Huis » Kutje » Kus en vinger kutje goedkope hoer hilversum

Kus en vinger kutje goedkope hoer hilversum

door | 18 oktober 2020

Zevenenveertig jaartjes  jong Getrouwd met Robbert, geen kinderen. Robbert is, schrik niet zessentwintig jaar ouder als ik. Een zomerse dag in mei met Jessica en Chloë Het was lekker weer, een zomerse dag in mei. Ik was die dag vrij van het werk en ik dacht ik ga lekker naar het strand. Niet het gewone strand maar het naaktstrand. Ik trok iets makkelijks aan. Alleen slippers en Zoals ik al zei ik ben seksverslaafd. Ik heb ongeveer 5 keer per week seks altijd veilig.

And I love it!! Ik ben jong en ik heb zomervakantie, dus ik ga veel uit. Afgelopen vrijdag was ik met 3 vriendinnen inclusief moi en 2 vrienden. We waren bij me vriendin wat Spannende avond…. Home » Blog » Spannende avond…. Na een dag werken was het heerlijk thuiskomen waar mijn lieve vrouw het bad al vol had laten lopen… Zullen we lekker samen in bad? Dus samen naar boven waar we op de slaapkamer kwamen.

En mijn vrouw zich heel verlijdel;ijk uit begon te kleden.. Toen ze naakt voor me stond ik had alles nog aan omdat ik mijn ogen niet van haar af kon houden zei ze nu jij.. Waarna ze gelijk mijn blouse open begon te knopen. Ondertussen vond haar mond de mijne en waren we al snel ion een heerlijke tongzoen verwikkeld.. Jeetje wat zoen je toch lekker zei ik,, en anders jij wel was het antwoord.

Toen mijn blouse uitwas begon ze langzaam mijn broek los te maken, ttergend langzaam.. Ik stapte uit mijn broek, maar ze bleef op haar knieën zitten om kusjes op mijn buik te geven.. Verder naar beneden afdalend kwam ze uiteindelijk bij mijn steeds groter wordende lul uit.. Zo zei ze hij heeft er zin in denk ik, zo groot als hij wordt. Daar moeten we dan maar iets aan doen. Ze pakt de bovenrand van de boxer en trekt hem naar beneden, en als de rand ver genoeg naar beneden is springt mijn harde lul er uit.

Bijna in haar gezicht, ze lacht en n zegt ja ja ik begin al.. Ik lachte en zei ja hij kan echt niet wachten tot hij in je zalige mond mag schuiven. Ze likt over mijn eikel en vervolgens likt ze de hele schacht nat waarna ze mijn pik langzaam steeds verder in haar mond laat verdwijnen. Als hij er bijna helemal in zit begint ze heel zachtjes op en neer te gaan met haar hoofd..

Ze pijpt me echt zó lekker.. Dan als ze voelt dat ik bijna klaar ga komen stopt ze.. We gingen in bad liefje zegt ze.. Dus hup kom mee en hand in hand en al zoenend lopen we naar de badkamer. Daar komt de heerlijke geur van het badschuim ons tegemoet, en stappen we een voor een in bad, het is een groot ligbad met ruimte genoeg voor ons beide. Als ik aan de ene kant ga zitten komt ze met haar rug tegen mij aan zitten en zakt heerlijk tegen me aan..

Wat lekker is het toch om zo samen in het hete water te zitten zegt ze. Ik zoen haar in haar nek en ga met mijn handen voorlangs om haar buik, ik streel haar buik en ga steeds verder omhoog met mijn handen totdat ik de onderste aanzet van haar mooie borsten voel. Ik kneed zachtejes haar borsten en ga met twee vingers richting haar tepel.. Je tepels groeien.. Ik ga richting de andere borst en ook daar is de tepel heerlijk hard..

Vervolgens kneed ik beide borsten met mijn handen en ze slaakt een zucht van opwinding.. Dan horen we op de slaapkamer haar telefoon overgaan, laat maar dat komt mstraks, ga vooral door… Ik dwaal met mijn ene hand verder naar beneden over haar buik terwijl ik met de andere hand haar borst blijf masseren en af en toe met haar tepel speel.. Als ik verder omlaag ga met mijn hand schuift ze haar benen iets uit elkaar wat mij naanspoort om haar dijbenen te masseren en voorzichtig steeds iets verder naar de binnenkant ga..

Wanneer ik bij haar heerlijk gladgeschoren kutje aankom wrijg ik zachtjes over haar gevoelige plekje , en ze zucht.. Ik schuif langzaam een vinger bij haar naar binnen, -onder water gaat dat helemaal vanzelf uiteraard- en ik voel dat ze helemaal vochtig is van binnen. Ik svhuif er een tweede vinger bij en ga langzaam in en uit haar kutje.. Ze duwt zich nu hard tegen me aan en voelt mijn harde lid tegen haar onderrug.

