Huis » Kutje » Kaal kutje verbrand henk perongelijk mijn zus geneukt opwindend

Kaal kutje verbrand henk perongelijk mijn zus geneukt opwindend

door | 28 september 2020

Klik hier! Maar ik zal je een beetje sparen,je billen zijn toch al rood genoeg,dus ik zal die dikke reet van je insmeren dan verbrand je niet verder. Mijn schoonvader loopt naar binnen en komt weer terug met een flesje zonnebrand, en zijn fototoestel, zo doe je pootjes maar lekker wijd ,dan smeer ik je lekker in. Pa smeert eerst heerlijk mijn schouders en rug in,hhhmmm lekker zeg, en dan geeft hij me een harde knal op mijn billen,zo en nu die kont.

Hij smeert mijn billen in en trekt ze dan uit elkaar,en hij draait met zijn vingers rond mijn kontgaatje,ik kreun hard en pa dringt met 2 vingers bij naar binnen. Hhmmm sletje ,ik vind dat kontgaatje van je ,toch wel een beetje te nauw, daar gaan we straks eens wat aan doen,ik wil dat ik zonder moeite met 4 vingers dat kontgat van je kan ingaan. Pa gaat met zijn 2 vingers heen en weer in mijn kont en draait er in rond, ik kreun en hijg steeds harder.

Goed zo teef,lekker he,laat je maar gaan ,ook al lig je buiten,ik wil je horen hoe lekker je het vind. Ga eens op je knieën zitten en die reet goed in de hoogte steken. Ja pappie ,en ik zit nog maar net op mijn knieën of hij vingert me hard in mijn kont. Ik lig te zuchten en te steunen,maar dan haalt hij plotseling zijn vingers uit mijn kont,nee pappie ga nou door alstublieft.

Rustig maar geile teef,ik heb je gisteren opgedragen om 2 komkommers te kopen, ik wil dat je er nu 1 gaat halen. Ik sta op en pak een komkommer uit de koelkast,als ik plotseling de postbode voorbij zie lopen,ik zie dat hij naar binnen kijkt,en een geile golf trekt door mijn lichaam,ik vind het helemaal niet erg dat hij me zo ziet. Heeeeee slet,hoor ik pa roepen,schiet eens op,en ik loop snel terug naar de tuin. He he,dat werd tijd,nou ga maar weer op je knieën en omhoog die kont.

Ik zit nog maar net ,of pa ramt in 1 keer de komkommer in mijn kut, ik moet even naar adem happen want het is een behoorlijk dikke en hij is ook nog eens heel koud,en gelijk stopt pa weer 2 van die dikke vingers van hem mijn kont in. Zooo dat is genieten zeg,en ik ga tegen pa’s vingers oprijden, met een hand neukt hij me met de komkommer en met zijn andere heelijk mijn kont. Goed zo wijffie,geniet maar,kom maar lekker klaar maar ik wil je wel horen he.

Het duurt niet lang of ik lig te gillen,en kom ik klaar, jaaa pappie,sneller,harder,oooooo ik koooommm. Uitgeput val ik op het zonnebed neer,zooo lekker, dank U Meester,dat U mij zo lekker heeft klaargemaakt. Is goed slavin van me,blijf jij maar zo liggen met die komkommer in je kut en je reet in de zon,ik ga verder met verfen,tot straks.

Ja pappie tot zo dan,antwoord ik,en ik lig nog heerlijk na te genieten van mijn orgasme,en denk na over wat er gebeurt met mijn schoonvader en mij en wat hij allemaal met me doet, en ik neem een besluit, ik ga er mee door ,en me helemaal aan pa geven,hij zou alles met me mogen doen,wat hij maar zou willen. Hij was dan wel een onaantrekkelijke dikke man,en dan ook nog eens de vader van mijn man, maar hij doet heerlijke dingen met me,en laat me geweldig klaarkomen.

