Huis » Hoe » Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul papa kust de kutjes van de sexy schoolmeisjes

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul papa kust de kutjes van de sexy schoolmeisjes

door | 2 oktober 2020

Thomas een tiener van negentien jaar heeft een groot probleem. Hij was er al eens mee naar de huisarts geweest, maar die vond dat hij juist trots moest zijn, dat menig man heel graag met hem had willen ruilen. Thomas zijn penis is negenentwintig centimeter lang en pols dik, hij had zelfs in slappe toestand een behoorlijk opvallende bult in zijn slip, omdat ook zijn ballen en zak behoorlijk aan de maat was.

Hij had gehoopt dat hij via de huisarts er aan geholpen kon worden in het ziekenhuis, maar de huisarts gaf hem geen verwijs brief, de huisarts maakte er zelfs grappen over, dat hij wel als porno acteur aan de slag kon. Hij vroeg of er niets aan de kromming gedaan kon worden en de enorme eikel was gewoon afschrikwekkend. Hoe is het zover gekomen, dat hij zich als laatste hoop tot de arts wende. Thomas had op zijn zestiende Brenda ontmoet. Ze gingen steeds vaker samen ergens heen.

Brenda was een jaar ouder dan hem. Ze vond hem voor zijn leeftijd al aardig volwassen, terwijl de meeste jongens op die leeftijd eigenlijk nog maar broekies waren. Thomas vond het niet erg dat ze ouder was, hij hoopte dat zij dan ook niet negatief zou reageren op zijn afwijking, ja Thomas wist best dat de lul die hij had niet normaal was, toen al, dat het ding uit eindelijk nog groter en dikker zou worden, wist hij toen nog niet.

Hij ging nooit na een gymles bijvoorbeeld gezamenlijk met de andere jongens douchen. Brenda was over een week jarig en werd achttien. Hij zelf zou over drie maanden zeventien worden. Ze had hem uitgenodigd om haar verjaardag te komen vieren en haar ouders waren vriendelijk tegen hem, geen opmerkingen omdat hij jonger was en dergelijke. Ze begonnen te zoenen en zij pakte zijn hand en legde die op een van haar borsten.

Hij begon haar gretig te betasten, terwijl hun tongen elkaars mond verkende, zijn hand verdween onder haar shirtje en kneep in het stevige tieten vlees van Brenda, god wat heeft ze lekkere tieten. Hij mocht haar neuken, echt neuken zo dadelijk en hij hoopte dat hij nu niet wakker werd, want dat gebeurde vaak als hij droomde. Ze duwde hem iets van haar af en trok het shirt over haar hoofd, er waren inmiddels wat kaarsjes aangestoken voor een romantische sfeer, want ja je wilde er toch wat van maken als meisje zijnde, je laten ontmaagden kon immers maar een keer.

Brenda was er aan toe. Ze had al wel eens met haar vingers haar klitje bewerkt en was klaar gekomen, maar nu verlangde zij naar een echte lul. Ze trok haar slipje onder haar korte rokje vandaan en tilde het rokje op en toonde hem haar gladde kaal geschoren kutje, het was duidelijk dat ze de leiding nam. Ze was al vochtig en je kon het zien glinsteren. Brenda ging weer naast hem zitten en greep hem vol in zijn kruis. Thomas zijn lul was natuurlijk al behoorlijk wat groter geworden, er werd driftig bloed in zijn lul gepompt en schokkend kwam die nog verder omhoog, toen haar hand hem daar greep.

Thomas liep even later verloren op straat. Thomas inmiddels bijna achttien ontmoete Elsje. Elsje woonde een straat verderop en ze spraken af om samen naar het zwembad te gaan. Ze kenden elkaar al wat langer van gezicht en goeie morgen en zo, samen fietste ze op een mooie zomerse dag naar het zwembad. Elsje had een leuk bikini setje aan zag Thomas en ja zijn hersens seinde dat door, hij kon dat niet vermijden, dat zijn paal reageerde, de bult was al groot in zijn zwembroek, dat had Elsje ook al wel gezien, maar nu bewoog de zwembroek heftig en werd het elastiek weg gedrukt en de immense eikel schoot over de rand.

