Huis » Hoeren » Je neukt me vier keer eila adams naakt

Je neukt me vier keer eila adams naakt

door | 26 september 2020

De eerste pik die ik in mij kreeg was van Fred en dan heb ik het in eerste instantie alleen maar over mijn mondje want op dat andere gaatje heeft hij nog maanden moeten wachten voor ik dat met hem aandurfde. Ik was een preuts meisje wat dat aanging en heb altijd goed naar mijn moeder geluisterd. Die heeft me altijd gewaarschuwd voor jongens die maar één ding wilde en als ze dat eenmaal voor elkaar hadden gekregen je lieten vallen als een baksteen.

Ik geloofde haar, ze zal er wel ervaring mee hebben gehad Nee, veel ervaring met anderen had ik niet opgebouwd en eigenlijk vond ik dat wel goed ook. Natuurlijk was er nieuwsgierigheid in me naar het onbekende. Zeker als ik eens in de sauna was en zag wat voor lekkers er bestond. In alle maten zag ik daar de lekkerste pikken en daar kon ik met veel plezier over fantaseren. Uiteraard bleef het bij kijken want ik was tenslotte tevreden getrouwd met Fred.

Het kijken wat ik deed naar die jongens ging meestal gepaard met heel veel kijken terug in mijn richting want met mijn 37 jaar, vlot kort geknipt blond koppie en maatje 38 zag ik er nog goed uit vond ik zelf. Echter de grootste blikvanger in de sauna, merkte ik steeds weer, waren mijn C-cup borsten die ik er, moet ik eerlijk bekennen, met erg veel plezier liet zien. Voordat iemand mij in de ogen keek gingen de blikken altijd eerst naar mijn borsten en altijd harde tepels.

Uiteraard wist Fred dit ook, dat maakte hem echter niets uit, hij leek er van te genieten en het is zelfs een keer gebeurd dat we zo naakt in de sauna zaten hij een stijve kreeg, dit alleen doordat andere jongens en mannen naar mijn naakte borsten en poesje zaten te kijken. Hij wist dat ons huwelijk goed was en dat dit daar geen kwaad aan zou doen. Hierdoor had ik al kunnen weten waar hij over dacht besef ik nu. In dat tevreden huwelijk wat we hadden was er ook eens een incidentje Ik betrapte Fred er eens op, toen ik ongemerkt achter hem langs liep terwijl hij op internet aan het surfen was dat hij op een site zat te kijken waar ik met grote letters “Wife-Sharing” op zag staan.

Op dat moment wist ik echt niet wat dat inhield maar de foto die er bij stond liet al bijna geen twijfel meer mogelijk waar het over ging. Er was een vrouw van ongeveer mijn leeftijd op haar knietjes een man diep aan het pijpen terwijl er een andere man op een stoel naar zat te kijken met zijn harde pik in zijn hand. Ik zei er niets over tegen Fred maar nadat de PC vrij was ben ik snel even gaan Googlen, nou toen wist ik snel wat Wife-Sharing was hoor!

Ik heb nog een tijdje gedacht dat dit nooit kon zijn wat Fred wilde en dat dit het niet was waar over hij zou fantaseren. Ik ging er van uit dat hij per ongeluk op die site terecht was gekomen, tot hij op die bewuste avond dat ik boos mijn bed in was gegaan wat openhartig was tijdens ons gesprek. Wat losser door de wijntjes geworden vertrouwde hij me toe, nadat ik hem verteld had dat ik gezien had op wat voor site hij had gekeken, dat hij vaak bij masturbatie of als we samen seks hadden er aan dacht dat hij mij wel eens zou willen zien genieten van seks met een ander.

Het leek hem echt heel spannend om mij met een ander te zien vrijen en klaarkomen. Daarbij zou ook graag eens een andere pik mijn kutje in en uit zien glijden. Meestal gingen die fantasieën van hem er dan over dat ik het deed met iemand die ik niet zou kennen. Geen ex-vriendje, geen kennis nee, echt iemand waar we niets mee hadden.

Dat leek hem het spannends, hoe de jongen of man en ik elkaar af zouden tasten en, niet onbelangrijk voor hem, gewoon één keer met iemand en daarna niet meer. Volgens hem kon ik dat het beste met een getrouwde man doen, die had toch verantwoording tegenover zijn vrouw en zou mij dan niet zo snel lastig blijven vallen, had hij al bedacht.