Pa blijft best lang weg,en ik lig nu al zeker 3 kwartier met mijn blote kont te kijk,als ik hem plotseling hoor zeggen,zo geile teef,die reet is nu wel mooi gekleurd we gaan naar binnen,dan ga ik verder met je opvoeding,maar loop eerst maar eens 2 keer je tuin helemaal rond,en denk erom laat die komkommer niet uit je kut vallen. Terwijl ik de tuin rond loop zie ik de buurvrouw achter haar raam staan gluren, en ik weet nu bijna zeker dat er aan de andere kant iemand foto’s van me maakt.

Heel goed ,dochtertje van me,kom we gaan naar je slaapkamer, daar krijg je eerst de volgende regels te horen ,waar je je aan dient te houden. We lopen naar de slaapkamer en pa zegt ,zo ga maar op bed liggen,op je buik en je beentjes goed uit elkaar. Prima meisje,je ligt er mooi bij,eerst even dit,ik heb je opgedragen om alleen nog maar korte rokjes te dragen,om zeker te weten dat je dat ook doet, neem ik al je lange broeken mee,begrepen teefje van me.

Ja pappie,maar ik luister toch naar U,en ik zal allleen maar rokjes dragen. Mooi zo,en dan nu de volgende regels. Je zit altijd met je benen wijd,waar je ook bent. Er wordt alleen gemastubeerd als je van mij toestemming hebt. Ook moet je altijd toestemming aan mij vragen om klaar te mogen komen ook als je geneukt wordt ,door wie dan ook,dat mag je doen door me te bellen of via een sms-je.

Wanneer ik je daar opdracht toe geef,laat je je naakte lichaam aan iedereen zien,die dat van mij mag. Wanneer je op visite bent bij je ouders of bij ons,en op familie feestjes,waar ze dan ook zijn,draag je nooit een bh en ook geen onderbroekje. Je krijgt piercings ,eerst door je tepels,en later ook in je clitje en schaamlippen. Begrijp je deze regels en zul je als een goede slavin deze regels respecteren? Ja Meester ,ik zal deze regels altijd uitvoeren.

Heel goed meisje,maar denk niet dat je er al bent ,er zullen nog meer regels volgen. Ga nu maar even een 2de komkommer erbij pakken en ook de kaarsen die je van je meester moest kopen. Als ik in de keuken ben pak ik nog een komkommer uit de koelkast,en kijk of ik buiten nog iemand zie,maar niemand te zien,in de kamer pak ik 3 kaarsen en loop weer terug. Zo ga maar op je knieën op bed zitten.

Pa duwt de komkommer nog wat dieper mijn kutje in,hij zit er nu zeker 30 centimeter in, ik voel hem tegen mijn baarmoedermond aan,ooo pappie wat lekker kreun ik. Ja lekker he teefje,maar ik ga je nu trainen,als goede slavin moet je moeiteloos minimaal 4 vingers in je reet kunnen hebben ,en in je kut mijn hele hand. Jaaa Pappie ik ben Uw slavinnetje,ik ben van U. Goed zo sletje ,je begint het te begrijpen,draai je nu maar om en ga op je rug liggen.

Als ik me omgedraaid heb,zie ik dat pa uit en tasje 2 touwen pakt en hij pakt ruw mijn linkerhand vast ,en hij bind mijn hand aan het touw vast, hij gooit het touw onder het bed door,en aan de andere kant bind hij mijn rechterhand er aan vast,op een zodanige manier ,dat ik mijn armen ver en wijd uit elkaar heb. Kijk zo lig je er mooi bij,nu die pootjes van je nog,leg je linker enkel maar op de bedrand,pa maakt mijn enkel aan het touw vast,en het touw weer onder het bed door,wij hebben een extra breed bed,en hij trekt mijn rechterbeen ook helemaal naar de rand,maakt het touw aan mijn voet vast, en hij trekt mijn benen nog wat verder uit uitelkaar,aaauuw pappie, het doet pijn in mijn liezen ,bek dicht teef,en hij maakt me vast.

