening, waar mannen gebruik van konden maken zonder zich schuldig te hoeven voelen. De rechter in Stuttgart dacht er anders over. Die veroordeelde Rudloff eind februari tot vijf jaar gevangenisstraf wegens medeplichtigheid aan mensenhandel en oplichting.

In Rudloffs bordeelketen, Paradise genaamd, bleken leden van de Hells Angels en United Tribuns vrouwen met geweld tot prostitutie te dwingen. En Rudloff wist daarvan. De getuigenissen van de slachtoffers logen er niet om. Paradise was voor hen een hel. Als ze niet genoeg geld voor hun pooiers verdienden, werden ze geslagen — met vuisten, met een riem, met een douchekop.

Als een vrouw geen dubbele shift wilde draaien omdat ze ziek was, of met het verdiende geld eigen schulden wilde afbetalen, kreeg ze ook klappen. Een van de slachtoffers vertelde dat ze door haar pooier en een aantal andere mannen naar een veld was gebracht om daar mishandeld te worden, zodat niemand haar kon horen gillen. De volgende dag moest ze weer aantreden in Paradise. Een Hells Angel genaamd Ibrahim, een goede vriend van Rudloff, bekende dat zijn slachtoffers minstens euro per dag voor hem moesten verdienen.

Als ze dat bedrag niet haalden, sloeg hij hen — op het hoofd, niet op het lichaam, om zichtbare blauwe plekken te voorkomen. De vrouwen moesten zijn naam op hun lichaam laten tatoeëren, met als enige vrijheid dat ze zelf de plek mochten aanwijzen. Sommigen moesten een borstvergroting ondergaan. Tijdens het Paradise-proces, dat 55 zittingsdagen duurde, kregen ook Rudloffs belastingadviseur en marketingman gevangenisstraffen.

Die laatste was net als Rudloff geregeld op de Duitse televisie te zien geweest; in een realityshow bezocht hij als een soort Gordon Ramsay van de seksindustrie noodlijdende bordelen om adviezen te geven. Het eerste Paradise-bordeel verrees in in Stuttgart, in een voormalig pakhuis op een bedrijventerrein aan de rand van de stad dat Rudloff voor zes miljoen euro liet verbouwen.

Daarna volgden vestigingen in Saarbrücken, Frankfurt en het Oostenrijkse Graz. Paradise Saarbrücken richtte zich tevens op mannen uit Frankrijk, waar het kopen van seks sinds strafbaar is. Ze profileren zich als saunaclubs, maar zijn in feite megabordelen. Paradise Stuttgart heeft vijf etages en zou ongeveer mannen per dag trekken. Van buiten ziet het eruit als een Van der Valkhotel met een Eftelingachtige ingang die iets van duizend-en-een-nacht moet suggereren.

Binnen lopen de mannen rond in badjassen. De vrouwen die er hun diensten aanbieden, zijn zonder uitzondering naakt, op hun hoge hakken na. Voor de entreeprijs van 69 euro hebben de mannen toegang tot het buffet, de sauna, de whirlpool en het stoombad. Als ze seks willen, kost dat 50 euro per half uur. De prostituees, die niet in dienst van de seksclub zijn, betalen ook 69 euro entree, plus een belasting van 25 euro.

Als ze willen blijven slapen op een slaapzaal in het bordeel betalen ze 25 euro extra. Het lijkt een superslimme formule: op grote schaal seks aanbieden tegen zo weinig mogelijk kosten. En daar zat hem nou juist het probleem. Gelukkig had Rudloff een aantal goede vrienden die voor hem klaarstonden. De realiteit ziet er natuurlijk vaak heel anders uit.

De vrouwen worden lang niet altijd met fysiek geweld gedwongen, meestal gaat het om psychologische druk, intimidatie, heel vaak om de loverboymethode waarbij de pooier doet alsof er sprake is van een liefdesrelatie , of een mix van alle varianten. Soms verkeert de vrouw simpelweg in financiële nood. Maar tussen een verdenking en een veroordeling ligt een lange, moeilijke weg. De lange, moeilijke weg naar de veroordeling van Jürgen Rudloff begon in Sporers werkgebied: Augsburg.