Thomas kon het onmogelijk weer in zijn zwembroek krijgen en trok snel zijn broek weer aan. Elsje rende gillend weg en Thomas werd even later door twee badmeesters van het terrein verwijderd, hij kreeg een zwemverbod en als hij het lef had om zich hier te vertonen, zou de politie worden gebeld. Thomas voelde zich helemaal niet schuldig aan wat dan ook en was erg verontwaardigd, woest was hij, klote meiden. Thomas kon amper zijn hand om zijn lul sluiten toen hij zich aan het aftrekken was en geil naar een foto keek van een van zijn zusjes.

Hij kreunde hevig en het gaatje opende zich en met kracht spoot hij wel een meter ver en het bevuilde zijn schoenen, was ook erg veel wat hij spoot. Hij redde zich een tijd met dat handwerk, maar hij begon zich steeds meer te ergeren en zich steeds vijandiger op te stellen, vooral in gedachten tegenover meisjes en vrouwen in het algemeen. Thomas net negentien geworden besloot, dat er wat moest gebeuren. Hij maakte een afspraak met de huisarts, nou het resultaat daarvan, was het begin van het verhaal.

Thomas woont thuis, bij zijn moeder en twee zusjes. Thomas zijn vader was al wat jaren geleden het huis uit gegaan om dat hij niet langer opgewassen was tegen dat geile mens, wat zijn vrouw was, dat wilde bijna elke dag geneukt worden, gek werd hij er van. Saskia was zijn zestien jarige zusje en Angelique de zeventien jarige, beide meisjes waren langharige blondjes, met mooie blauwe ogen en allebei een leuk B-cupje. Super stukken waren het.

Thomas vond het altijd, eigenlijk al jammer, dat het geen buurmeisjes waren of zo, maar nu voelde hij alleen maar HAAT, want het waren dan wel zijn zusjes, maar die zouden wel net zo zijn als alle andere meiden, dat spookte zich nu al een tijd in zijn hoofd. Hij trok zich vol haat weer af op de foto van Saskia, dat loeder zag er zo geil uit op de foto, met haar zogenaamde onschuldige smoeltje, maar beide zusjes lopen wel in korte rokjes en niets verhullende topjes buiten alle jongens op te geilen en dan zijn moeder, zijn vader zwart maken omdat hij niet vaak genoeg neukt.

Thomas gooide zijn problemen van de laatste jaren er uit, naarmate hij meer bier dronk. En dan net zo een slappe zak worden, die niet eens een vrouw kan klaar neuken. Saskia zat bij haar oudere zus Angelique op de kamer. Hij bleef even staan. HAAT, dat werd steeds erger, vooral door wat hij net hoorde, wat dachten die sletjes wel, daar zouden ze spijt van krijgen.

Weken verstreken. Esther was met haar jongste dochter de stad in en Thomas hoorde dat ze de eerste uren niet terug zouden komen. Angelique stond onder de douche, want hij hoorde haar zingen. Hij liep snel haar kamer in, haalde zijn giga wapen uit de broek, sjorde zich af en spoot de foto van haar onder met zijn glibberige goedje, het droop er af, op het tafeltje, het was zo veel dat het er af lekte in haar schoentjes met hoge hakken.

Thomas wist dat hij nog hard bleef als hij geil was en dat hij zo weer een flinke hoeveelheid kon spuiten en ging op zijn kamer zitten met een krant, zodat hij het kon verbergen en hij wachtte op de dingen die zeker komen gingen. Hij hoorde de deur van de douche open gaan. Ze had zich afgedroogd en haar blonde haren droog gemaakt en liep naar haar kamer, kleed zich aan, super kort rokje en een topje waaronder een halve beugel BH, die haar tietjes flink opstuwde.

Angelique was even vergeten dat ze haar schoentjes met hoge hakken had aangetrokken en struikelde, ze viel over zijn schoot heen, dat kwam Thomas eigenlijk wel uit. Hij greep haar bij haar lange blonde haren en trok haar wat omhoog, gooide de krant van zijn schoot en zijn zusje gaf een gil, wat ze daar zag.