En zo lig ik met mijn kutje wijd open gesperd,heel mooi zegt pa een echte slavin. Hij pakt een kaars en steekt hem aan,hij komt boven me en ik val de vlam vlak bij mijn tepels,ik doe mijn ogen dicht,en ik voel de vlam bijna mijn tepel raken,de hitte doet pijn,en dan plotseling een enorme hitte op mijn tepel,ik gil het uit van de pijn, even denk ik dat pa mijn tepel verbrand heeft met de vlam maar als ik mijn ogen open doe zie ik dat er kaarsvet op mijn tepel zit,zo teefje ,en nu je andere tepel.

Pa houd de kaars lang boven allebei mijn tepels nu,en ik lig te gillen van de pijn. Ja gil maar slet,kan me niets schelen. Ooooo wat een pijn,maar wat is het ook lekker,en dan voel ik dat pa met het kaarsvet over mijn buik,ik hou mijn aden in als hij bij kutje is ,en dan voel ik een druppel op mijn klit, NEEEE,niet doen ,aauuww,ik lig te kronkelen van de pijn.

Lig eens stil teef,snauwt pa. Ik kwam een beetje bij,en lag weer stil,kijk zo hoort het he slet, en snel voel ik weer de hitte,hij gaat nu langs mijn linker schaamlip en dan mijn andere schaamlip,ik zucht en kreun,ooo wat heerlijk is het nu en dan weer een hele boel druppels op mijn klitje,aaccchhhh heerlijk pappie,mag ik klaarkomen van U, Ja slet ,vind je het zo lekker dat je hiervan kunt klaarkomen?

Jaaaa pappie,mag het alstublieft?? Nou vooruit maar dan,kom maar lekker klaar wijffie van me. En jaaa ik kom gigantisch klaar oooo pappie heerlijk kreun ik. Pa maakt mijn benen los en trekt ze ver naar achteren tot naast mijn hoofd en maakt mijn voeten weer vast,ik lig zo heel ongemakkelijk maar pa is tevreden. Kijk zo ligt die neukgleuf van je helemaal open en ook dat kontgat is zo goed toegangkelijk.

Ik zal eerst eens kijken hoeveel die kut nu kan hebben. En ik voel dat pa 3 vingers in mijn kut duwt,wat heel makkelijk gaat,en hij duwt er een 4de bij. Zo trutje,dat gaat makkelijk,ik zal eens kijken of je al klaar bent voor mijn hele hand. OOO pappie ,dat past toch niet,U heeft echt hele grote handen hoor, maar ik voel dat pa snel met zijn 4 vingers heen en weer pompt, en dan voel ik zijn duim erbij komen,en langzaam glijdt zijn hele hand mijn kut in,ik lig met wijd open gesperde ogen en hijg ,ooooo pappie,jaaaaa ooooooo, hij ramt zijn hand hard mijn kut in en uit,ik gil de hele buurt bij elkaar jee wat doet die oude vent dit toch heerlijk, ik voel dat ik zo al weer ga klaarkomen.

Zie je wel dat die slettekut mijn hand kan hebben,ik ga gelijk dat holgat van je wat oprekken. Ik lig te schokken en te trekken aan de touwen,o jaaaaaaa Pappie verkracht me ,neuk me ,ik wil door U geneukt worden. Zo geile teef,dus jij wilt door mij geneukt worden? Nou eerst dat kontgat wat wijder maken, en als dat groot genoeg is, dan mag je misschien mijn lul in je hoerekut.

Pa trekt zijn hand uit mijn kut,en ik voel mijn buik vol lopen met lucht,ik zie dat pa zijn vingers strekt,en zo mijn kut weer binnen gaat,als hij er weer helemaal inzit en ik denk dat hij niet verder kan,drukt hij zijn hand toch nog verder,en ik voel zijn vingers mijn baarmoeder binnen gaan,het doet pijn maar ik hou me groot en zeg niets.

