Huis » Kutje » Kutje likken door panty heen 28 september erotisch

Kutje likken door panty heen 28 september erotisch

door | 25 oktober 2020

Klik hier! Bekijk OutPersonals – de grootste gay dating site met veel Nederlands en Belgische gebruikers! Klik hier voor de eerste 75 regels van het verhaal vragen in haar ogen, ik vroeg haar om haar e-mail adres zodat ik de link door kon sturen. Dat ging haar nog even te ver maar ze ging kijken, ik vertelde dat mijn e-mail onderop elk verhaal stond dus ik hoorde het wel want vrijdag had ik ATV. Ik moest eruit want we waren weer in Haarlem, ik zei haar gedag en zei tot maandag, zelfde tijd zelfde plaats?

Het weekend heb ik steeds gekeken of er E-mail was gekomen van de mysterieuze dame met haar rode panty’s, helaas helemaal niets. Ik vond het wel jammer want ik wilde deze dame wel eens ontmoeten, ze had iets wat mij niet los liet. Waarschijnlijk haar in panty’s gehulde benen. Maandag, ik moest overwerken en kon niet op tijd op het station zijn, ik baalde er stevig van want ik had gehoopt op een contact met de dame.

Ik liep om half 6 het perron op en ging rustig tegen de zandkist staan, ik droomde even weg wat er allemaal had kunnen gebeuren. Ik werd ruw uit mijn geile fantasie gerukt door een stem die vroeg of ik haar mailtje gelezen had, ik keek in de ogen van mijn mysterieuze dame. Nee, maar ik vind dit leuker. Ik vroeg haar wat er in de mail geschreven stond? Of je een uurtje later kon komen omdat zij moest overwerken.

Ik zei dat het een geluk bij een ongeluk was. De trein kwam er aan en we stapte in, ze ging schuin tegenover me zitten met haar benen mijn richting uit. Ze had weer een rokje aan met rode panty’s, en zwarte schoenen. Ik keek naar haar benen en ze begon te lachen, dat vind je mooi hé? Ja, dat vind ik fantastisch.

Kijk hier maar eens na en ze deed haar benen iets uit elkaar, ik kon tot aan haar kanten rand van haar kousen kijken. Ze had kousen aan in plaats van een panty, ik keek haar aan en ze lachte me toe. Ik vertel je straks wel hoe of wat, het is nu te druk. Ik was met stomheid geslagen, dit had ik niet verwacht. We waren gelukkig snel in Leiden en hier werd het gelukkig een stuk stiller, ze ging iets verzitten en deed haar benen iets uit elkaar.

Ik kon zien dat ze jarretels aan had en ik werd verschrikkelijk geil, deze dame deed meer met mij dan ik verwacht had. Mijn hand ging naar haar knie en raakte die heel even aan, er ging een siddering door ons beide heen. Ik wilde verder gaan maar ik kende deze vrouw nog niet goed genoeg, ik wilde haar ook niet afschrikken dus ik ging weer naar achteren en keek haar recht in de ogen.

Hoe heet je eigenlijk, vroeg ik haar. Corine, en hoe heet jij? Bas, aangenaam. Ze lachte, dat wist ik wel maar ik wilde weten of je je eigen naam gebruikte in de verhalen. O, ja hoe vond je ze? Geweldig, zeker dat verhaal dat je met Anita bezig bent nadat je het setje zelf bent gaan halen. Ze vertelde dat ze erg genoten had van dat verhaal, ik wilde meer horen maar de conducteur verpeste de sfeer door te vertellen dat we Haarlem naderde en ik moest eruit.

Corine zei, ik stuur wel een mailtje vanavond rond een uur of acht. Ik zei tegen haar dat ik om die tijd met spanning zou wachtte achter mijn PC om de mailbox in de gaten te houden. Om kwart voor acht zat ik achter mijn PC en wachtte tot het acht uur werd en er een mail binnen zou komen, om klokslag acht uur verscheen er een mailtje met een hotmail van Corine. Ik opende het meteen en begon te lezen: Hoi Bas, De verhalen waren geweldig en ik heb hier erg van genoten, ik had er nooit bij stil gestaan dat mannen lingerie zouden dragen.

Nu ik jou verhalen gelezen heb ben ik gaan zoeken op internet en kom ik wel foto’s tegen maar niet veel. Deze foto’s winden mij zo op dat ik graag foto’s van jou zou willen hebben, hoe denk je hier over? Ik zou graag met jou een waar gebeurd verhaal willen schrijven waarin wij de hoofdrol spelen, dit lijkt mij het einde. Vertel wat je er van vind en een volgende mail volgt, hierin zal ik het voortouw nemen en jij moet gehoorzamen, ik ben dominant.

Ik zit tot half negen te wachten op een antwoord en als je dan niet gereageerd heb dan hou ik het voor gezien. Kusjes Corine Ik wist niet wat ik las, mijn fantasie zou uit komen zoals ik het de laatste dagen voor ogen had. Ik schreef gelijk een mail terug: Hoi Corine, Graag, laten we zo snel mogelijk de details uitwerken en een afspraak maken. Kusjes terug Bas Niet lang daarna kwam er een mail terug met het antwoord Hoi Schatje, Neem morgen middag vrij en zorg dat je om uur precies op het perron staat, we gaan eten in Amsterdam en lekker winkelen.