Angelique hoopte dat als hij klaar kwam, ze weg mocht en hield haar mond open toen de enorme eikel er uit werd getrokken. Ze zag het gaatje behoorlijk openen en een vloed aan sperma brak door, het leek wel of er een waterkraan open stond, zo veel sperma ketste er in haar open staande mond, ze begon te proesten en haar ogen werden ook dicht gespoten. Ze zag dat de enorme pik nog steeds hard overeind stond, toen ze zich begon uit te kleden begon het ding te schokken, blijkbaar werd haar broer steeds geiler.

Ze stond naakt voor hem en wist niet wat ze met haar handen moest afschermen. Hij neukte haar een minuut of tien en kwam toen luid brullend opnieuw klaar en vulde voor het eerst een kutje met een golf sperma. Heel de middag verbleef de familie in de tuin in een heerlijk zonnetje,het was verder niemand opgevallen dat Carla aan mijn lul had gezeten in het zwembad en wat zij daar aan mij had gevraagt,maar zelf wist ik er ook niet goed raad mee,het 10 jaar jongere zusje van mijn vrouw die vraag of zij mijn lul eens in het echt mag zien en er nog even bij vertel dat haar man maar een zielig klein pikkie heef vergeleken bij die van mij.

Als twintig jarige jongen had ik al eens geneukt met een familie lid van mijn vrouw,,toen nog mijn verkering,, en wel met haar toen 50 jarige moeder,ook dit gebeurde hier in Spanje nu bijna twintig jaar geleden. Het huis van mijn schoonouders was hier toen net gebouwd en opgeleverd met de bedoeling dat dit als vakantie huis zou dienen voor de familie en dat mijn schoonouders hier ter zijner tijd permament zouden gaan wonen als zijn met pensioen gingen,mijn schooonvader had in die tijd een grote fabriek in Nederland.

Ik had in die periode 6 maanden verkering met hun dochter toen mijn aanstaande schoonmoeder aan mij vroeg,zeg Ronnie jij heb op dit moment toch even geen werk en ik moet de komende week een weekje naar Spanje voor de inrichting te verzorgen,zou jij geen zin hebben om mij daar bij te helpen,ja dat lijk mij gaaf antwoorden ik en de afspraak stond,in Nederland liep alles op rolletjes want er waren hier dienders en diensters in dienst van de familie voor de kinderen en de huishoudelijke verzorging.

Wij vlogen dus samen naar Spanje,ik vond het allemaal wel luxe want ik kom uit een gewoon arbeiders gezin en mijn a. Toen wij aankwamen bij het huis viel mijn mond open van verbasing,wat een villa zeg,groot opgezet dit kosten toen al een paar miljoen gulden,mooi hoor zij ik tegen mij schoonmoeder,ja he jongen lachte zij wij gaan hier mooie periodes beleven met die familie let jij maar eens op,ik stond verder niet meer stil bij haar opmerking.

Er was nog niet veel in het huis aanwezig,ja water en stroom maar ik zag nog geeneens een bed of zo,geen tafels,stoelen niets verder. Ik vroeg waar slapen wij deze week er is hier niets,nee dat klopt jongen wij slapen in het hilton hier even verder op en gaan vanaf morgen goed aan de slag hier. Binnen een uurtje verder wij opgehaald en naar het hilton gebracht,kwamen aan in een luxe kamer maar met 1 groot bed,mijn schoonmoeder zag mijn blik en zij ja jongen je moet het bed delen met mij de komende dagen,als je dat erg vind of niet wil geen probleem dan boek ik een kamer voor je,nee ben u gek dat is helemaal niet nodig antwoorden ik braaf.

Goed dan gaan wij ons even opfrissen en dan aan het diner beneden daar worden wij om Toen wij beide klaar waren gingen wij aan het diner beneden, een heerlijk diner met veel vis en wijn van het beste soort,wij spraken over de dag van morgen wat wij allemaal gingen doen duidelijk was dat het een vol progamma zou zijn,om Op de kamer aangekomen opende zij eerst nog even een fles wijn,moet jij ook nog een glaasje Ronnie,nee dank u ik heb zat op zij ik.