Heel goed Mieke dat je dit kan hebben,als ik met je kontgat klaar ben,ga ik een komkommer je kut je duwen ,je baarmoeder in, en als je dat als een grote meid doorstaan hebt,heb je wel verdiend dat ik je lekker neuk. Pa stopt zijn hand nog dieper en al zijn vingers zitten in mijn baarmoeder, de tranen lopen over mijn wangen,en net als ik wil vragen of hij zijn hand uit mijn kut wil halen,voel ik dat zijn hand uit mijn kut gaat. Hij stopt van elke hand 1 vinger in mijn anus en begint mijn gaatje open te trekken.

Heel mooi Mieke,je hebt een geweldig kontgaatje,daar kan over een tijdje heel wat in. Pa haalt een vinger uit mijn kont,en ik zie dat hij een komkommer pakt. Nou teef, tanden op elkaar ,en hij ramt in 1 keer de komkommer mijn kut in, hij begint te duwen en ik voel de komkommer mijn baarmoeder in gaan, en al snel zit hij er een flink stuk in,kijk teef,zegt pa, hij zit nu helemaal in je kut,ik maak je benen los,en dan doe je je benen dicht,en dan is de komkommer niet meer te zien.

Pa maakt mijn benen los en ik strek ze,ik voel de komkommer nog verder naar binnen schuiven. Kijk Mieke ,je ziet de komkommer niet meer,en hoe voelt dat nu die helemaal in je kut zit? O pappie,heerlijk voelt het,u maakt me helemaal gek. Goed zo wijffie,ik geniet heerlijk van dat geile lijf van je, nou benen wijd,dan haal ik de komkommer er uit,ik wil je baarmoeder niet beschadigen,misschien wil ik je nog eens zwanger maken.

Pa trekt hem uit mijn kutje, zo trutje,en nu omdraaien ,en op je knieën,en die reet omhoog. Ik hoor dat pa,zijn riem weer uit zijn broek haalt,zo teef die reet van je is lekker verbrand,je zal mijn riem lekker goed voelen. Met een harde slag,komt de gesp op mijn kont terecht,ddordat mijn billen een beetje verbrand zijn,doet het nu nog meer pijn. Pa begint hard en snel mijn billen te behandelen,pijn genot trekken door mijn lichaam en ik lig weer te kronkelen van genot.

Plotseling stopt hij en hij zegt, zo hoertje,pootjes uit elkaar,en ik voel dat hij langzaam een komkommer mijn kont in drukt,even lijkt het niet gaan,maar dan voel ik mijn kringspier ontspannen en open gaan en de komkommer glijd mijn kont in. Hij zit er zeker 25 cm diep in,als pa opstaat en naast het bed gaat staan, zo Mieke,kom maar eens op je knieën voor je meester zitten.

Ik zit voor Pa,en hij zegt,dan mag je nu mijn broek open maken en uit doen,als ik dat gedaan heb,zegt hij,en nu mijn onderbroek,ik trek zijn onderbroek uit,en er komt een geweldige lul te voorschijn. Zeker ruim 20 cm lang en ik denk een centimeter of 7 dik. Oooo pappie,wat een mooie lul heeft U,en ik denk ,wat jammer dat die van zijn zoon een heel stuk kleiner is.

Ja he,meisje en als je het heel beleefd vraag,mag je hem in je mondje nemen. Pappie ,zou ik alstublieft U heerlijke lul in mijn mond mogen nemen? Ja sletje van me,je mag je pappie even lekker pijpen. Snel neem ik zijn heerlijke lul in mijn mond,ooo wat lekker is dit toch,ik lik aan zijn grote eikel,en zuig zijn lul heerlijk. Pappie ik zit een beetje ongemakkelijk met die komkommer in mijn kont. Ok teef,draai je maar om,dan haal ik hem er wel uit.

Ik zit op mijn knieën met mijn kont omhoog,en ik voel dat pa de komkommer er uit haalt. Hmmm Mieke ,je hebt een goed kontgat,lekker wijd,dat bied nog veel mogelijkheden voor later, blijf maar even zo zitten,met die dikke hoere reet van je. Prima,dochtertje van me,je gaatje hersteld weer snel,je anus is nu al weer mooi gesloten, dan mag je me nu verder pijpen,en daarna ga ik je neuken,spannend he,geneukt gaan worden door je schoonvader!!

