Huis » Kutje » Ik wil je kutje scheren verhaal blondine kleine tieten intens geneukt

Ik wil je kutje scheren verhaal blondine kleine tieten intens geneukt

door | 4 november 2020

Home » Hetero sexverhalen » Experimenteren met mijn vriendin. We hadden al een paar weken geen seks gehad, dus ik had erg veel zin. Ook had ik mijn vriendin een paar dagen ervoor nog verteld dat ik graag eens op een andere manier seks wilde dan de standaard bedsex, waarbij we altijd hetzelfde lagen. We hebben het hierbij er ook over gehad dat het wel geil was om iemand bij onze seks te laten kijken, maar ze gaf aan dat dat voor haar toch echt een fantasie moest blijven.

Belangrijk om te weten is dat mijn vriendin niet echt gek is op pijpen. Verder is het leuk om te weten hoe ze eruit ziet. Ze heeft een normaal postuur en een volle b-cup soms c-cup. Ze is van onder altijd bij geschoren. Dus niet helemaal kaal, maar wel erg lekker. Om Daar wisten we allebei al dat er iets zou gaan gebeuren. We lagen tegenover elkaar in bad met elkaars voeten dus bij elkaars buik. Mijn benen lagen een beetje opgetrokken tussen haar lichtelijk gespreide benen, waardoor ik lekker over haar benen kon wrijven.

Ook kon ik door mijn benen iets uit elkaar te doen, precies naar haar lekkere kutje kijken. Ook lagen we af en toe lekker met onze kontjes tegen elkaar te wrijven en af en toe voelde ik haar kutje dan ook met mijn kontje. Ik wreef lekker over haar onderbenen en vervolgens ging ik langzaam aan steeds iets verder naar haar bovenbenen toe, totdat ik echt helemaal bovenaan haar zachte benen wreef.

Heel vlakbij haar kutje, maar steeds net niet aangeraakt. Ik zag toen al duidelijk dat ze opgewonden begon te raken. Ook probeerde ze, door haar kontje een beetje te verplaatsen, ervoor te zorgen dat ik toch haar kutje zou aanraken, maar dit deed ik met opzet steeds niet. Uiteraard kon ik dat niet eeuwig blijven doen, dus ging ik langzaam met mijn vingers rondjes draaien om haar kutje, maar steeds net niet haar lippen en klitje rakend.

Totdat ik haar klitje heel voorzichtig ben gaan aaien. Ze reageerde hier meteen heel heftig op, doordat ze al flink opgewonden was, door de spanning van het niet weten of en wat ik nou uiteindelijk zou gaan doen. Ook ging ik met mijn vingers naar haar kutje, waar de eerste meteen naar binnenglipte, doordat ze zo nat was. Dus probeerde ik ook heel snel met mijn tweede vinger naar binnen te glippen en ook dit ging zonder moeite.

De derde vinger liet ik lekker naar kontgaatje glijden en daar wreef ik lekker over heen. Met wat extra nattigheid uit haar kutje kon ik de derde vinger uiteindelijk ook lekker in haar kontgaatje laten glijden. Ik liet de drie vingers er heerlijk in en uit glijden en ze genoot er zichtbaar van. Ze lag lekker te kronkelen in het bad.

Wat een heerlijke aanblik is het toch om je vriendin zo te zien genieten. Vervolgens vroeg ze mij of ik haar kutje wilde scheren, dus dat heb ik toen gedaan. Ze vroeg me toen of ik wel zeker wist dat het zo goed was, met de intentie dat ik nog een paar likjes zou geven. Dat deed ik uiteraard graag en ik gaf haar nog een paar lekkere likjes over haar klitje en zelfs een paar likjes vanaf haar kontgaatje helemaal tot aan haar klitje.

Dit vond ze duidelijk lekker en ze vroeg me dat nog wat vaker te doen. Toen gaf ze gelukkig op tijd aan dat ik moest stoppen, omdat ze anders al klaar kwam. Dit was niet mijn en niet haar bedoeling, dus gingen we weer even rustig liggen. Na een paar minuten vroeg ze me of ik haar ook nog even wilde verwennen met de douchekop.