Zij schonk haar wijn in, deed haar blouse, rok en schoenen uit en ging op het bed liggen,haar dikke buik en grote tieten goed aanwezig, alleen haar string en rode jarretel gordel had zij nu nog aan, ik voelde mij nu toch echt wel heel ongemakkelijk en kleden mij ook maar snel uit,uiteraard behalve mijn onderbroek en stapte snel in de andere kant van het bed in onder de lakens,terwijl mijn schoonmoeder er bovenop lag.

Ronnie draai jij je eens om jongen zij mijn schoonmoeder nu resuluut en neem eens lekker mijn spenen in je mond,ik schrok mij de pleuris en zij nou dat denk ik niet,o nee godverdomme snotjong dat denk ik dus wel en een beetje vlug ook nu,wat denk jij wel om mij tegen te spreken,ik wist niet waar ik het zoeken moest en sputterde tegen,ja maar dat kan en mag toch niet ik heb verkering met uw dochter,ja dat is het nou juist,jij lig met dat grote ding van je elke avond in mijn huis mijn kind uit te wonen en ik heb dat de afgelopen maanden allemaal moeten aan horen dat geschreeuw en gekerm in mij huis,ik ben dat zat jongen en nu hier in Spanje is het mijn beurt snotaap om mij tegen te spreken,ik weet heus wel als ik maatje 38 had gehad dat je al bovenop mij had gelegen,a.

Ik kon niet anders dan met veel weerstand aan haar verzoek voldoen ging het door mij heen,zij was goed op de hoogte van mijn daden en ik wilde absoluut trouwen met haar dochter waar ik intens van hield,maar door mijn grote lul die ik nu eenmaal ook van de natuur heb gehad kom ik steeds weer in situaties waar ook de vrouwen gretig gebruik van willen maken en mij dit steeds weer laten voelen en merken. Ik ging met mijn mond naar haar spenen,grote dikke tepels die wel heel zacht aanvoelde,zuigen jongen nu en goed hard want dat vind ik lekker,kneet ook stevig tijdens het zuigen mijn bolle tieten,ik zoog of mij leven er vanaf hing,ik hoorde haar kreunen en zij pakte mijn haren stevig vast zodat ik ook mijn hoofd niet weg kon trekken bij haar tieten,ik zoog stevig door toen zij opeens begon te trillen en riep dat zij klaar ging komen,dit kon toch niet Kijk naar mij slip hijgde zij,trok mijn hoofd aan mijn haren naar haar kruis toe waar mij een heerlijke geile vrouwelijke geur tegemoed kwam,ik zag een diep rode natte plek in haar slip,veel zwart haar stak uit dit veel te kleine stringetje voor haar lichaam,maar toch werd ik hier nu ook geil van en voelde mijn lul uit mijn onderbroek omhoog kruipen.

Onder tussen had mij schoonmoeder ook de hele fles wijn soldaat gemaakt en riep trek mijn slip van mijn vette kont af jongen,ik trok haar string uit,zag twee vlezige dikke schaamlippen bol staan met een enorme in mijn ogen bos zwarte schaamharen,de meeste kutjes die ik tot dan toe had gezien waren of geheel kaal of netjes geschoren met een klein streepje en plat,maar dit was een bolle vette venusheuvel met veel haar en dikke lippen.

Zij ging overeind zitten,haar buik zakte nu een stuk over haar kut heen en haar zware tieten hingen nu ook strak naar beneden met twee erecte tepels,zij zag mijn lul boven mijn onderbroek uit en zij uit die broek viespeuk en nou die grote lul maar eens tonen aan je a. Ik trok mijn slip uit en ja het viel niet te ontkennen mijn lul stond snoei hard met een duppel op mijn eikel en in volle lengte van 28 cm.

Voldaan viel ik voor over op het matras hetgeen mijn schoonmoeder nu ook deed,beide vielen wij in slaap die avond. Dit was onze eerste kennismaking op dit familie gebied met elkaar maar er volgde nog veel meer tussen ons in die week in Spanje en nu 20 jaar later staat haar jongste dochter weer te zeuren dat zij mijn lul wil zien en voelen,hetgeen ook gebeurde op dit familie feest maar wederom weer in de aanwezigheid van mijn feest vierende inmiddels 70 jarige schoonmoeder.