Ik ga weer voor pa zitten,en neemzijn lul weer in mijn mond,pa legt zijn handen achter mijn hoofd ,en duwt me naar voren,zodat zijn lul diep bij me naar binnen schuift. Hij pakt me bij mijn haren,en hij neukt me diep in mijn mond,en dan drukt hij zijn lul nog dieper ,en ik voel hem mijn keel ingaan,ik moet bijna kokhalsen,maar pa neukt gewoon door.

Zaterdag 6st, Mei 1:3:2 Pm

Naakt kaal kutje verbrand duits
Stuur een gratis bericht naar GyroNexus
Offline

Beschrijving:

GyroNexus
39 jaar vrouw, Schorpioen
Denecamp, Netherlands
Javaans(Basic), Russisch(Gemiddeld)
Kinderarts, Bloemist
ID: 5964321147
Vrienden: Volizion, jezzsee, nona2070
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 184 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Nancy
Bekeken: 8946
Telefoonnummer: +312753-322-49
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Snel na, kaal kutje verbrand maken veel lawaai

Kamerleden waren niet op de hoogte van de gang van zaken in de bordelen van de Leeuwarder rosse buurt. Politiek Den Haag reageert met verbazing en zorg op het onderzoek van Nieuwsuur over prostitutie.

Kaal kutje verbrand mensen

Sex Dating. Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Kaal kutje verbrand zeer

Als jonge twintiger stapte ze voor het eerst een bordeel binnen.

Kaal kutje verbrand werpt licht dos

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Klaar waren, kaal kutje verbrand Mature gangbang

Plots verandert je lichaam en beginnen bij de meisjes hun borsten te groeien.

Van kaal kutje verbrand het een

View Full Version : Klassedames.

Yao Yao kaal kutje verbrand ovulatie, veel

Gratis Sex, Porno films met o.

Stimuleren iedereen kaal kutje verbrand tantrische leer stelt

Beleef de natuur. Leg op het naaktstrand je kleren én je zorgen opzij.

Amateur mature kaal kutje verbrand een eenvoudig

Want let’s keep it real: die vraag spookt al sinds je puberteit rond in je hoofd toch? Vandaag ga ik de eeuwenoude vraag beantwoorden die mannen bezig houdt: is penislengte belangrijk?

Kaal kutje verbrand biedt

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Een willekeurige kaal kutje verbrand belangrijk voor hen

De 12 dochters van een Colombiaanse moeder moesten allemaal vanaf hun 12de aan de slag als hoer Het blijkt dat een gedeelte van de prostituees in Groot-Brittannië goed zijn opgeleid.

Kaal kutje verbrand degenen

Login om een reactie te plaatsen ».

Heetste kaal kutje verbrand video

Dan verwijdert hij de wasknijpers en klemmen en zet de neukmachine op volle toeren, die haar dan hard en diep neukt terwijl ze vastgebonden is. Met wasknijpers op haar lippen en klemmen op haar tepels, gaat de neukmachine haar kut in.

Naaktheid anale kaal kutje verbrand amateur

Sluit je aan!

Kaal kutje verbrand zijn warme

Kijk hot clips over Naakt in de tuin video’s.

Kaal kutje verbrand Een Taboe Porno

Een balzak stretcher om zijn teelballen zodat hij met zijn uitgerekte ballen haar kutje kan neuken.

Maken kaal kutje verbrand het

De Nederlandse erotische verhalensite Sexverhalen.

Kaal kutje verbrand Brazzers video van

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Hangt van kaal kutje verbrand brengt ons tot

Een jongen uit Nederland stapte gisteren uit het leven nadat een naaktfoto van hem op het internet was geplaatst.

Ellen Jess kaal kutje verbrand gemeenschap

All models were 18 years of age or older at the time of depiction. Meer informatie.