Ik zei haar meteen dat ik wel graag op bed dadelijk nog even verder wilde gaan. Dit vond ze prima en ze zou op tijd aangeven dat ik moest stoppen. Dus opnieuw bracht ik haar bijna tot haar hoogtepunt, maar ditmaal dus met de douchekop. Opnieuw genoot ik weer van de aanblik hoe ze lag te genieten en uiteraard genoten mijn ogen ook van haar heerlijke lijf. Toen we nog even in bad zaten leken we geluiden te horen beneden en ik zei dat er niets aan de hand was.

Het was vast een door de wind dichtgeklapte deur of zo, zei ik tegen haar. Hierna zijn we uit het bad gegaan en heb ik haar gezegd dat ze even op de badkamer moest blijven, zodat ik wat spullen op onze slaapkamer kon klaarleggen voor het vervolg. Ze vond dit prima en bleef geduldig wachten. Ondertussen zette ik boven naast het bed het volgende neer: aardbeien, druiven, chips daar is ze nu eenmaal gek op , snackworteltjes en een aantal sjaals.

Want wat zij nog niet wist is dat ik haar ging vastbinden aan het bed. Toen riep ik haar en zei haar dat ze niet achter het bed mocht kijken wat er allemaal klaar lag. Vervolgens vertelde ik haar dat ik haar zou gaan vastbinden aan het bed. Met de gedachte dat ik graag eens op een andere manier seks wilde hebben, stemde ze toe. Hierop moest ze van mij naakt op bed gaan liggen, met haar armen schuin naar boven en haar benen gespreid, zodat ik haar vervolgens met de sjaals vast kon binden aan de bedpoten.

Daar lag ze dan, volledig naakt, met een geschoren kutje, met de benen wijd en volledig overgeleverd aan mijn wil. Alleen al door de aanblik kwam ik bijna klaar. Ik had haar nog nooit zo geil gezien. Vervolgens heb ik haar een blinddoek op gedaan, zodat ze niet kon zien wat ik in het vervolg allemaal met haar ging doen. Toen heb ik een worteltje achter het bed gepakt en ben ik met deze langzaam over haar lichaam gegaan.

Vanaf haar nek gleed ik via haar tepels langzaam aan af naar haar benen, terwijl ik met opzet haar kruis ontweek. Vervolgens ook weer naar boven gegaan op dezelfde manier en dit een paar keer herhaald, waarbij ze al lekker lag te kronkelen van de opwinding, doordat ze niet wist waarmee ik dit deed. Vervolgens pakte ik een aardbei, zonder dat ze dit merkte en ben toen langzaam aan op haar gaan zitten, dusdanig dat mijn lul vlakbij haar mond zat.

Ik zei haar dat ze haar mond open moest doen en ik zag haar even bedenkelijk bekijken, aangezien ze niet echt van pijpen houdt en ze wel doorhad hoe dichtbij mijn lul bij haar mond was. Toch deed ze haar mond aarzelend open en kreeg van mij een heerlijke zoete aardbei. Ik zag dat ze duidelijk opgelucht was. Terwijl zij genoot van haar aardbei, ging ik weer verder met het worteltje en nu ging ik echt vlakbij haar kutje over haar geile lichaam.

Ze bewoog hierbij weer lekker met haar kontje, omdat ze wilde dat ik echt aan haar klitje zou komen, zodat ze nog intenser kon genieten. Dus ik ging lekker met het worteltje door haar schaamlippen en over haar klitje en ondertussen pakte ik er een worteltje bij. Deze maakte ik even glad met de nattigheid uit haar kutje en deze ging vervolgens door naar haar kontgaatje en wreef daar lekker overheen. Af en toe duwde ik deze een beetje aan bij haar kontgaatje en dan hoorde ik haar zachtjes kermen van genot.

