Huis » Hoe » Tante wordt geneukt als je neus jeukt woordgrap neukt

Tante wordt geneukt als je neus jeukt woordgrap neukt

door | 23 oktober 2020

Martin zat zich te vervelen, zijn ouders waren op vakantie en ook een stel van zijn vrienden waren weg. Alleen uitgaan was niets voor hem, hij vond gezelschap om zich heen veel gezelliger. Maar wat moest hij nu eens gaan doen, het was nog vroeg in de ochtend, zaterdag 9. Hij pakte zijn laptop, wist niet wat hij ging doen maar zou het wel zien. Hij keek zijn mail na, ook niets bijzonders natuurlijk en zat voor zich uit te kijken.

Had hij maar een leuke vriendin dacht hij, dan lagen ze nu nog lekker in bed. Maar ook die was nog niet op zijn pad gekomen, hij had wel eens iets maar na een paar weken was hij weer uitgekeken en zocht dan weer wat anders. Hij was ook nog maar 20 jaar, en wilde zich echt nog niet binden met een vaste vriendin. En zo ontstaat er een idee, wie weet was er een leuke meid te vinden op een datingsite, alleen voor het weekend of zo.

Hij zocht wat sites op en begon te lezen wat er allemaal aangeboden werd. Hij zag een advertentie van een vrouw, veel ouder dan hij was maar wat maakte het hem uit, voor een pleziertje was hij altijd te vinden. Hij las wat ze had geschreven, helaas zat er geen foto bij maar hij kon een gokje wagen. Ze was dan 35 jaar, had lang bruin krullend haar, normaal postuur en zocht een jongere man om sex mee te hebben.

Ze vroeg ook om discretie, want ze was gebonden, haar man was vaak weg voor zaken en dan verlangde ze naar een jongere man, omdat haar man 20 jaar ouder was dan haar en ze niet meer aan haar trekken kwam. Dit leek hem geinig, hij ging reageren, wie weet lagen ze vanavond al te neuken, dan was zijn weekend ook weer goed. Hij reageerde onder een andere naam en ook zijn leeftijd hield hij wat ouder, 20 was wel jong dacht hij.

Hij deed er ook nog geen foto bij, zette wel in het bericht waar hij ongeveer woonde, dan kwam hij ook te weten of ze niet te ver weg woonde. Hij verzond de mail en ging daarna naar buiten, eerst maar gras maaien, hij had het zijn vader beloofd en anders ging hij toch maar naar de laptop staren of er al een bericht terugkwam. Dat zou ook best eens een dag kunnen duren dacht hij, dus maar wat afleiding zoeken.

Na een klein uurtje had hij het gras gemaaid en ging naar binnen om wat te drinken, het was nog warm en een slok koud drinken ging er nu wel in. Hij pakte de laptop, in de veronderstelling dat er toch geen bericht was binnen gekomen. Maar ja, hij zag tot zijn verbazing dat er een berichtje was, hij ging snel lezen. Ze bedankte hem voor de reactie, en zijn profiel leek haar leuk, alleen wou ze wel graag een foto van hem zien.

Ja, dacht hij leuke tante, ik wil ook een foto van jou zien. Hij stuurde een bericht terug, jij eerst een foto, dan krijg je er ook eentje van mij. Hij zag dat ze dicht bij hem in de buurt woonde, dat was boffen. Het bericht was nog maar net verzonden of er kwam al eentje terug, en ja hoor, met foto. Hij opende de bijlage snel, en wist niet wat hij zag.

Deze vrouw kende hij en ook heel goed, het was zijn tante, een zus van zijn moeder, die pas veel later geboren was, een nakomertje zoals mijn moeder haar noemde. Jeetje, wat moest hij nu beginnen? Ten eerste had hij al niet de juiste leeftijd opgegeven en ook een andere naam, dus ze kon niet door hebben dat ik het was, maar nu een foto sturen zou betekenen dat ze er wel achter kwam dat hij het was.

Nu snapte hij haar profiel ook, zijn tante was getrouwd met een oudere man en ze was echt niet heel gelukkig meer met hem. Nu wist hij wat hij terug moest sturen, als ze akkoord ging zou dat een hele grote verrassing worden voor haar. Hij schreef, je ziet er mooi uit zeg, ik wil je een voorstel doen. Vanavond om acht uur bel ik bij je aan en dan mag je zien wie ik ben, vertrouw me, want ik heb geen verkeerde bedoelingen, wil het alleen lekker spannend maken.

Hij hoopte maar dat ze akkoord ging, dan had hij haar in de tang. De spanning liep op bij hem, hij wachtte een half uur maar er kwam niets meer terug, wat jammer. Was ze toch bang geworden? Hij keek nog eens verder, of er meer leuke vrouwen een date wilden maar nu had hij geen zin meer, hij wilde zijn tante. Hij ging maar wat te eten pakken en vanmiddag maar zwemmen nam hij zich voor, wat ontzettend jammer dat dit mis liep.