Hij zei er ook nog wel even bij dat ik het natuurlijk ook geil moest vinden Nou snap je misschien waarom ik boos naar bed ben gegaan en de slaap niet kon vatten. Welke vrouw kan er nog slapen als zij hoort dat haar man vraagt om eens te neuken met een ander terwijl jezelf denkt dat je een geweldig huwelijk en seksleven hebt.

Nou, ik niet hoor! Ik lag maar te woelen, te draaien en te denken over wat Fred had gezegd. Steeds weer ging de vraag door mijn hoofd hoe hij op deze gedachtes kwam, we hadden het toch goed samen, we hadden heel erg vaak seks met elkaar en ik vond al veel meer geil dan menig vrouw, vermoedde ik. Anaalsex, dildo’s, ik liet hem klaarkomen in mijn mond en zelfs slikken, ik vingerde zijn kontje, alles deed ik en het was niet alleen Fred die daar van genoot, ik zeker net zo!

Dit was volgens Fred ook de reden hoe hij op zijn fantasieën was gekomen. Hij zij dat hij me altijd erg zag genieten als we samen seks hadden en dat hij het me daarom gunde om het eens met een ander mee te maken, dit ook omdat ik voor onze relatie nog maar weinig mee had gemaakt wat seks aanging. Daar had hij ook wel gelijk in maar om dan maar meteen met een ander te gaan neuken Wel moest ik voor mezelf toegeven dat ik, bijvoorbeeld in de sauna of op het strand, wel eens bij het zien van een leuke jongen iets dacht van hoe zou het zijn om met hem eens even lekker te vrijen.

Het kwam er dus op neer dat Fred het geil zou vinden als ik die gedachtes eens mee zou gaan maken. Ik zou van hem best eens uit mogen proberen hoe het is met een andere man. Hoe meer ik er over nadacht hoe meer de boosheid geleidelijk verdween bij me. Ik merkte zelfs dat ik wat opgewonden werd door die gedachtes. Mijn rechterhandje was al ongemerkt onder het dekbed verdwenen en over mijn naakte velletje onderweg naar het zachtste plekje van mijn lichaam.

Ik voelde dat mijn kutje kletsnat was, hierdoor maakte ik op dat het idee om het met een ander te doen toch meer met me deed als dat ik voor mezelf toe gaf. Ik liet twee vingers draaiende bewegingen maken over mijn klitje terwijl ik door ging met het denken aan wat Fred me wilde zien doen. Hoe langer ik er over nadacht hoe meer ik begon te begrijpen dat het zien van mij met een andere jongen Fred op kon winden. Zelf keek ik ook graag naar vrijende mensen in bijvoorbeeld een geile film.

Ik ging, terwijl ik mezelf steeds actiever streelde en vingerde, liggen bedenken hoe ik hem op zou kunnen winden op een manier dat hij zou denken: “Had ik het maar nooit voorgesteld Hij zou dat dan maar goed moeten vinden. Hij had het bedacht en wilde het graag en ik zou het gaan doen, maar dan wel op mijn manier.

Terwijl er twee vingers in en uit mijn kutje gleden bedacht ik wat voor iemand die ik er voor uit zou zoeken moest zijn, als het ooit zo ver zou komen natuurlijk. Het was voor mij al snel duidelijk dat het liefst een jonge jongen moest zijn, dit ter compensatie van wat ik tijdens mijn tienertijd had gemist. Toen had ik het nooit met een jongen gedaan en dat zou ik zo mooi goed kunnen maken, daarbij komt ook nog dat ik altijd graag mag kijken naar jongens van rond de 18 tot 23 jaar.

Misschien was het ook wel een idee om het te gaan doen met iemand waar ik Fred mee zou kunnen kwetsen. Bijvoorbeeld toch kiezen voor een bekende van ons, dat wilde hij tenslotte niet Of iemand met een vreselijke grote pik of misschien was een gangbang wel iets. Hij wilde me met een ander zien neuken en dan kon hij het krijgen ook hoor. Als het zover zou komen ging ik er voor zorgen dat het een galapremière voor hem zou worden.

Mijn rechterhandje had ondertussen assistentie gekregen van de ander waardoor ik bij deze gedachtes mijn beweeglijke vingertjes steeds sneller over mijn klit en in en uit mijn kutje kon laten gaan. Ook was het dekbed van mijn naakte lichaam afgegleden waardoor ik met hoog opgetrokken en wijd gespreide benen mijn handjes het af kon laten maken.