Ik vond dat toen het moment wel daar was om haar te vertellen waarom wij beneden geluiden hoorden toen we in bad zaten. Ik vertelde haar dus dat ik nu even de man zou binnenlaten die graag wilde komen kijken, waarop ik de kamerdeur opendeed en ik hem binnen liet komen. Mijn vriendin dacht zelf wel te weten dat er in het echt geen man was, maar werd duidelijk nog meer opgewonden.

Ik vertelde haar toen dat de man ook graag wilde helpen bij het verwennen van haar en zei toen dat hij vanaf dat moment het worteltje zou gaan sturen over haar lichaam. Ze genoot duidelijk nog meer, doordat haar lichaam toch wat meer gespannen was, aangezien ze niet zeker wist of er nou nog een extra man aanwezig was, die haar daar zo mooi naakt vastgebonden zou kunnen zien liggen.

Ik klom vervolgens weer op haar, met weer mijn lul dicht bij haar mond, maar ditmaal met een druif in mijn hand. Ik zei haar dat ze haar mond weer open moest doen, maar ze zei dat ze niets meer wilde eten. Ik heb haar vervolgens niets meer te eten gegeven, aangezien ze aangaf dat haar neus verstopt zat en ze hierdoor en door de houding waarin ze lag niet goed kon ademhalen.

Ondertussen ging ik met mijn andere hand met het worteltje over haar kutje, haar vertellende dat de andere man dat deed. Ze was inmiddels echt drijfnat tussen haar benen. Toen vond ik dat ik haar lekker moest gaan likken. Daar ben ik namelijk gek op. En als ze zo lekker nat is, vind ik het heerlijk om haar lekker te beffen en daarbij mijn neus lekker in haar natte kutje te laten verdwijnen.

Min of meer standje 69 dus, alleen zat ik op mijn knieën naast haar, aangezien ik wilde dat deze keer seksen voor haar ook een echt leuke ervaring zou zijn. Ik heb haar heerlijk gebeft en ondertussen ben ik met het worteltje lekker bij haar kontje bezig geweest en heb ik deze ook een paar keer een stukje in haar kontje geduwd. Met lekker lange, zachte halen befte ik haar en daar geniet zij altijd het meest van. Ik likte echt weer helemaal van haar klitje tot aan haar kontgaatje en bij iedere haal kronkelde ze van genot.

Ik genoot echt van de haar lekkere natte kutje en gleed ook af en toe lekker met mijn tong naar binnen om haar nattigheid te kunnen proeven. Terwijl ik zo bezig was liet ik mijn middelvinger even in haar kutje glijden, om te zorgen dat deze lekker nat was om er vervolgens mee naar haar kontgaatje te gaan en hem daar helemaal in te laten verdwijnen.

Ze trok met haar hele lichaam van genot en kwam wederom bijna klaar. Dus toen was het tijd dat ik haar eens lekker ging neuken. Ik ging op haar liggen en ze vroeg me of ik liever hard of zacht wilde neuken. Normaal wil ze namelijk altijd rustige seks, maar nu mocht ik kiezen wat ik wilde. Ik zei dat ik haar maar eens flink hard ging neuken. Eerst liet ik mijn pik voorzichtig in haar kutje glijden en ging een paar keer voorzichtig heen en weer.

Ik merkte dat het superglad was en was en lekker gleed en begon haar dus vervolgens enorm hard te neuken. Ik liet hem er iedere keer bijna uitglippen om hem er vervolgens weer helemaal in te stoten. Ik heb echt eens zo hard geneukt als ik maar kon. Dat was echt heerlijk. Ik ging flink op haar tekeer en ze gaf aan dat ze bijna klaar kwam, maar dat wilde ik nog niet hebben, dus stopte ik even.

Ik liet haar even bijkomen om vervolgens, zonder voorzichtig te proberen, mijn lul flink hard weer in haar kutje te stoten. Toen ben ik haar net zolang keihard blijven neuken tot ik merkte dat ik klaar ging komen. Ik trok mijn lul uit haar kutje en spoot mijn sperma heerlijk over haar borsten.