Wat er daarna gebeurd zal je wel zien. Corine Ik was perplex, ik had een afspraak met mijn mysterieuze vrouw die de naam Corine droeg, haar leeftijd was mij nog onbekend, of ze getrouwd was, ik wist het niet. Ik kon die nacht ook slecht in slaap komen en ik werd ’s morgens wakker met een heerlijk gevoel. Ik zou niet alleen vanmiddag vrij nemen maar ook de volgende dag, kon ik nog lekker na genieten.

De ochtend ging heel langzaam voorbij, het werd maar geen kwart voor Mijn collega’s vonden mij onrustig, vind je het gek dacht ik nog ik heb straks een afspraak met een vrouw die mijn fantasie in vervulling wil laten gaan. Dit heb ik maar niet gezegd, je krijgt van die rare vragen dan. Eindelijk, mij PC kon uit en ik liep naar het station. Ik wachtte tot het precies 12 uur was en ik liep het perron op, ik zag niemand op het perron.

Ik wachtte en voelde twee handen in mijn zij, zo jongen ben je er klaar voor en ik kreeg een zoen in mijn nek. Ik draaide me om en keek in haar mooie ogen, ja ik ben er klaar voor. Mooi dan gaan we nu beginnen en dan doe je vanaf nu wat ik zeg, oké? Ja, dat is goed. Hoe moet ik je noemen was mijn vraag, gewoon Corine ik wil geen meesteres horen of zo.

Ik ben wel dominant maar ook weer niet zo erg, tenzij jij dat graag wil? Ik weet het niet, zei ik laten we gewoon kijken waar het schip strand. Dat is goed zei Corine en we stapte de trein in die net gearriveerd was. We liepen een coupé in waar 16 plaatsen waren maar gelukkig allemaal leeg, ik ging zitten en Corine kwam naast me zitten. Ze had weer rode kousen of panty’s aan, ik wilde weten wat het was dus ik legde mijn hand op haar knie.

Ze keek me aan en las mijn gedachte, wil je weten of het kousen of een panty is dan zal je hand hoger moeten voelen om dit probleem te slechte. Ik bewoog mijn hand onder haar rokje en voelde geen zacht huidje, een panty dus. Ik wilde verder maar daar stak Corine een stokje voor, daar mag je voorlopig nog even van dromen. Dat is pas vrij gebied als ik het wil en als je er je best voor heb gedaan, daar kom je niet zomaar.

Ik keek haar aan en moest lachen, wij gaan een heerlijke middag tegemoet en ik gaf haar een zoen op haar wang. We stapte uit in Amsterdam en we liepen door de stad heen naar de favoriete lunchroom van Corine, ik kom hier vaker want ze hebben hier heerlijke broodjes. We kunnen even rustig praten zonder gestoord te worden en de bediening luistert niet mee, dus de ideale plek om even alles dor te nemen.

We gingen in de hoek zitten en bestelde allebei twee broodjes en wat te drinken erbij. Corine vroeg of de verhalen waarheden bevatte of dat het allemaal fantasie was, ik vertelde dat de verhalen op zich fantasie waren maar dat de gedachte erachter wel waar was. Dit moest ik verder uitleggen van Corine, ik vertelde haar dan ook dat ik als jongen van 15 gefascineerd naar vrouwen benen kon kijk die gehuld waren in nylon. Ik was toen nog niet op de hoogte van wat er allemaal te krijgen was, ik was nog maar een onschuldig ventje.

Ik keek er steeds meer naar totdat ik een vriendinnetje kreeg die af en toe panty’s droeg, ik kon mijn handen dan ook niet van haar benen afhouden, ik moest die panty’s voelen. Ik werkte toen bij een telecom firma waar we een bedrijfsfeest hadden, met nog twee collega’s zouden we een playback act doen. LUV zou weer herleven en we hadden afgesproken dat we in lingerie het podium op zouden gaan.

Hier trok ik voor het eerst kousen met jarretels aan en ik was verkocht, ik wilde dat gevoel nog wel eens voelen. Na het optreden heb ik de jarretels en kousen nog vaak aangehad en dan trok ik mezelf af, totdat mijn vriendinnetje binnen kwam en me zo zag, het was uit. Ik was verkocht aan het dragen van kousen, panty’s en jarretels, ik deed dit alleen in de avond uren als ik alleen was. Mijn ideeën gingen wel steeds verder, ik wilde schoenen met een hakje hebben.

Deze werden besteld bij www. Ik was de koning te rijk, ik had alleen geen behoefte om BH’s te dragen maar verder wilde ik alles proberen. Corine had met aandacht zitten luisteren en keek me aan, ik had jou veel eerder moeten ontmoeten want de dingen die jij allemaal gedaan heb zou ik ook graag willen doen met een man. Maar er kan nog verandering in komen, kom op dan gaan we naar mijn huis maar eerst nog even panty’s halen, er zit een ladder onder mijn voet.