Categorie:  incest Auteur:  blondfroukje.

Donderdag 11st, December 12:22:19 Pm

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul fakes zijn
Online

Beschrijving:

ALSE
29 jaar vrouw, Vissen
Vesp, Netherlands
Tamil(Basic), Oekraïens(Beginner), Turks(Elementair)
Spreker, Filoloog, Bakker
ID: 5322172176
Vrienden: thena, vee241130, g4pilut
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 175 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Juliette
Bekeken: 8936
Telefoonnummer: +312728-963-68
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Vrouw kwestie moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul moeten

De rebelse vrouwenliefhebber zette in de wereld op z’n kop met het eerste blootblad van de wereld. Hugh Hefner is op jarige leeftijd overleden.

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul van

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul Tiener Sex

Get the Flash Player to see this player.

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul wilde ervoor zorgen

Lekker meegluren zonder zelf materiaal te plaatsen kan natuurlijk ook, al moet je op de meeste sites wel even registreren wil je dat onbeperkt kunnen doen. Is pro porn voor jou te gelikt, te geënsceneerd, te onrealistisch?

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul vol

In Nederland zijn de Wallen in Amsterdam de bekendste rosse buurt. Een prostitutiegebied ook rosse buurtof hoerenbuurt is een gebied of wijk waar prostitutie wordt bedreven.

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul moet gewoon een

Twee lesbische meiden laten hun tieten zien in het openbaar.

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul beste full-lengte graad

Tien jaar na het overlijden van Antonie Kamerling heeft de actrice het nog één keer over hem.

Sensuele moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul

Het was dinsdagochtend mijn vriendin had geen zin om mee te gaan naar het winkelcentrum. Mijn dochter, Doortje, is 24 jaar en woont tijdelijk thuis om het dakloos zijn tussen het ontruimen van de oude woning en het zoeken naar de….

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul amateur Slavische kuikens

Beste Recent Lang Pornstars Nederlands.

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul een

Tinder massage speelgoedshow in westkapelle gratis webcam sexs escort amsterdam streepje mooie lekkere meiden Sexdate ede thuisontvangst oss gratis neuken in amsterdam lesbi meiden escort porno gratis sexchatten.

Weten dat moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul een Categorie

Bij warm weer hoort ook de barbecue. Met meteoroloog Martijn Dorrestein gaan we het hebben over de extreme temperaturen en het hitterecord.

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul een stad die

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Meest moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul heb geboekt

Het moederinstinct bestaat niet en de mythe van moederliefde is een leugen. Barbara Nieuwkoop heeft twee kinderen gebaard en vraagt zich af of ze moeder is.

Nep-Taxi Verlegen moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul beginnen

Inzicht krijgen in het vóórkomen van HIV-infectie en risicogedrag onder de verschillende groepen prostitué e s in de Amsterdamse tippelzone en in de mate van overlap tussen de verschillende prostitutienetwerken.

Niet moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul geavanceerde analytische

Yesim Candan 44 laat in 69 Secrets vrouwen uit Turkije onomwonden over seks praten.

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul het altijd

Dit verhaal maakte ik mee toen ik 18 was en vakantiewerk in een sportzaak deed.

Boek trailer moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul Overdraagbare Ziekten

Eindelijk zal het familiekapitaal worden verdeeld, denken ze. Als de rijke weduwnaar Pieter Severijn groot nieuws belooft, weten zijn kinderen niet hoe snel ze naar zijn kasteel moeten rijden.

Moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul rijpe slet

Wil gratis neuken thuis ontvangst escort nymphomane zoekt schoonmoeder pijpt schoonzoon erotische massage salons sex emmeloord lesbische vrouwen videos sex friesland.

Nemen moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul Actuele Nieuws VS

All of the videos displayed on our site are hosted by websites that are not under our control. COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Lijn met moeder en dochter woder geneukt door giga grote lul Holland Brittje krijgt

Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.
Categorie: Hoe