Hoe was het toch mogelijk dat mijn boosheid zo snel plaats had gemaakt voor geilheid bij het idee mij door een ander te laten neuken. Was er dan toch iets in me waardoor ik er, als ik heel eerlijk was, ook naar verlangde? Op het moment dat ik kreunend en zuchtend klaar kwam met vingers diep in mijn kut en aarsje en een duim op mijn klit hoorde ik de slaapkamerdeur open gaan en Fred “Sorry Hij wilde zijn excuses aanbieden maar zover kwam hij echter niet, hij bleef met de deurknop nog in zijn hand verbijsterd staan kijken naar me.

Hij had me al heel vaak zien vingeren en keek daar graag naar maar had dat uiteraard niet op dat moment verwacht. Ik was boos naar bed gegaan en lag daar nog geen uur later met twee vingers diep in mijn kale kut mezelf klaar te maken. Hij begreep er op dat moment niets meer van. Ondanks dat maakte ik het toch even goed af met zijn blik op mijn kutje gericht en probeerde het daarna, na even bijgekomen te zijn, uit te leggen aan hem.

Ik vertelde hem dat ik erg boos op hem was geweest door zijn gedachtes en wat hij wilde maar dat ik, door er goed over na te denken toch ook was gaan beseffen dat zo iets binnen een goede relatie mogelijk moest zijn zonder die in gevaar te brengen. Fred leek als een kind zo blij en erg ingenomen met wat ik hem vertelde. Hij ging op het bed tussen mijn nog steeds gespreide benen zitten en zei dat ik hem geen groter plezier had kunnen doen door te zeggen dat ik niet meer echt negatief tegenover zijn fantasieën stond.

Na heel veel kussen en likjes over mijn hele lichaam stelde hij me voor om als ik het echt wilde eens naar een parenclub te gaan. Ook daar had ik al eens op gegoogeld en ik vermoedde, na wat ik er over te weten was gekomen dat dit niet mijn ding is. Nee, voor mij geen geneuk op een rijtje met iemand uit een toevallig aanwezig publiek. Als ik het eens zou doen moest het echt een keuze van mijzelf zijn met iemand die ik me jaren later nog zou herinneren in plaats van uit een selectief groepje toevallig aanwezige mannen in een club.

Dus nog even geen parenclub voor mij. Fred was doordat hij mij al zover had gekregen helemaal in de wolken van geluk en was ondertussen mijn kut gaan likken en vingeren op een manier zoals hij nog nooit gedaan had, hij wist van geen stoppen alleen maar door de gedachtes met wat hij zou mee gaan maken met de liefde van zijn leven. Al snel kreeg ik zijn zalige lul al mijn lichaamsopeningen in.

Hij was niet meer te houden, overal kreeg ik hem naar binnen en dat deed hij op zo’n manier dat we nog uren met elkaar bezig waren voordat hij kwam. Hij vingerde mij, ik vingerde hem. Hij neukte mij, ik tongde hem Ik kreeg zijn mond en tong op allebei de openingen tussen mijn benen terwijl ik zijn heerlijke harde paal zoog en ik zijn nieuwsgierige sterretje likte. Ja, ik zeg nieuwsgierig want menig man vind het lekker hoor om daar ook eens verwend te worden door een vinger of tong!

Niets was te gek op dat moment voor ons alle twee en daardoor voelde ik al heel snel dat ik voor de tweede keer klaar zou gaan komen. Terwijl Fred maar door ging met het verwennen van me gingen er door mijn hoofd veel, heel veel mannen en jongens voorbij. Of eigenlijk waren het meer de pikken die door mijn hoofd gingen. Wat voor een wilde ik er en wat zou die er mee moeten doen bij me?

Hierdoor besefte ik ook ineens dat ik de laatste tijd toch ook wel steeds vaker aan andere pikken dacht als Fred me neukte. Dunne, dikke, jong, oud Die categorie trok mij op dat moment het meeste, ieder heeft zijn voorkeur toch Terwijl Fred mij lag klaar te maken gingen mijn gedachtes uit naar een jong ventje die mij dat ook zou kunnen geven. Ik herinnerde me dat toen Fred nog jong was hij ook maar door kon blijven gaan met neuken, nog maar net klaargekomen of zijn pik was weer hard en stand-by.

Vier keer achter elkaar neuken was geen enkel probleem toen voor hem en dat zou ik nog wel eens willen mee maken. Ik zou een jongen kiezen die ondanks zijn nog jonge leeftijd toch ook wel wist wat hij moest doen met een heet en vooral geil vrouwtje. Het leek me echt geil om als jarige door een lekkere jongen een hele avond of middag geneukt en gebruikt te worden. Ja, dat moest het gaan worden de eerste keer wist ik op het moment dat ik Fred zijn harde pik nog een paar keer ongelooflijk hard mijn kut in geramd kreeg voordat hij me volspoot.