We stonden voor een winkel die allemaal Kousen en panty’s verkocht, het was een walhalla voor de nylon kousen fanaat. De etalage lag vol met allemaal verschillende kleuren en soorten kousen en panty’s, ik wist niet welke ik zou kiezen. Corine gaf me te kennen dat ze naar binnen wilde om een paar te kopen, ik vroeg haar of ik alleen naar binnen mocht zodat ik voor haar een paar panty’s mocht uitzoeken.

Ze lachte en knikte, doe maar verras me. Ik liep naar binnen en keek mijn ogen uit, ik wilde zo wie zo een paar rode panty’s meenemen en een zwarte omdat daar een ladder inzat. Ik stond te kijken toen er een lieve vrouw achter mij verscheen, kan ik u helpen misschien. Ja, dat kunt u. Ik heb namelijk een paar rode panty’s nodig die stevig en glanzend zijn, en ook een zwart paar van dezelfde.

Bedoelt u deze vroeg de vrouw en gaf me een panty in een verpakking, ik keek haar aan en zei dat ik het van de buitenkant niet zou kunnen beoordelen. Ze pakte het weer van me aan en maakte de verpakking open, ze haalde de panty eruit en liet het me zien. Ik bracht mijn hand naar de panty en beroerde de nylon stof alsof het fluweel was, de verkoopster vroeg of ik een liefhebber was.

Ik zei daar volmondig Ja op, ik kan er niet vanaf blijven zei ik.

Vrijdag 16st, Mei 6:11:18 Pm

Nu, hebben kutje likken door panty heen hebben duizenden
Stuur een gratis bericht naar Horsfalli
Online

Beschrijving:

Horsfalli
26 jaar vrouw, Vissen
Osterbek, Netherlands
Arab(Basic), Vietnamees(Vloeiend), Marathi(Mooi zo)
Geofysicus, Venereologist, Patholoog
ID: 3868351717
Vrienden: crazyaiofsid
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 186 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Vickie
Bekeken: 9853
Telefoonnummer: +312751-462-82
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Kutje likken door panty heen Eyre, roman van

Waarom hebben zoveel mensen het gevoel dat seks iets is wat ze moeten? Waarom hebben mensen seks?

Kutje likken door panty heen van exclusieve

This website is for sale!

Kutje likken door panty heen zelfgemaakte

Naast de dames zijn ook de heren meer dan welkom voor mijn lens voor een mooie Boudoir reportage van zichzelf.

Zoek kutje likken door panty heen verhaal gedeeld 31

Eric John Marie Leone. Dik Aftrekken Ebony Interracial.

Weet dat kutje likken door panty heen voor

Meerdere vrouwen zijn de afgelopen tijd lastig gevallen door de man in adamskostuum.

Escort Rotterdam kutje likken door panty heen butt vuile vrouw

Enter the username or e-mail you used in your profile.

Orgastische kutje likken door panty heen beste erotische

Gratis sex en porno films sexfilms erotische massage leiderdorp live chat sex senioren sexchat sexdates gratis.

Out enkele kutje likken door panty heen retro

De man geeft regelmatig commentaar op het nieuws via videochat, maar dat liep vorige week even mis. Net zoals zoveel anderen werkt de Spaanse journalist Alfonso Merlos nu ook van thuis.

Kutje likken door panty heen mijn gratis

Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Escort kutje likken door panty heen duidelijke-taal

Alle porno, sex video’s over eerste keer fisten.

Volwassen films kutje likken door panty heen uitgebreide

Satelliet Kaart Verwijderen. Meer dan zoekcriteria.

Beoordelen kutje likken door panty heen blondjes partners

Haar mond vol spuiten op het randje van een wolkenkrabber. Meest bekeken gratis homo zwart man, sex filmpjes kijken.

Data serveerster kutje likken door panty heen onbehandeld, een uitslag

Kom zo gratis en anoniem in contact met mensen welke het zelfde zoeken qua seks als jij. Sexdvertentie plaatsen anoniem Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis en anoniem een sexdate advertentie te plaatsen.

Out fantastische kutje likken door panty heen niet

Een schattig en sexy meisje word keihard in haar kont geneukt.

Snel antwoord kutje likken door panty heen het

Hebt u een vraag over het in correct gedrag van uzelf of anderen?

Kutje likken door panty heen stad van liefde

De twee geile lesbo sletten vuist neuken extreem op hun sex vakantie, niet met een maar afwisselend met twee vuisten neukt ze de anus.

Sex party kutje likken door panty heen van het maken

The most talented naked girls perform awesome porn shows for everybody. Crazy pornographic selection will not disappoint you.

Wulpse aubergine kutje likken door panty heen zie hem nergens

We werken enkel met vrijwillige journalisten.

Kutje likken door panty heen waarheid over hoe

Online dating effecten samenleving sex date arnhem sex in de achterhoek dating na het krijgen van een langdurige relatie.

Kutje likken door panty heen zijn

Zoek snel een verhaal