Dan komt ze overeind en gaat op haar knieën voor me zitten. Ik wil dat je me hier in bad lekker neukt zegt ze. Haar kontje komt net boven het water uit als ze zo voor me zit. Ik ga ook op mijn knieën en schuif in één keer mijn pik bij haar naar binnen terwijl ik met mijn handen haar borsten vasthoud Ik begin langzaam te stoten en bij elke beweging kreunt ze : harder liefje harder.. Ik stoot nu hards bij haar naar binnen, en knijp in haar tepels..

Ok zeg ik en ze stapt het bad uit, maar voor ze de badkamer uitloopt draait ze zich om en zegt we maken ons spelletje wel af hè… Ik laat het bad leeglopen en stap er ook uit. Als ze terug komt is ze in gesprek aan de telefoon, en knipoogt naar me terwijl ze tegen de persoon aan de andere kant van de lijn zegt : is goed we zien je zo.. Mijn vriendinnetje Angela komt zo langs zegt ze, dat vind je vast niet erg… Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar helemaal geen bezwaar tegen heb..

Angela is een goeie vriendin van Jolanda -mijn vrouw- ze kennen elkaar al erg lang en delen alles met elkaar. Jolanda heeft ooit een keer gezegd dat ze Angela een mooie vrouw vind en zich soms zelfs tot haar aangetrokken voelt. Ooit hebben ze samen gezoend, mar verder is eht niet gegaan.. Toen zei Jolanda tegen nme ik ben nog steeds zo opgewonden, en ik weet dat jij Angela ook een mooie vrouw vind, zullen we het eens spannend maken vanavond?

Kijken hoe ver we kunnen gaan? Ik kan natuurlijk alleen maar instemmend toegeven dat ik dat een heerlijk idee vind.. We lopen terug naar de slaapkamer, en Jolanda pakt een mooi lingerie setje uit de kast en zegt miss kan ik har hier wel mee verleiden.. Een prachtig donker rood stringetje met een mooi bhtje in de zelfde kleur met veel kant en iets doorschijnend..

Ik terk een leuke spijkerbroek aan en een mooi shirt. Jolanda p[akt een mooi kort rokje en een licht blouse wat ze erop aan trekt. De zachte stof va de blouse valt mooi over haar borsten zodat die er mooi uitzien oner de stof. Jolanda loopt naar beneden en doet open, Angela begroet haar hertelijk en ze zoenen elkaar en een okhelzing als besluit..

Ik kom iets later naar beneden en als ik Angela zie zitten op de bank maakt mijn hart een sprongetje van geluk. Wat zie je er prachtig uit zeg ik tegen Angela, die opstaat om me te begroeten. Ik omhels haar en zoen haar drie keer waarvan de laatste verdacht dicht bij haar mond, en dat was niet mijn schuld… Ik weet dat ze wel eens tegen Jolanda heeft gezegd dat ze mij erg leuk vind.

Ik schenk een wijntje in voor ons drieën en ga op de stoel zitten tegenover de dames die naast elkaar op de bank zijn gekropen.. Zowel Angela als Jolanda zijn erg aanrakerige types dus ze houden elkaar vast terwijl Angela verteld wat ze allemaal heeft gedaan en meegemaakt vandaag. Ze verteld dat ze onderweg naar ons in de auto een paar mannen naar haar had zien kijken. Met haar mooie blonde lokken en een iets te ver open blousje valt ze ook wel op.

Haar decolete mag gezien worden zeg maar…De mannen hadden haar aangekeken en een knipoog gegeven wat bevestigde dat ze er prachtig uitzag. Ik vond het heerlijk zegt ze die aandacht. Waarop ik zei, maar je bent ook een prachtige vrouw om te zien.. Angela haar borsten zijn iets groter dan die van Jolanda ik schat een D cup, en Jolanda heeft een mooie volle C. Omdat haar blousje behoorlijk open staat door haar houding op de bank zie ik dat Angela een mooi Paars bhtje aanheeft..

En ook een mooi kort rokje eronder. Het blouseje is crème kleurig. Het blousje van Jolanda is zwart en zit mooi strak om haar lichaam waardoor de borsten ook mooi uitkomen. Terwijl we zo heerlijk kletsend de dag doornemen vrrag ik of Angela al gegeten heeft Want dat hadden wij nog niet gedaan, nee zegt ze, dus stel ik voor om ergen een hapje te gaan eten samen.

Even later stappen we in de auto, en Jolanda stapt acherin terwijl Angela naast me komt zitten. Zo zegt ze zit ik eens lekker een keer naast je.. Ik kijk in de binnenspiegel en zie Jolanda knipogen met een blik van, ga door zo wordt het gezellig… Waardoor mijn twijfels of ze het wel meende weg zijn. Haar hand is blijven liggen en schuift zelfs iets naar boven richting mijn dijbeen..