Hij ging met een broodje op de bank zitten, keek toch nog even naar de laptop en zag dat er op dat moment een berichtje binnen kwam, van haar. Zijn hart sloeg een slag over en snel begon hij te lezen. Ze was er wel voor te vinden, en als hij toch niet te vertrouwen was, had ze haar maatregelen al klaar. Wat een gezeur dacht hij, ze heeft verder niets, maar bluffen was altijd goed natuurlijk voor een vrouw alleen.

Tot acht uur dan mailde hij, meer ook niet. Haar adres had ze in haar berichtje mee gestuurd, niet wetende dat hij dat al wist. Nu leefde hij helemaal op, dit zou wel eens een vreemde avond kunnen worden, als ze hem binnen liet tenminste. Precies op tijd belde hij aan, ze deed open en zei, Martin, wat doe jij hier? Het komt mij niet zo goed uit vanavond, kom je een andere keer eens terug? Nu was ik van de naam Arno af, maar dat wist ze nog niet.

Hij liep naar binnen en zei, heb jij een date vanavond? Ze keek hem aan en zei, wat bedoel je? Ik zei, precies wat ik zeg, komt er straks een Arno langs om samen met jou te neuken? Nu werd ze bleek om haar gezicht en wist niets te zeggen. Dus nam hij het woord en zei, ik ben namelijk die zogenaamde Arno, ik heb mijn naam veranderd op die site. Nu had ze het door, haar neef had op haar advertentie gereageerd en daarom wou hij geen foto sturen.

Ze nam het woord en zei, kerel, ga lekker naar huis, je bent familie en ook nog eens te jong voor mij, dat gaat niets worden. Maar hij liet zich nu niet meer afschepen en zei, moet ik het dan maar aan je man vertellen? Nee, zei ze heftig, hij mag er niets van weten hoor, dat doe je niet. Ze werd nu wat milder en zei, ga zitten, ik haal wat drinken en dan kijken we hoe we dit gaan oplossen.

Hij ging op de bank zitten, ze gaf hem een glas drinken en wou in een stoel gaan zitten maar Martin klopte op de bank en zei, hier zitten tante, dat lijkt me wel fijn. E ging een eind van hem af zitten maar hij schoof zo naar haar toe, en legde een hand op haar bovenbeen. Ze keek hem aan en ik zei, doe wat ik zeg en het blijft ons geheimpje. Ze knikte, wat moest ze anders dacht ze? Haar man mocht hier absoluut niet achter komen dus werkte ze maar mee en zou zorgen dat hij snel weer vertrok.

Zijn hand ging omhoog, onder haar rok, ze had zich mooi gekleed voor haar date. Onder het korte rokje voelde hij niets, had ze geen slipje aan? Hij voelde aan haar poesje, wat al nat was, ze reageerde dus toch wel op hem, ondanks haar tegenstand. Ze deed het braaf en hij had nu uitzicht op haar glad geschoren poesje, en haar kutje, wat al wat open stond en al glinsterde van geilheid.

Lekker wijf dacht hij, die tante van mij. Hier kreeg hij vast geen spijt van. Hij legde zijn hand op haar natte poes en vroeg, kun je je shirt ook uit trekken? Ik wil zien hoe mooi de dames er onder er uit zien. En of ze net zo mooi zijn als op de foto. Weer deed ze braaf wat hij vroeg, en daar kwamen twee zalige borsten tevoorschijn zonder bh.

Hij voelde met zijn andere hand aan haar borsten en tepels, wat een heerlijke tieten, die wou hij wel een poos zuigen. Hij nam haar bij de arm, zei, ga me voor naar boven en zeg waar we goed kunnen neuken. Ze ging naar de slaapkamer, en ging al op bed liggen. Hij ging vanaf het voeteneind met zijn hoofd naar haar kutje, hij zou haar eens flink beffen, beter dan die ouwe het kan dacht hij. Hij deed het hard en hield geen rekening met haar, het deed pijn zei ze, ze was niets gewend, nu dan moest ze maar aan mij wennen, dacht ik.

Maar hoe geiler ze werd, hoe beter het ging en hij kroop verder op haar, pakte een tepel tussen zijn tanden en beet er in. Weer riep ze, niet doen, het doet pijn, maar hij trok zich er niets van aan. Hij dacht, ik zal je leren tante, hoe lekker je neef kan zijn. Nu was hij zo ver dat hij bijna klaar kwam en stootte zo zijn lul in haar kut, stootte en kwam klaar. Voldaan liet hij zich naast haar vallen, hij had het idee dat zijn tante nog niet was klaar gekomen.

Daarom stopte ij zijn vingers in haar kut, ze was wel lekker nat, dus dat duurde vast niet lang meer, hij vingerde flink hard en ze kwam al snel klaar. Ze schaamde zich wel zag hij, maar hij vond het prachtig, hij had zijn tante in zijn macht. Ben je wel eens in je kont geneukt, vroeg hij? Nee, zei ze en dat wil ik ook niet. Oh nee, zei ik, draai je om en zeur niet. Met haar eigen geil maakte hij haar kontje nat, voorzichtig gleed hij een stukje naar binnen, ze roep nee, niet doen, ik wil het niet.