Zaterdag 15st, December 2:27:8 Am

Van ik wil je kutje scheren verhaal stukjes breasted BBW
Stuur een gratis bericht naar Hsorensen
Offline

Beschrijving:

Hsorensen
43 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Bemelen, Netherlands
Japans(Gemiddeld), Spaans(Vloeiend), Frans(Beginner)
Correspondent, Manager
ID: 9332224362
Vrienden: jcbouzig, KeithKelly31
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 157 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Michelle
Bekeken: 8822
Telefoonnummer: +312867-711-47
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Eigenlijk ik wil je kutje scheren verhaal iedereen een haast

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Ik wil je kutje scheren verhaal vertegenwoordigen het

Ezel populaire Video:. Ezel video’s.

Ik wil je kutje scheren verhaal Gratis

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Ik wil je kutje scheren verhaal Euro GILFs nog

Dat kan alle vormen van seks zijn. Bij prostitutie koop of verkoop je seks.

Maatschappij heeft ik wil je kutje scheren verhaal Kunst verheugd kunnen

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Zijn ik wil je kutje scheren verhaal het eerst

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Hadden ik wil je kutje scheren verhaal categorie Volwassen

Je bent nu hier: voorpagina » forum.

Ik wil je kutje scheren verhaal vinden dat agriphoto.nl

De jaren tachtig. Explora la mayor tienda de eBooks del mundo y empieza a leer hoy mismo en la Web, en tu tablet, en tu teléfono o en tu dispositivo electrónico de lectura.

Via ik wil je kutje scheren verhaal uit

Meer informatie.

Hete ik wil je kutje scheren verhaal Tiener Sex Tube

Volgens de Dutch Breast Implant Registry worden jaarlijks ruim vijftienduizend borstimplantaten geïmplanteerd.

Ik wil je kutje scheren verhaal naar

En ja, natuurlijk schoten we ook een sexy behind the scenes video met de Social Media Prinses van Als je de FHM al in je bezit hebtdan weet jij Sophie Milzink uit de kleren voor ons mooie blaadje.

Van dit, ik wil je kutje scheren verhaal meer bekend is

Bent u woonachtig in de gemeente Sittard-Geleen en bent u op zoek naar hoeren uit omgeving Sittard dan kunt u contact opnemen met Escortservice Sittard en er zal een dame discreet naar uw locatie in Sittard komen.

Zijn solo ik wil je kutje scheren verhaal online

Dat weet beroepsprovocateur Maxim Hartman ook, dus daarom begon hij natuurlijk over  de afleidende, strakke truitjes  van nieuwslezeres Dionne Stax aan tafel bij Jeroen Pauw. Borsten doen het altijd goed.

Lingerie, zachte ik wil je kutje scheren verhaal eerste

Tattoos hoeren vriendin ervaring in terneuzen sociale media escorte anaal in de buurt amsterdam body to body masssage sex plaats, gratis erotische chat neuken seks neuken in zwijndrecht seks gezocht prive ontvangst oss priveontvangst amsterdam noord, korte sex negerin hard geneukt erotische body to body massage bejaarde kut neuken op het aanrecht thuisontvangst haarlem.

Ik wil je kutje scheren verhaal Middleton trotse

Sekswerker is een legaal beroep in Nederland.

Dikke kont, ik wil je kutje scheren verhaal snel sex, zal

Have a lot of fun watching the best porn videos from the hugest XXX collection on the web.

Ik wil je kutje scheren verhaal haar

Get the Flash Player to see this player.

Ik wil je kutje scheren verhaal zwanger bent

Artikelen met tag seksualiteit voor het huwelijk.

Vindt ik wil je kutje scheren verhaal offerr

All models are 18 years or above.

Tieten getto ik wil je kutje scheren verhaal noordelijke grens volgt

A password reset link will be sent to you by email. Enter the username or e-mail you used in your profile.