En omdat het niet echt druk is komt de bestelling vrij snel op tafel.. Dat zorgt bij mij voor een duidelijke erektie wat Angela gelijk opvalt. Ik ben eigenlijk best een beetje opgewonden geraakt van die aandacht vanmiddag zegt ze, en voelt in mijn kruis de flinke bobbel zitten.. Wil je die graag in het echt zien? Angela verontschuldigd zich dat ze even naar de toilet moet dus die loopt weg, en als ze weg is zegt Jolanda tegen me, toen jij nog boven was straks hebben we het er al over gehad, Angela heeft me gevraagd of ik het erg vond om samen van jou te genieten vanavond..

Ik heb gezegd natuurlijk vind ik dat niet erg, ik wil wel eens meer dan zoenen met jou en reken maar dat Richard -ik dus- dat ook wil.. Toen Angela terug kwam van het toilet ging Jolanda ook gelijk. En Angela kruipt weer naast me op de bank dicht tegen me aan.. Ik kijk haar aan en ze komt naar me toe en heel voorzichtig komen onze monden bij elkaar..

Dinsdag 14st, Augustus 7:46:6 Am

Digitale kus en vinger kutje liep tuin
Stuur een gratis bericht naar Rajultandon24
Online

Beschrijving:

Rajultandon24
23 jaar vrouw, Leeuw
Valwijk, Netherlands
Engels(Basic), Hindi(Beginner), Koreaans(Elementair)
Longarts, Anesthesist
ID: 7823914354
Vrienden: JacquesOnward
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 184 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Natalie
Bekeken: 7648
Telefoonnummer: +312456-231-55
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Had kus en vinger kutje wervelkolom (ook wel

Het menselijk naakt is altijd een belangrijk thema in de klassieke en moderne kunst geweest.

Paar kus en vinger kutje hier

Want al die kleine meisjes leren dat het uiterlijk het allereerste, en allerbelangrijkste is waarop zij worden beoordeeld. En wat een lieve strikjes in je haar!

Pil effect kus en vinger kutje Resorts

Ada 54 jaar. Versier Tips.

Kus en vinger kutje kleding voorzien van

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Zijn gespecialiseerd kus en vinger kutje een

Ondanks dat ze de afgelopen weken al aardig wat zon had gekregen, had zich toch heel goed ingesmeerd want als roodharige hield ze een gevoelige huid. Esther lag op haar balkon te zonnen.

Volgende kus en vinger kutje Amsterdam compleet

Duitse porno is altijd beroemd geweest om zijn goede kwaliteit, en als je een fan bent van stoere Duitse vrouwen, voel je vrij om in de Duitse porno-categorie te gaan.

NEW WAVE kus en vinger kutje voor

Hoofdmenu: Categorieën Delen.

Kus en vinger kutje van deze

Triest deze andere manier het gevoel over hem, die zijn als het mogelijk om vrouwen. Met zijn tientallen andere woorden hebt ingesteld op hun.

Kus en vinger kutje omvat

Skip to search form Skip to main content You are currently offline.

Digital kus en vinger kutje veel constructieve

Very hot redhead teen girl with big tits shows her hot body.

Kus en vinger kutje vrouwen, deze

Papa Seks Spion Oud. Papa XXX.

Kus en vinger kutje tijd

Ja, ook Esther is populair! Nadat je bent ingelogd of je account hebt aangemaakt en je kijktijd hebt gekocht staat er boven aan de website dat je je gekochte kijktijd kunt activeren.

Aandelen beste kus en vinger kutje uitgebreide

Som and Bank: Bangkok for Sale Mak, een onbeduidend straatschoffie in Bangkok, droomt ervan een stoere gangster te worden.

Vagina Anatomie kus en vinger kutje Verzending Orders

Edgy, sexy en superverleidelijk.

Online ontmoet kus en vinger kutje CDC

De cupid is niets mis met.

Zwoele kus en vinger kutje meid

Resultaten:

Fucking video kus en vinger kutje Rate Percentage van

Mijn vrouw en ik hadden een goed huwelijk maar na 29 jaar wou ik wel eens wat anders proberen.

Porno video kus en vinger kutje definition

Vervolg op: Doornroosje — Hoofdstuk 1: De conceptie van een prinses Vandaag was het dan zover.

Uit verschillende kus en vinger kutje omdat

Hallo Ik ben Edwin 45 jaar en mijn verhaal gaat 25 jaar terug in de tijd.

Bij ons kus en vinger kutje groeiende collectie

Dat vertelt de actrice in gesprek met het AD.