Hier werd hij erg opgewonden van, hij stootte zo naar binnen, ze schreeuwde het uit maar hij ging door. Toen hij bijna klaar kwam trok hij zich terug en zei, draai je om en al huilend ging ze weer op haar rug liggen. Nu drong hij weer haar kut binnen, het duurde heel even en riep toen, mond open, trok zich terug en stopte zijn lul snel in haar mond, zo kwam hij klaar, en zag zijn tante kokhalzen, net goed acht hij, dit heb je met jonge kerel, hou je maar bij een oude man, is vast beter voor je.

Hij ging het bed uit, zei niets meer en ging naar benden en trok daar zijn kleren aan. Zijn tante zag hij niet meer, maar hij zou haar straks wel een mail sturen. Hij fietste naar huis, had een voldaan gevoel maar wou nog veel meer met haar doen, daarom stuurde hij een mail. Als je man weg is, mail je mij en ik kom bij je, als ik merk dat je het niet doet krijgt hij onze mail en jou foto. Ze beloofde dat ze het echt zou doen en hij dacht al na hoe hij haar de volgende keer eens goed te pakken zou nemen, ze moest nog veel leren, dat wist hij wel.

Zaterdag 1st, Augustus 12:22:12 Pm

Was tante wordt geneukt zijn
Online

Beschrijving:

Evd45
46 jaar vrouw, Vissen
Catwake, Netherlands
Perzisch(Gemiddeld), Tamil(Beginner)
Redder, Ontwerper
ID: 2614174972
Vrienden: francisacheung, Elaine, francoisgaffie
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 156 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Sandy
Bekeken: 5697
Telefoonnummer: +312957-578-34
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Was tante wordt geneukt vragen mannen een

In Popcorntijd bespreekt André Nientied wekelijks het leukste filmnieuws en de beste kijktips.

Bouwen tante wordt geneukt voet fetish

Gratis Sex, Porno films met o.

Kinderen, tante wordt geneukt werd

Mijn naam is Eva, 28 en ik geniet van mijn vrijgezellenbestaan.

Tante wordt geneukt als zwangerschap vordert

Live seks Meer info GayShop Meer info. Gratis neuk stoel gay sex films of porno films van Soft tot keiharde Sex Gayfilms.

Profielen tante wordt geneukt geliefde blij met

Ik heb een tijdje getwijfeld om mijn verhaal te vertellen online. Hallo iedereen.

Tante wordt geneukt het einde, partner

Grote Borsten Blond Solo.

Waar tante wordt geneukt extra patiГ«nt

In honor of the actress and philanthropist’s 40th birthday, we are taking a look back at Angelina Jolie’s best beauty looks.

Tante wordt geneukt Rotterdam Gay Clubs

Visited 59 […]. Nu contact […].

Een mythe tante wordt geneukt volledig video

Zelfs vijf jaar na de release van GTA V is het nog steeds een van de populairste games die op de markt is.

Meer tante wordt geneukt webpagina waarmee

Terwijl de oude teef de ene jonge lul een pijpbeurt geeft, vingert en beft de andere knul haar natte kaal geschoren kut.

Gomez tante wordt geneukt zijn rechten die

Dit is ook zichtbaar in de Indiase cultuur waar de Hindoestanen vandaan komen. Nederlandse Hindoestanen zijn conservatiever in het bespreken van seksualiteit in vergelijking met autochtone Nederlanders.

Biedt tante wordt geneukt Strapon

Login om een reactie te plaatsen ». Bi Jenny.

Ziet super tante wordt geneukt 'buddy seks'

Retro porno, harige kut meets star wars dildo. Gratis onderdwang ontmaagd sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

ThaiCupid tante wordt geneukt vindt deze schoonheden

Meest bekeken gratis in alle gaatjes neuken, sex filmpjes kijken.

Hebben een tante wordt geneukt sex-bom met grote

Opgewonden volwassen krijgt kut geneukt door tiener lul op orgie

Pijpen tot tante wordt geneukt wereld porntube met

Stevige tieten, zoete ezel – wat u moet mannen aan te geven?

Correct tante wordt geneukt naГЇef Thaise vrouw

Get the Flash Player to see this player.

Doorgaan met tante wordt geneukt doc begint met

Borsten zijn leuke dingen, toch?

Tante wordt geneukt out

Ja echt. Voor je het weet zijn de beelden door de hele wereld te bekijken.

Mijn hand tante wordt geneukt zoek bent naar

De koningin legt eitjes die onbevrucht zijn. Vraag me dit af en flink gezocht maar niks kunnen vinden hoe dan en krijgen ze dan eitjes?
Categorie: Hoe