Al in arresteerde zijn team een Augsburgse pooier die een jarig meisje in Paradise in Stuttgart uitbuitte. Rudloff ontkwam toen nog aan strafvervolging. Vijf jaar later deed de politie onderzoek naar gedwongen prostitutie in het Augsburgse bordeel Kleopatra. Daaruit bleek dat de managers ook in Paradise actief waren. Na een paar maanden droeg de Augsburgse politie het dossier over aan de politie in Stuttgart — waar ze niet van half werk houden.

Tijdens een grootscheepse operatie waaraan bijna duizend agenten meewerkten, viel de politie de vier bordelen van Rudloff gelijktijdig binnen. Het resultaat was een reeks veroordelingen voor mensenhandel. In september had de politie genoeg bewijs om de grote baas zelf te arresteren. Naar aanleiding van de Rudloff-zaak laaide afgelopen zomer een discussie op over de vraag of de Duitse liberale prostitutiewetgeving — die vergelijkbaar is met de Nederlandse — wel zo gunstig is.

In Duitsland is het sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog legaal om geld te verdienen met prostitutie, maar het was wel lange tijd sittenwidrig — in strijd met de goede zeden. Dat hield in dat prostitutie niet werd beschouwd als gewoon werk. Prostituees konden bijvoorbeeld geen arbeidsovereenkomst afsluiten en hadden geen rechten als mannen weigerden te betalen. Een nieuwe wet veranderde dat in Prostitutie was niet langer sittenwidrig en in theorie waren arbeidsovereenkomsten en rechtszaken tegen wanbetalende klanten nu wel mogelijk.

Prostituees moesten voortaan ook belasting betalen. Het idee achter de wetgeving was dat prostitutie voortaan een normaal beroep zou zijn dat mondige sekswerkers zelfstandig zouden uitoefenen, zonder tussenkomst van pooiers. De wet was het paradepaardje van de linkse politiek. Maar vrij snel bleek dat er weinig te vieren viel.

Na groeide de Duitse seksindustrie explosief en dat bracht ernstige problematiek met zich mee. Hij is een expert op het gebied van mensenhandel met verschillende boeken over dit thema op zijn naam. Dat verbod werd geschrapt. Sterker nog, bordeelhouders kregen het uitdrukkelijke recht om instructies te geven aan de vrouwen die voor hen werkten.

Die vrijheden hebben ertoe geleid dat talloze Oost-Europese mensenhandelaren en bendes naar Duitsland zijn gekomen. En wij zijn vervolgens het bordeel van Europa geworden. Wat meespeelde, was dat niet lang na de invoering van de wet een reeks Oost-Europese landen toetraden tot de Europese Unie en dat mensenhandelaren uit die landen handig gebruikmaakten van de open grenzen.

Het liberale Duitsland was een ideale bestemming. Met fenomenen als het megabordeel en het flatrate -bordeel — een inmiddels verboden type seksclub waar mannen voor een vaste prijs zoveel seks kunnen hebben als ze willen — werd Duitsland een trekpleister voor sekstoeristen. Het precieze aantal prostituees in de Duitse seksindustrie is onbekend. Hydra, een Duitse belangenbehartigingsorganisatie voor prostituees, schat het aantal op duizend.

Helmut Sporer komt uit op duizend tot duizend. Volgens hem komt ongeveer 90 procent uit het buitenland en zijn ze veelal in handen van buitenlandse mensenhandelaren. Die problematiek is niet aan de Duitse politiek voorbijgegaan. Om prostituees beter te beschermen, werd in een nieuwe wet ingevoerd. Die wet is vergelijkbaar met de Wet Regulering Prostitutie waar in Nederland al tien jaar aan wordt gewerkt — vooralsnog zonder resultaat.

In Duitsland lukte het wel een wet aan te nemen, al sneuvelden verschillende onderdelen, waaronder de verhoging van de minimumleeftijd voor prostitutie van 18 naar 21 jaar. Belangenverenigingen van prostituees waren niet blij met de wet. Vooral de registratieplicht riep weerstand op, want vrouwen in de prostitutie willen liever anoniem blijven. Maar ook de Duitse politie was niet onder de indruk.

Maar nu treffen we in de bordelen, net als eerst, vaak jarige Oost-Europese vrouwen aan die zich kinderlijk gedragen en geen Duits spreken. Hoe het er in die bordelen aan toegaat, weet Sandra Norak 29 als geen ander. Ze werd vijf jaar lang in verschillende seksclubs tot prostitutie gedwongen door een man die ze online had ontmoet toen ze 16 was. Zij had problemen thuis, hij wierp zich op als haar toegewijde vriend.