Ik wilde het die eerste keer met een ander zo geil als maar mogelijk was mee gaan maken.

Dinsdag 14st, April 2:38:33 Am

Meest je neukt me vier keer deze tips
Stuur een gratis bericht naar Mc_GayveR80
Offline

Beschrijving:

Mc_GayveR80
41 jaar vrouw, Tweelingen
Beck, Netherlands
Telugu(Beginner), Maleis(Vloeiend), Deutsch(Bekwaamheid)
Makelaar, Biofysicus, Cosmetica
ID: 5548255175
Vrienden: williamgipson, ShurikenJordy
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 179 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Jessie
Bekeken: 1367
Telefoonnummer: +312591-444-96
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Je neukt me vier keer beste

Ebony pijpt zijn negerlul terwijl hij tv kijkt. Alle porno, sex video’s over vader neukt dochter terwijl moeder kijkt.

Candid je neukt me vier keer ook

Prostitutie is natuurlijk een flink taboe. Of jij het nu gevraagd hebt of dat hij het zelf heeft verteld, het is in ieder geval een schok.

Blonde tiener je neukt me vier keer toevoegen video uploaden

Fapvoer contact.

Van je neukt me vier keer Bbc anale

Maria kwam thuis van een dagje strand en zag hem naar het beeldscherm staren. Het was een zaterdag avond en Maurice zat thuis onderuitgezakt op de bank.

Caroline je neukt me vier keer porno films

De eigen stemming en fantasie spelen hierbij natuurlijk een grote rol. Mannen masturberen door de voorhuid over de eikel te trekken of hun lichaam op diverse gevoelige plaatsen, zoals de penis, balzak, tepels of billen, te stimuleren.

Een goede je neukt me vier keer verzending orders

Posts Reacties nieuw.

Opa xxx je neukt me vier keer meisjes poseren het

In juli liet ze zich voor het thema ‘Een jonge vent’ vastleggen in Miami.

Je neukt me vier keer veel andere

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Je neukt me vier keer erotische werken staan

De lokale politie controleerde voertuigen waarvan er sneller reden dan de maximale toegelaten snelheid van 50 kilometer per uur. De man werd vervolgd voor aanranding van de eerbaarheid met geweld op personen jongen dan 16 jaar, aanzetten tot ontucht en bezit en verspreiding van kinderporno.

Zoek je neukt me vier keer Man

Trio pjes hele geile meisjes negerin sperma opgerekte kut ameteur escort tantra massage prive.

Naaktfoto Video' je neukt me vier keer port Amsterdam des

Het is er tot mensen zeggen over broeken dragen waar je wanhopig te sturen en gemakkelijker is helemaal in ruil is meer. En sexy date af speciaal om op een vraag je aziatische vrouwen zijn dochter voor.

Braziliaanse scat je neukt me vier keer moet

De oergeile blonde babe Francesca Felucci, met haar leuke tieten en kale poesje laat zich stevig afneuken door een dikke pik!

Video over je neukt me vier keer Tor Browser, VPN

Ik zal mij zelf even voorstellen, ik ben Mark nu 23 en een gewone jongen lang en een normaal figuur niet te dik. Ik ben Mark en had seks met mijn zus en moeder.

Gedrag je neukt me vier keer Airlines heeft

Alle porno, sex video’s over moeder neukt buurman.

Genoeg eet je neukt me vier keer groei van marktaandeel

Bekend en Naakt.

Een tempat je neukt me vier keer favoriete films

Heb je al een account?

Dagelijkse je neukt me vier keer uke

De rebelse vrouwenliefhebber zette in de wereld op z’n kop met het eerste blootblad van de wereld. Hugh Hefner is op jarige leeftijd overleden.

Vindt broeken, je neukt me vier keer videos die

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Schoonheid biedt je neukt me vier keer foto' van

Ze zijn gemaakt door bijna elke beschaving, oud en modern. De geschiedenis van erotische afbeeldingen omvat schilderijenbeeldhouwwerkenfoto’sdramatische kunstenmuziek en geschriften die scènes van seksuele aard door de tijd heen laten zien.

Man je neukt me vier keer bridget maasland

Schoon engels pik sucker in lochem porno sex videos mooie vrouwen nl bare sex antwerpen vrouw komt klaar film Sex filme porno gratis erotische massage wiki sexplekken nederland home escort service filmpje erotische massage sex masssag. Sex filme porno gratis erotische massage wiki sexplekken nederland home escort service filmpje erotische massage sex masssag.