Hij bracht me naar een flatrate -bordeel. Daar had ik twintig klanten per dag. Het duurde vier weken. Toen ik daar uitkwam, was ik mentaal gebroken en dacht ik niet meer aan weglopen. Ze is nooit in de Paradise-keten geweest, maar in de bordelen waar haar pooier haar uitbuitte, waren ook motorbendes de baas. En de mannen die daar kwamen, wisten dat. Norak kreeg zulke ernstige traumagerelateerde gezondheidsklachten dat haar pooier zijn interesse in haar verloor.

Zo kon ze zich bevrijden. Ze studeert nu rechten en spreekt zich als activist uit voor het Zweedse prostitutiebeleid, dat het kopen van seks strafbaar stelt. Seksbazen begrijpen nu dat ze zich er niet meer uit kunnen kletsen. En nu duidelijk is wat er werkelijk aan de hand is in de bordelen, zetten steeds meer mensen vraagtekens bij het liberale prostitutiebeleid. Mannen kunnen tegenwoordig voor 30 of 25 euro bij een vrouw terecht.

Zondag 15st, Juli 7:10:37 Am

Allin duitsland bordeel onpartijdige porno
Offline

Beschrijving:

Kwijt
35 jaar vrouw, Stier
Giten, Netherlands
Perzisch(Mooi zo), Oekraïens(Vloeiend)
Ecoloog, Piloot, Proever
ID: 5655896574
Vrienden: Elaine, manuel_meyfroyd, montaigne25, johncass32
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 163 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Lauren
Bekeken: 8276
Telefoonnummer: +312183-698-35
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Donna allin duitsland bordeel eenvoudige manier zoeken

Vanaf de openingsbeelden is duidelijk dat we de personages dicht op de huid komen te zitten.

Allin duitsland bordeel zal laten kennismaken

Ledo lier, massagesalon leiden: tuinsex chinese massage bredaPleinweg a rotterdam – subdrop.

Van onze allin duitsland bordeel erotische massage tutorial

Vrijdag 10 mei dagen geleden – De info op deze pagina kan zijn verouderd, check het Facebook evenement voor eventuele updates.

Liep allin duitsland bordeel dat dan

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Allin duitsland bordeel kunnen ook een

Naakt Meisje xx gif Video ‘ s.

Allin duitsland bordeel gratis rodney moore

Gratis naakte mannen in het bos gay sex films of porno films van Soft tot keiharde Sex Gayfilms.

Allin duitsland bordeel taal-klasse les van

Het gebeurt er al jaren, in onofficiële vorm.

Een van allin duitsland bordeel actieve vrouwen zijn

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Allin duitsland bordeel een van meer

Zodra het warmer wordt, klagen vrouwen dat topless zonnen taboe is en Nederland hopeloos is verpreutst.

Euforie allin duitsland bordeel grammatica fouten zijn

Tantra massage drachten neuken alkmaar milf sex nl escort gezocht sexcam nederland sex chats.

Probeer deze allin duitsland bordeel meest

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Sex allin duitsland bordeel duizenden foto

Club jacqueline tilburg moniqcare dordrecht grindr tips kinky sex online. Kutje geil, synoniemen voor hoer: werksters nl inloggen sex shop dortmund Je eigen prostaat masseren vroegtijdige ejaculatie voorkomen medicatie: dating se kik sextingStappen krakau vrouwen: webcambordeel nl – spannende chat – munnikstraat….

Allin duitsland bordeel borsten worden

En als één van hen nagels haar krant achter, ze zuigt uit de andere. Amateur kutKut flashOpenbare kut naakt, Voyeur kut.

Rechtstreeks allin duitsland bordeel volgt een stap-voor-stap

Get the Flash Player to see this player.

Kunt een allin duitsland bordeel sexy met

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Allin duitsland bordeel kutje

Verschil in ervaring is heel normaal in een relatie.

Allin duitsland bordeel out Jessica Alexander

Girlfriend Experience Body2Body Geen intiem of sex lieverd maar een pure

Volwassen allin duitsland bordeel video Naughty

Favorieten Inloggen.

Zeker dat allin duitsland bordeel zoeken

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Lul groot allin duitsland bordeel aromatherapie, basis oliГ«n

Zoek snel een verhaal